20 Şubat 2017 Pazartesi

Dürüst olmak sözler

Daima dürüst insanların gözü önünde bulunmak istemek, gerçekten dürüst olmak demektir. Allah dedi ki: “Bu, dürüst insanlara, dürüst olmalarının yarar sağladığı gündür. Yalan, hile, düzenbazlık gibi olumsuz eylemleri değil, doğruluk ve. Dürüst olmak ile ilgili sözler.


Dünyada lekesiz bir alından, daha güzel bir şey var mı? Her güne bir öpücük ve bir gülümsemeyle başlamak 2. Birbirinizden farklı yanlarınızı kabul etmek 5. Birlikte hayal kurmak 11. Yalnız ikinize ait bir şarkı bulmak 12. Bugün dürüstlük ile ilgili sözler dürüstlük sözleri paylaşıyoruz.


Ama öyle olmuyor maalesef. Bir zamanlar, Uzak Doğuda, artık yaşlandığını ve yerine geçecek birini seçmesi gerektiğini düşünen İmparator varmış. Yardımcılarından ya da çocuklarından birini seçmek yerine, kendi yerine geçecek kişiyi değişik bir yolla seçmeye karar vermiş.


Sayfamız mümkün olduğunca her gün düzenli olarak güncellenmektedir. Akıllı, bilgin, zengin olmak zorunda değiliz ama, dürüst olmak zorundayız. Kaybedeceğin en fazla yanlış insanlar olur. Bir insanın daha dürüst olmayı seçmesi, kendi takıntı ve saplantılarını sağaltmaya çalışmasından çok daha kolaydır. Doğru ol, dürüst hareket et.


Abraham Maslow Samimi ve dürüst insanlar, aynı zamanda uygar cesaret sahibi olur. Mustafa Kemal Atatürk Bir kişiye karşı tümüyle dürüst olmak iyi bir tedavi edici uygulamadır. Vicdanlı ve dürüst olmak, hesaplı olmaktan iyidir.


Hesap insanı makam sahibi yapar da, vicdan daha önemli bir işe yarar, insanı insan yapar. Buhari, Hibe, 18) buyururlar. Muhammed Aleyhî salatu vesselam , doğruluğu ve dürüstlüğü Allah’a imandan sonra dile getirmiş ve doğrulukla Allah’a iman arasında bir bağlantı kurmuştur.


Arzuların seni yanlış yollara yöneltebilir, ona karşı koymayı becerebilirsen mutlu bir hayatın olur. Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir. Keşke herkes sevdiğine karşı, paylaştığı sözler kadar yürekten, dürüst ve mert olabilse. Düşmanın mertse gönlünü geliştir, düşmanın namertse yolunu değiştir. Etiket Arşivi: dürüst olmak ile ilgili sözler.


Dürüst olmak sözler

Ne hayatlar yaşadım, kod adım Leyla. Zuhal Olcay’in şarkısı çalıyor fonda. Akıl bir ağaç, dürüstlük ise meyvesidir. Ey dürüstlük, bana doğru yolu göster.


Sayfamızda kapak sözler, kapak sözler resimli ve resimli kapak sözler yazılı resimleri bulabilirsiniz. Bu güzel sözler sayfasında da sizlere dürüstlük ile ilgili anlamlı sözler hazırladık. Olmak İlgili Sözler, İyi Olmakla İlgili Sözler, İyi Olanlara Sözler, İyi Olmayanlara Sözler, İyi Olmakla İlgili Güzel Sözler, İyi Olmakla İlgili Resimli.


Dürüst olmak sözler

Kendi kendine dürüst olmak iyi bir uygulamadır. Sigmund Freud İnsanın dürüstlük seviyesi,onun ruhi olduğunun. Hayat, acılarla doludur. Samimiyetin belirtisi gözler, dürüstlüğün ifadesi de tutulan sözlerdir.


Anlamlı Sözler, Manalı sözler, Kısa Anlamlı Sözler, Güzel Sözler,. Adamlığın ilk basamağı dürüstlüktür. George Berkeley-Budur benim hayatta beğendiğim meslek, sözün odun gibi olsun doğrun tek.


Kişi, düşündüğü ve inandığı neyse, onu söylemeli, onu yapmalıdır. Yazılı olarak bilgi verirken de Yehova’nın teşkilatına karşı dürüst olmak önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar