16 Şubat 2017 Perşembe

Uzun mesajlar

Birbirinden anlamlı sevgiliye uzun mesaj ve uzun aşk yazıları ile sevgilinizi mutlu edebilir gönlünü alabilirsiniz. Birbirinden güzel uzun aşk yazıları ile sevgiliye sözler gönderebilir sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz. O güzel gözlerinin bana baktığı halini hatırladıkça seviniyorum.


Uzun mesajlar

Belki bir kere bile sarılamadım sana bakamadım sana doya doya ama içimin taa içinde dokundun kalbime. Bana hisettirdiklerini hiçbir duyguya hiçbir hayale hiçbir cümleye sığdıramam. Bu yazımızda sizlere sevgilinize gönderebileceğiniz uzun romantik mesajlar hazırladık. Günümüzde normal kelimeleri bile kısaltarak yazanlara inat uzun uzun sevdiğimize duygularımızı anlatacak mesajlar yazdık sizler için.


BİTANEM, ben seni o kadar çok seviyorum ki konuşamadığımız her an, sesini duymadığım her an o kadar çok özlüyorum ki anlatamam çok kötü oluyorum be adam sensiz tek bir an geçmiyor ölü gibi oluyorum. Sen iyi ki varsın iyi ki benimlesin iyi ki biz varız o kadar çok seviyorum ki ben seni tek bir lafına tüm dünyayı karşıma alırım uğruna gözümü kırpmadan canımı. Taklitler aslını yüceltir. Uzun mesajlar iyi hissettirir.


Bugün telefonumda bir kıpraşma oldu, dedim herhalde sevdiğimin kafasına saksı düştü ve bir günaydın mesajı gönderdi, içimden bir ses kalk dedi, git dedi, mesaja bak dedi, bir başka ses yok yat dedi son karar kalktım ve mesaja baktım ve bir umut işte, gelen mesajda - abi iş yerinde kapısında seni bekliyozz. Bir hayat kurmalıyız seninle. Bu mesajlar ile sevdiğinize güzel doğum günü mektubu yazabilirsiniz.


Olan olmuş, ya unutmayı bekle yada git açık açık sen bana umut verdin bana bunu yaptın bundan dolayı senden hoslaniyorum de. Kısa ve uzun en özel samimi kutlama mesajları. Yepyeni bir yaşa doğru adım atılan, yaşanan bir senenin daha geride bırakıldığı doğum günlerinde kıymet. Yılların sormadığı, yolların yormadığı, dostların unutmadığı bir ömür için, bu doğum günün bir başlangıç olsun, yeni yaşın Kutlu olsun. Her an onu düşünmeden edemeyiz.


Onun için güzel şeyler düşünür, ona güzel hediyeler almanın planlarını yaparız. Senin güzelliğine hayran kalmıştı. Sana her bakışımda, annemin o sözü aklıma geliyor.


Ben seni kaybedersem yaşayamam diyorum. Aşkım bir tanem her şeyim zeliham seni çok seviyorum be. Sen benim iyi ki hayatıma girdin, sen uyurken seni seyretmeyi seviyorum sana sarılınca zaman dursa aşkımız hep devam etse hiç bıkmasak birbirimizden ben sinirlenince kızınca beni sakinleştirmeye çalışan tek kadınım benim nefesini hissetmek ayaklarımın yerden kesilmesi kalp atışlarımın hızlanması sana olan. Mesela, uzun mesajlar at.


Uzun mesajlar

Kaliteli paylaşımlarla her zaman buradayız. Yaşarken karşınıza öyle bir insan çıkar ki bir anda hayatınız değişir ve her şey bambaşka bir hale gelir. Sana hasretinden yorgun düşmüş yüreğim, gecenin karanlığında bir güneş, bir ışık ve taptaze bir gün bekliyorum, sadece seninle yaşanacak. Hepimizin delicesine sinir olduğu durumlar vardır. Sevgilinize gönderebileceğiniz uzun aşk mesajlarına bu sayfamızda yer veriyoruz.


Burada yer alan mesajlardan ilham alarak hislerinize tercüman olan güzel sözler ve mesajlar gönderebilirsiniz. Kahramanları Sevenler Yaratır hayatlarında, Sen benim Kahramanım Oldun Bu hayatta Asla Kötü roL Oynama Hayatımda Aşığım ben Sana! Sayfamızdaki sevgiliye anlamlı uzun mesajları facebook, twitter ve whatsapp ile sevgilinizle rahatlıkla paylaşabilirsiniz. Sevgiliye uzun mesajlar sayfamızda, Sevgiliye etkileyici sözler, Sevgiliye güzel sözler gibi birçok konuda sözlere ulaşabilirsiniz.


Sana olan sevgimi anlatmak için yazmıyorum. Merhaba sevdiğim yine ben, yine sana yazıyorum, yine senden uzaklardayım. Seni ne kadar çok sevdiğim göstermek içinde yazmıyorum. Bir çocuk her gün sarılarak yattığı ayıcığını nasıl seviyorsa öyle sevmiştim seni. UZUN BABALAR GÜNÜ MESAJLARI.


Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkeksin. Sen Allaha dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yas, tek düşüncem, hasretimsin.


Uzun mesajlar

Sen yasadigim ömür, en güzel günlerimsin. Bu sayfada sizler için sevgiliye uzun mesajlar ve sevgiliye uzun anlamlı sözler hazırladık, güzel sözler denince akla gelen ilk ve tek sitelerden birisi olan sozlerim. Her insan hata yapar elbette önemli olan bidaha yapmamak degilmi insan derdini bazen anlatamaz sigaraya vurur kendini ne bilim alkole kısacası kafasına dağıtan herşeye ama bunlar kendine zarar verir farkında olmadan yavaş yavaş erir bu dünyadan gòcer gider arkasına bile bakmadan.


Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar