16 Şubat 2017 Perşembe

Torbalı hava durumu meteoroloji

Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu, geçmiş saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir. Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Hissedilen sıcaklık, aynı saate tahmin edilen hava sıcaklığı ile nispi nem ve rüzgâr değerlerine göre hesaplanmaktadır. Bu sayfada kullanılan HAVA TAHMİNİ simgeleri ve SON DURUM simgelerinin açıklamalarına buradan ulaşabilirsiniz.


Diğer tahmin bilgileri, tahmini yapılan zaman civarında beklenen değerleri göstermektedir. Sağlıklı, Mutlu ve Güneşli Günler Dileğiyle. Sitemizdeki mgm havadurumu tahminleri, ile gunlukten sonra 1-derece farklı olabilir. Yaklaşan günlerin hava durumu tahminlerinin de tutatlılık oranı artar.


En güncel hava durumu bilgileri sitemizde yer almaktadır. Türkiye ve her ilinin günlük hava durumu tahmin raporu. Kalbiniz gibi havanızında sıcak olması dileğiyle. Gün doğumundan batımına kadarki zaman açık sarı gösterilir. En yüksek hava sıcaklığı C, en düşük hava sıcaklığı ise C olacağı tahmin ediliyor.


Torbalı’da bugün hava nasıl? Bu sitede yayınlanan tüm materyalin. Yayınladığımız meteoroloji bilgileri, hava durumu tahmini hesaplamaları için geliştirilen özel Meteum teknolojisi kullanılarak hazırlanır. Görüntülenen hava durumu tahmini, Yandex.


Ormanköy Köyümüzün bugün ve önümüzdeki gün boyunca hava durumu nasıl olacak? This website uses cookies. Read about how we use cookies. Meteoroloji Temmuz hava durumu tahminleri.


Torbalı hava durumu meteoroloji

Hava durumu günlük en güncel meteoroloji tahmini. Farklı şehirlerdeki hava durumu. Yol Durumu, Türkiye Kara yolları çalışmaları, Günlük yol durumu, İstanbul, Ankara ve izmir trafik kameraları Işığınız yeşil yolunuz açık olsun.


Hayırlı yolculuklar dileriz. Hava tahmini Ayrancılar kentine ait hava durumu. Mevcut hava durumu Ayrancılar kentine ait hava durumu. Haritalar’ın yardımıyla oluşturuldu.


Torbalı hava durumu meteoroloji

Yaz mevsiminin en yüksek sıcaklıklarını yaşadığımız şu günlerde. Tire hava durumu raporu son dakika kar yağışı uyarısı, Tire yeni hava durumu haritalı tahmin haberimizde. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava parçalı ve az bulutlu,. Yurt genelinde sıcaklıkların artması bekleniyor. Yİ Parti GİK belli oldu.


Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta bugün hava durumu şöyle. Bugün hava durumu nasıl olacak? Konak hava durumu raporu son dakika kar yağışı uyarısı, Konak yeni hava durumu haritalı tahmin haberimizde. Nisan Pazartesi gününden başlayarak sıcaklıkların ila derece artması bekleniyor.


Bölgemizin Kuzey ve İç Kesimlerinde Zirai Don Olayı Bekleniyor! Araçlar yolda kalırken, yayalarda zor anlar yaşadı. Bayburt’un Karşıgeçit Köyü ile Yazyurdu Köyü arasında bulunan ormanlık alanda öğle saatlerinde yangın çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar