30 Eylül 2016 Cuma

Kendime not yazıları

Kendime not yazıları

Mahfi Eğilmezin blogunda ekonomi, para ve maliye politikası, ekonomik krizler, felsefe ve Hitit tarihi üzerine yazı ve makaleler bulunmaktadır. Aynı zamanda bu seviye(Baa3),Moody’s in kredi sklasına göre, bir ülkeye yapılabilecek sermaye yatırımına(borca) onay veren ilk not. Acaba Çınar doğduğundan beri konuşabilseydi bana neler anlatırdı. Bebeğimin konuşmasıyla derinleşecek olan karşılıklı ilişkimiz, o sadece ağlayarak iletişim kurmaya çalıştığında nerelerde?


Mustafa Kuntay Küçük isimli şaire ait Bir Doğum Günü Yazısı. Erken doğum olduğum için ölür denmiş, yaşamaz. Aslında ayakta durma savaşım tam yıl önce başlamış. Bazen yorulduğum, kendime kapandığım, kendimi dinlediğim, sonra yeniden canlandığım, filizlendiğim yıllara zamanla sendeleyerek, bazen emin adımlarla yürüyerek nasıl da geldim.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. Kitabın içinde çok az da ekonomi var. Yazıları okudukça, sizi düşünmeye zorluyor. Kitaptaki birçok yazıyı daha önce okumuştum.


Ama, yazıları art arda okuduğumda okuyucusunu güçlü bir biçimde düşünmeye zorladığını. Doğum günlerinde insanlar birbirlerine kutlama mesajı gönderirler, küçük jestler filan yaparlar. Dedim ki yeni yaşım için kendime bir mektup yazayım. Anlayacağın yabancı değil, senden benden biri. Yine başladık ezbere günlere arkadaşlar.


Vazgeçmesi kolay ve bir o kadar b. Gelinen nokta elbette insanın kendi iç muhasebesini yaparken saygı duyulacak bir mertebe. Gördüysen ve taşıdıysan onca. Adresinden Satın Alabilirsiniz.


Yapmayı istediklerimin ne kadarını gerçekleştirdim peki? Kendinizi sevin ve kabul edin. Favori alıntılar ve Slogan hakkında daha fazla fikir görün. Bunlar mesleklerinde çırak bile değillerdir.


Böylelerine dostça bir tavsiye veriyorumesleklerini bırakıp kendilerine daha başka bir iş arasınlar! Karma ve Psikoloji hakkında daha fazla fikir görün. Yazmayı sevenlerden misiniz? O zaman çok şanslısınız.


Kendime not yazıları

Zamanında yazdığınız duygularınız, düşünceleriniz ya da yazdığınız bloglar. Bugün neden bu yazıyı yazmak istedim biliyor musunuz. Halen iş yerindeyim ama kocamı beklerken aklıma geldi bir anda.


Bademli turunu kendime not ettim. Kalem adasında tek bir tesis var. Aklımın bir köşesinde, acaba ne zaman giderim diye ara ara web sitesine açıp.


Kendime not yazıları

Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 2. Büyük ihtimalle benden başka okuyan olmayacağına göre, genel olarak günlük tutarmış gibi yazacağım yazıları. O yüzden ola ki yanlışlıkla bloguma girerseniz ve ola ki yanlışlıkla yazılarımı. Yeni yorumları bana e-posta ile bildir. Eposta yoluyla yeni yazıları bana bildir.


Kök salacağın toprağı kendin seç. Ve hayat tarlanı iyi sür kendi toprağının cinsini anla ona göre ek biç. Aksi halde dikkatsizliğin sonucu yanlış tohumlar yaşam kaliteni bozacaktır. Son zamanlarda çok çalışıyoruz çok… O kadar çok çalışıyoruz ki, bazen ne yaptığımızı nereye gittiğimizi bile unutuyoruz fazla yorulmaktan. Sen olmα sα ndα olur güvertemde.


Hα ttα olmα sα n dα hα iyi olur. Mα rtılα rım muhtα ç değil senin zorα ki α ttığın simit pα rçα lα rınα. Belki de harekete geçmeye başlamasındır yazını çok beğendim edebiyat öğrencisi olarak. Lakin bunun sonu yok böyle nereye kadar?


KENDİME YAZILAR - Mahfi Eğilmez yazıları. Bir yаlаn dört doğruyu götürür. Gün gelir, ben de gülümserim. Her günüm bu cümleyi, kendime tekrar etmekle geçti.


Beynimden geçen binlerce düşüncenin arasından en parlak olanı buydu sanırım. Ama şunu anladım, istesem de gülemezmişim. Yıllar geçse bile kabuk bağlamayacak yaralarım var benim, acı çekerken gülümseyemem.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar