20 Eylül 2016 Salı

Cihazımı bul kilit kaldırma

Cihazı bulan kişinin cihazınızı size getirmesine yardımcı olmak için kilit ekranına bir mesaj veya telefon numarası ekleyebilirsiniz. Sil Cihazınızdaki tüm verileri kalıcı olarak siler (ama SD kartları silmeyebilir). Bu sayede eski kod yerini yenisi alacak! Yeni kilit geçerliliğini korur. Rıdvan Olucak (Herkez Telefonunun Markasını yazsın) - Duration: 14:53.


Bu, telefonun o hesaba kayıtlı olduğunuzu belirtir. Huawei kilit açma şifresini unuttum. Mobil Chzmı Bul ile telefonunuzu bulmanız kolay. Ayrıca telefonunuzu uzaktan kilitlemeniz ve verilerinizi silmeniz de mümkün. Skip to accessibility help.


Deneyiminizi daha iyi hale getirmek için bu web sitesinde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş oluyorsunuz. Eğer, Samsung marka bir akıllı telefonunuz varsa bu bağlantıya giderek Samsung hesabınızla giriş yapın. ADB yükleme klasörünüzde bir komut penceresi açın.


Bunu kurulum sırasında da gerçekleştirebilirsiniz. Microsoft hesabınızda oturum açarken sorun yaşıyorsanız Microsoft hesabı yardımı bölümüne gidin. Ekran kilit seçimi desen, şifre yada pin farketmiyor. Kimi zaman sen de ekran kilidi şifresini unuttum diye kara kara.


Bu işlem telefon marka ve modelinize göre değişilik göstermektedir. Android cihaz yöneticisi kilit kaldırma. Cihazınızda dosya fotoğraf ve ayarlarınız silinmeden sadece ROOT işlemi uygulayarak ekran kilidinizi açabilirsiniz.


General Mobile E-Tab MDM Kaldırma ve Root İşlemi Nasıl Yapılır. Eğer ekran kilit şifresini unuttunuz, ekran desenini unuttunuz ya da parmak izi engelini aşamıyorsunuz. Bazen, LG telefonun pin numarasını da unutabilirsiniz.


Davaya gelince, çok karmaşık bir durum olmalı. Cep telefonu ekran şifresi nasıl kırılır, cep telefonu şifresi kırma, ekran kilidi kaldırma, ekran kilidi kırma, ekran kilidi desenleri, ekran kilidi açma. Samsung kullanıcılarına özel Eğer Samsung kullanıcısıysanız sizin için bir başka alternatif daha bulunuyor.


Bir PIN koduyla gizliliğinizi kilit altına alın. Kilitli LG telefonu nasıl? Cihazımı Bul tarafından LG telefonu nasıl. Herhangi bir uygulamanızı benzersiz bir PIN koduyla kilitleyerek başkalarının kişisel fotoğraf, mesaj ve belgelerinize ulaşmasını engeller. Merhaba, Telefonumun kilit şifresi değişmiş, ancak ben değiştirmedim.


Verdiğiniz yöntemleri okudum ben de aynı dertten muzdaribim. Satış Mi Hesap Kilidi Kaldırma Servisi. Ancak benim telefon kilitli.


Cihaza bu hesap girilip cihazımı bul kısmı açılır ve sıfırlanırsa cihaz açılışta hesap soracaktır. Cihaz kilide düştüğünde ekranda büyük bir kilit görüntüsü ve altında da bu cihaz kilitlendi yazısı bulunuyor. Yapmanız gereken çok basit.


Kilit işaretine tıkladıktan sonra, karşınıza yukarıdaki gibi bir erkan gelecektir. Cihaz kaybolduğunda McAfee Mobile Security cihazı bulmanıza yardımcı olur. Telefonundan Ayarlar kısmına gir sonra uygulamalardan programını bul tıkla önbellek sil daha sonra tüm verileri sil en son da uygulamayı kaldır butonuna tıkla ve Malwarebytes antivirüs programını indir bu iyi bir program.


Geçtiğimiz günlerde yayınlanan iOS 4. Cihazın yan döndürüldüğünde ekranın dönmesini engelleyen bu seçenek, iPad kullanıcıları tarafından çok kullanılıyor. Bu değişiklikten habersiz kullanıcılar da bu aralar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar