20 Eylül 2016 Salı

Kısmet açma duası taha suresi

Kısmet açma duası taha suresi

Böylece unutkanlık sorunu olanlar şifa bulacak, fakirse kurtulacak ve biiznillah kısmeti açılacaktır. Bismillahirrahmanirrahim. Ma enzelna aleykel kur’ane li teşka 3. Tenziylem mimmen halekal erda ves semavatil ula 5. Errahmanü alel arşisteva 6. Lehu ma fis semavati ve ma fil erdı ve ma beynehüma ve ma. Bekar için kısmet açma duası.


Festebşirû bi bey’ıkumullezî bâya’tum bihî, ve zâlike huvel fevzul azîm(azîmu). Biiznillah kısmeti açılır. Nasr suresi 3-Rum suresi 21. Tevbe 1ve 1ayet 10-Servet, Aşk, kısmet, Evlilik, büyüden ve tüm. En etkili kısmet açma duası 4. Cuma günü 1defa fetih suresinin ilk yatini okuyun.


Biraz endiseliyim, özel gölüm denk gelirse, ne yapmam lazim. Kayıp Eşyayı Bulma Duası. Yukarıdaki Fatiha Suresi’nin kez okunuşunun ve defa da Türkçe duasının okunmasının ardından, artık kısmet açma duasının son bölümü olan esma boyutuna geçip duamızı bitireceğiz. Bu nedenle kısmet açmak için ve bir çok istek ve murad için şahmeran duası okunur. Evlenmek isteyen, Yaşı geçmiş ve birinde mutlaka cin , büyü, sihir ya da nazar vardır.


Bunu yapamayanlar bu ayetleri dinlesin. Kısmet Açma Duası ve Ya Batın Esması. Fetih Suresi gün boyunca okunduğunda ve 21. Kaynaklar (1)Hadid Suresi, (2)Kur’an-ı Kerim’in Havas ve Esrarı,.


En iyi ve hızlı kısmet açma duası kısmet açma yöntemleri kısmet açmak için dua kısmet açan dualar kısmet açmak için kilit açma kısmet açma duası. Allah’ın izni ile kısmet açılır. Bir başka kısmet duası ise: Vellezine. Bir kızın bahtını ve kısmetini açmak için.


Bu tertip bakire ve dul kimselerin oldukça sık okuma yaptıkları bir uygulamadır. Taha süresinin 1ve 132. Açma Mayayı ılık sütte şekerle eritin. Unu geniş bir kaba dökün.


Patatesli Açma Derin bir kaba unu alın, içine maya, şeker ve yağla karıştır. Ben çok inanmam öyle şeylere bana batıl gbi geliyor ama bildiğim kadarıyla taha suresi diye bir sure varmış kızın biri sınıfta okuyodu kendine. Denenmiş en etkili kısmet açma duası.


Yahut karşıların çıkan insanların hayırlı eş olabileceğine inanmadıklarından yola çıkmazlar. Açma Duası: Şans açma duası, günlük yaşantısında kişiler işlerinin. Hayırlı bir kısmet arayan kişilerin yapabileceği en iyi şeylerden biride dualara yönelmektir. Evlenmek için etkili dualar hangileridir, merak ediyorsanız okumaya devam edin.


Zira dualara yönelerek pek çok insan hayalindeki kısmeti bulmuş ve bu şekilde mutlu bir yuvanın sahibi olmuştur. Bunun için kısmet açma duası gibi pek çok yöntemin bulunduğunu belirtmemiz gerekiyor. Muradın kabulü için ve tüm sıkıntılar için”İnşirah Suresi” okumaya devam eden mutlaka muradına erer.


Sûresi tüm sıkıntılardan kurtulmak için mükemmel bir süredir. Bundan anlaşılıyor ki, kısmet açılması için hayırlı (takva sahibi, alim, sünnet ehli vb.) kimselerin dua etmesi önerilmiştir. Bu amaca yönelik atılan adımların birçoğu da art niyetsiz ve masum adımlardır.


Daha sonrasında ise güzel mis kokulu bir tütsü ile tütsülenir ve kırmızı bir beze sarılarak üzerinde taşınır ise hayırlı kısmetler gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar