24 Şubat 2017 Cuma

Ankara büyükşehir belediye başkanı adayı

Mansur Yavaş Evli ve çocuk babasıdır. Daha önce birçok önemli görevde yer alan Özhaseki, partisi adına kritik görevler üstlenmişti. Bundan sonra keyfi yatırım yok. Yerel Seçimlerinde adaylar yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Gökçek’ten başkanlık seçimi için olağanüstü toplandı.


Mehmet Özhaseki belediye hizmetlerinde sürekli olarak büyük hedefler belirledi, özgün projeler geliştirdi. Diğer partilerin belediye meclisi oylamasına aday sokması beklenmiyor. Bizde kin, husumet, garez yok.


Gazi Üniversitesi Gazetecilik Yüksek Okulu’nu bitirdi. AK Parti-Melih Gökçek kimdir? Parlamento Muhabirliği ve gazete. Aksakal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yerel seçim hazırlıkları ile aday belirleme çalışmalarının sürdüğünü söyledi.


Tüm detaylarıyla haberimizde. Yerel seçimleri her geçen gün yaklaşırken partilerin de seçim stratejileri ve belediye reis adayları yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Aksakal, Haydar bey, Çankaya İlçe Seçim Kuruluna partisinden istifa. Aralarında Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerin de bulunduğu aday listesi merakla bekleniyordu.


Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi Ankara büyükşehir belediye başkan adayı, eski Beypazarı belediye başkanı ve avukat. MHP Lideri Devlet Bahçeli, yerel seçimlerde “HDP” ile yürüme tavrını koyan Erdoğan’a büyükşehirlerde esaslı bir ders vermeye hazırlanıyor. YSK, AKP’nin Ankara’da ilçede oyların tamamının tekrar sayılması talebiniyse reddetmişti. BAŞKAN YAVAŞ YARIN MAZBATASINI ALACAK.


Ankara büyükşehir belediye başkanı adayı

Yerel seçimlerde belediye başkan adayları hakkındaki bilgiler seçmenler tarafından merak ediliyor. ANKARA ADAYI: MUSTAFA TUNA. Son dakika kulis bilgileri bomba gibi düştü.


Belediye başkanı ve muhtarların oylandığı seçimde sonucu en çok merak edilen yerler arasında ilk sırayı Ankara alıyor. Tuna yapılan seçimde yeni başkan oldu. Mustafa Tuna’yı aday gösterdi. Yönetim tarzı itibariyle bütün bunları yaparken ben değil, biz duygusuyla hareket edeceğiz” dedi.


Ankara büyükşehir belediye başkanı adayı

Eğer bu rakama ulaşılamazsa, 3. Nurettin Süzen ile Bakırköy belediye başkanı aday adayı Dr. Yavaş, saatler önce mazbatasını aldı. Soyer, heyecanını resmi Twitter hesabı üzerinden. Saadet Partisi belediye başkan adayları son dakika belli oldu.


Hepsi de insanımıza dokunan çalışmalar” dedi. Seçim startı vererek, bunu başlatmak istedik` dedi. Küçükyaylalılar “Hoşgeldin Yeni Yıl” Etkinliğinde Buluştu. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP. Genel Merkezi’ni ziyaret etti.


Komünist Partili Ovacık Belediye Başkanı Maçoğlu, Tunceli adayı! Yanıtı şu oldu: Başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek. Ben, belediye hizmetleri açısından görünür olacağım ancak belediye başkanı olarak pek görünür olmayacağım. Büyükşehir’den ilçeye sağlık hizmeti.


Bir başka siyasi partinin genel başkanına laf uzatmak benim görevim değil, saat sizin için çalışmak benim görevim. Ankara Belediye Meclisi 14:00te yeni başkanın seçimi için toplanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar