30 Eylül 2016 Cuma

Mehmet haberal yüzme havuzu

Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 4. Yüzme Havuzu olma özelliğini taşıyan tesis, dünyaca ünlü cerrah ve akademisyen Prof. Mehmet Haberal’ın ismini taşıyor. Dünyaca ünlü cerrah ve akademisyen Prof. Bölgenin büyük bir ihtiyacını tamamlayan tesis Aralık ayında kapılarını açtı.


Mehmet haberal yüzme havuzu

Tesis içerisinde ayrıca bölgenin ihtiyacı olan kurs merkezleri ve bir de düğün salonu yer alıyor. Ağustos ayının başından beri ön kayıtların yapıldığı yarı olimpik havuzun resmi kayıtları da alınmaya başlandı. Bütün vatandaşlarımın bunu bilmesini isterim. Demokrasiyi yerelde bu topluma göstereceğiz ve demokrasiyi kazandıracağız, güçlendireceğiz. MEHMET HABERAL YÜZME HAVUZU KAPILARINI AÇIYOR.


Yazı Önceki ÖĞRENCİLERİN İLK HEDİYESİ BAŞKAN YAŞAR’DAN. Sonraki Yazı Sonraki ŞENTEPE’YE YÜZME HAVUZU. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.


Mehmet haberal yüzme havuzu

Güney Koreli kadınlar evlenmeyi ve anneliğini reddediyor. Avrupa’da ormanlık alan son yılda artış gösterdi. Sahte içki bilançosu: ölüm, 1bin şişe, tutuklu. Pençe harekatında yaralanan asker hastanede ziyaret edildi.


Hastaneleri Enfeksiyon Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Hüseyin Turgut, yaz aylarında sıklıkla kullanılan yüzme. This video is unavailable. Efendim hepinize merhabalar, güzel bir gündeyiz, hava biraz serin ama gerçekten de güzel bir gündeyiz, umutlu bir gündeyiz, sevinçli bir gündeyiz.


Geçtiğimiz hafta faaliyete başlayan havuzda, bine yakın Şentepeli minik yüzme öğreniyor. See tip from 1visitors to Prof. Temiz mekan Gym in Ankara, Ankara. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde ve tüm ilçelerde yaptırılan yüzme havuzlarına bir yenisi daha eklendi. Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Fakülte Kurulu Kararıyla, katkılarından dolayı kendisine Üniversitemizin.


BİN 5DOLARINI UNUTTU! Dayakçı polisin cezası belli oldu! Onu nekadar övsek azdır. Sağlık hizmeti vermek kolay değildir. Ergenekon davalarında yargılanan Prof.


Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları: Haberal hocayı yıldır tanırım. Ve o vefa borcunu nasıl yerine getiririz? Götürüp ona para vererek değil, ona bir şeyler söyleyerek değil. Bülent Soylan,Cevat Kulaksız,Doğan Kuban,Dr. Belediyesi’nce ilk kez yaptırılan yarı olimpik yüzme havuzu, Çankaya halkına törenle sunuldu.


Ankara’nın öteki merkez belediye hudutları içinde yıllar önce yapılan birer ikişer yüzme havuzları varken, Ankara’nın en büyük merkez ilçesinde yüzme havuzunun olmayışı eleştiri konusu oluyordu. YENİMAHALLE BELEDİYESİ PROF. Ankaralıların yaz, kış uğrak yeri olan havuzlarda uzman personel vatandaşlara. Başkan Fethi Yaşar’ın yeni dönem projeleri arasına aldığı 5’inci olimpik yüzme havuzu ve spor kompleksi ile ilçenin 11’inci gündüz bakımevi Ata Mahallesi’nde hayata geçirilecek.


Otel bünyesinde, 7mlik açık havuz alanı, adet kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı çocuk havuzu, ayrıca kaydıraklı aquapark bulunmaktadır. Yıl Yüzme Havuzu, Krispi, GENÇ YUNUSLAR SPOR KULÜBÜ, CuP, Favori Jewellery (Turkey), Speedo USA, Prof.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar