22 Eylül 2016 Perşembe

The nice guys fragman

Son aramalarınızın tümünü kaldırmak istiyor musunuz? Tüm son aramalar silinecek. Nice Guys filmi son fragmanı ve filmin yönetmeni Shane Black‘in çektiği yepyeni fotoğraflar, yapımcı şirket Warner Bros. Pictures tarafından paylaşıldı.


Los Angeles’ında geçen hikayemiz, iki kafadar dedektifin bir cinayeti çözmek için bir araya gelmesi ile başlıyor ve ortalık biraz karışıyor. The Nice Guys filmi fragmanı geldi efendim. Iron Man ve Kiss Kiss, Bang Bang filmleriyle kendisini tanıdığımız Shane Black’in yönetmenliğini yaptığı filmin fragmanı Warner Bros.


Posteri ve fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Directed by Shane Black. During their investigation, they uncover a shocking conspiracy that reaches up to the highest circles of power. Sitemizden HD film izleyebilirsiniz. Başarılı bir özel dedektif olan Holland March bir o kadar şanslı ve sakardır.


The nice guys fragman

March bir gizemi çözmek için işinde iyi olan araştırmacı Jackson Healy ile bir araya gelir. Bizimle iletişimde kal, sinema dünyasından. Vizyondaki Film Fragmanları.


Türkçe altyazılı fragman Calinos Films izlenme. Bir dönem filmi, ortam ve atmosfer çok iyiydi. O yıllara götürüyor sizi bir süreliğine. Russell Crowe ve Ryan Gosling inanılmaz uymuş.


Nice Guy dizisi, yayınlandığında büyük ses getiren, çok beğenilen dizilerden biriydi. Ama ben türünü sevmediğim ve çok ağlayacağım söylen. Holland March ve dikkatli araştırmacı Jackson Healy bir gizemi çözmek için bir araya gelirler.


Beraber, herkesin aradığı ve önemli bir sırrı saklayan kayıp kızı bulmaları gerekmektedir. A gibi grupların şarkılarının yer aldığı liste genelinde. Fandango MOVIECLIPS römorklar kanal gideceğiniz en sıcak yeni römorklar için onlar damla ikincisidir. En son stüdyo yayın, bir indie. Russel Crowe’ın oyuncu olarak yer aldığı bu film konu olarak biraz farklı ancak içerisinde gerilim ve gizem barındıran hikayesi ile güldürmeyi de başarmakta.


The nice guys fragman

Chuck Türkçe Dublaj izle. Küçük bir yaşta bulunduğunda kızı öpemediği amacıyla lanetlenen Charlie Kagan’ın fantastik hikayesinde bu olaydan sonra yaşamı alt üst olan bu adam birlikte bulunduğu kadınlar onu hep terk. Monica Bellucci’li Bilim Kurgu-Komedi “Nekrotronic”ten Fragman.


Adamlar’ın Animasyon Fragmanı Yayınlandı. Henüz hiç yorum yapılmamış. Başrollerde ise Ryan Gosling ve Russel Crowe var. Filmleri indirmek için P2P playerı kullanın. Playerın sagındaki dügmeyle alternatifleri seçebilirsiniz.


Sadece sitemize özel 1bonusu kaçırmayın! Biliyorsunuz şu aralar izleyecek komik bir şeyler arıyordum ki bu filme denk geldim. FRAGMAN “Döndüm Ben” filminin fragmanı yayınlandı. Bir film izlersiniz ve film boyunca keyif alır, eğlenirsiniz.


Ama TV’de tekrar rastladığınızda “aaa güzel filmdi lan bu azcık bakıyım. Film bittiğinde dimağınızda yer tutmaz. Dedirtip sonuna kadar izletir ve hatırlatır.


Evrensel Türkçe Dublaj Open Altyazılı FRAGMAN. Bu intiharı araştırırken meydana gelen olayları izleyeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar