24 Şubat 2017 Cuma

Ankara anıtkabir 3d

Flash Player and install it on your computer. Yüklemek için yukarıdaki linke tıklayınız. Anıtkabir Sanal Gezi- Sanal Tur- 3D Olarak Gez!


Mustafa Kemal Atatürk’ün eski adıyla Rasattepe’de bulunan mezarı her yıl milyonlarca insan tarafından ziyaret ediliyor. Bizi izlemeye DEVAM EDİN! KOL SAATİ-(SİYAH ÇOCUK) 386-SBN 10TL. ANAHTARLIK (SİYAH) 714-S 2TL.


Tarihî ve kültürel mekanların 360° panoramik sanal tur çalışmaları. Türk milletinin atasına olan saygı ve sevgisinin en büyük kanıtı. Emin ONAT ve Orhan ARDA nın projesi sonucu jüri onayı ile seçilmiştir. Ebatlarınızı girdikten sonra baskı alanını ve materyal tipini seçmeniz gerekmektedir, toplam fiyat ona göre hesaplanmaktadır.


Ulucanlar Cezaevi Müzesi Sanal Tur. Rüyasını ertesi günü, bana şöyle anlattı: -Bilmediğim bir yerde, otomobilim ansızın durdu! Güya, düşman saldırıya geçmiş.


Biz İnönünde, bir muharebe vererek düşmanı bozguna uğratmışız. Karton ve köpük eva malzemesiyle mükemmel birleşen ve tutunan bir kesim tekniğine sahiptir. D dünyaca ünlü mimarlık temaları ve hobi kitleri üretmektedir.


Ankara anıtkabir 3d

Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı. Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler bu dönem bakış açısının oluşmasında etkili olmuştur. Bilgisayar Çevre Birimleri.


Sütunlar ve uzun merdivenlerle bağlı uzun yolları dış mimarisini oluşturmaktadır. ANITKABİR MAKETİ, gerekli yasal izinler alınarak ANIT MAKET tarafından üretilmektedir. Sıfır Ürün - Gıda Kullanımına Uygun - Kutulu - Ücretsiz Kargo. Kapıda Ödeme ve Kredi Kartına taksit imkanı ile indirimli fiyata sipariş verin! Mükemmel İşçilik Kalitesi.


Ankara anıtkabir 3d

Paronomik 3D Kızılay Meydanı. Görsel üzerindeki ok tuşlarını kullanarak görünümü sağa sola ve ileriye doğru çevirebilirsiniz. Akıllı cep telefonunuzu ve akıllı tahtanızı (bilgisayar ve projeksiyonda olur) kullanarak Atatürk yanınızdaymış gibi fotoğraf çekilebilirsiniz. TripAdvisor üyelerinin 26.


D yazıcılar ve geliştirilmiş pek çok yeni cihaz sayesinde insanoğlu bazı şeyleri daha ufak yapmayı başardıkça ceplerimize daha fazla teknolojiyi. Atatürk was the founder of the Turkish Republic, and a great military and political figure in history. Your mission is to learn detailed information about this Mausoleum and uncover the secrets of this architectural beauty. Anadolu Medeniyetleri Müzesi Sanal Tur.


Ankara Diğer Sanal Tur Yerleri. Content tagged with anıtkabir maketi. Tesla bobini satın al bilim fuarı projesi Tesla bobini diğer adıyla kablosuz elektrik iletimi projesi Hobi çalışmalarında kullanmak yada proje sergilerinde kullanmak için satın alabilirsiniz. Sanal 3D AnıtKabir Gezizi Bu linki tıklayarak sanal anıtkabir gezisine başlayabilrsiniz arkadaşlar.


Tabi burayı sadece anıt mezar niteliğinde değerlendirmemeliyiz. Dünyanın ilk ve tek boyutlu konut portalı 3DKonut. Girişi Kayıt Ol Havale Bildirimi İletişim.


Ankara anıtkabir 3d

Sepetinize henüz ürün eklemediniz. ALIŞVERİŞ SEPETİNİZ BOŞ. Kapıda ödeme veya kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz. D Çerçeve ile Odanızın Dekoru Değişsin!


Siparişinizi Saatinde Teslim Eder. Tüm iç ve dış mekanların ve etkinliklerin internet ortamında interaktif olarak 360°’lik bir açı ile izlenmesini sağlayan uygulama mekanı en gerçekçi şekilde yansıtır. Kalyoncu Arşiv Yazarı 3D yazıcıyla kalp dokusu;.


Haritalar trafik durumuna göre toplu taşımayla veya kendi aracınızla rota oluşturmanıza, uydu haritasını ve cadde panoramalarını görüntülemenize yardımcı oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar