15 Şubat 2017 Çarşamba

Yemek dahil villalar

Akdeniz’de dinlendirici bir vaha. Kalkan kiralık villa ve yazlık,kaş,fethiye kiralık villa,özel havuzlu villa,muhafazakar villa ve balayı villaları seçenekleri için sitemizi ziyaret edin. Her villada mutfak gereçleri ve diğer detaylar eksiksiz mevcuttur.


Dilerseniz villaya giriş yapmadan önce alışveriş yaparak villada yemek ya da mangal yapabilirsiniz. Ya da sınırlarınız olmak zorunda, havuz saati – yemek saati gibi… İşte, balayı villaları ile bu süreçleri yok ediyoruz. Dilediğiniz saatte havuza girebileceğiniz, istediğiniz an mutfakta ya da havuz başında veya yatak odasında romantik bir şekilde yemek yiyebileceğiniz sadece size ait villalarda tatil yapmanızı sağlıyoruz. Doğa manzarasına sahip olan villamız sessiz, sakin bir konumda olup balayı çiftleri ve çekirdek aileler için oldukça ideal bir tatil villasıdır. Muhafazakar jakuzili doğa içerisinde balayı villası.


Kalkan beldesine bağlı Üzümlü köyü, yaylaları ve doğal güzelliği ile ünlü bir tatil köyüdür, Doğa manzaralı villaların ve doğa içerisinde villaların yanı sıra çok sayıda bulunan balayı villaları, muhafazakar villalar ve özel korunaklı havuzlu villalar bu köyün son dönemlerde turizm çekiciliğini arttırmıştır. Balayı çiftlerine, çekirdek ailelere uygun olup, tesettürlü bayanların tercih edebileceği villaar arasındadır. Bir tanesinde jakuzi bulunur. Korunaklı balayı villası , muhafazakar balayı villaları seçeneklerini inceleyin. Evinizdeki gibi yemek hazırlayıp, misafirlerinize ikram edebilirsiniz.


Villa Petek,Kalkan,İslamlar. Kanepeler, koltuklar, tv ve beyaz eşya seçenekleri, modellidir. Kapasite bilgileri - Kiralık villamız kişi konaklayabilmektedir. Tost makinesi, 4’lü Ocak (ankastre), Mikrodalga fırın, Elektrikli su ısıtıcı, kişilik yemek takımı, Tava, Tencereler, Çatal bıçak vb. Salon : Havuz manzaralı (Zemin Katta).


Bu nedenle KDV dahil degildir ibaresi yer almaktadir. Belirtilen ücretlere yemek dahil değildir. Konaklamaya yemek dahil midir? Tüm villalarımızda tam ekipmanlı mutfak bulunur.


Yemeklerinizi dilerseniz villada kendiniz hazırlayabilir, dilerseniz köy içindeki restoranları tercih edebilir, dilerseniz de. Böylece villalar Kalkan’ın muazzam manzarasına sahip olmaktadır. Tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikte balayı villaları, geniş villalar, korunaklı muhafazakar villalar ve lüks villalar ile tatilinize keyif katıyoruz. Adet Şezlong, Şemsiye, Rattan Oturma Grubu, Kişilik Yemek Masası, Barbekü, Açık Duş.


Doğa içerisinde konuma sahip olan tüm villalarımızda düzenli olarak ilaçlama yapılmaktadır ve her türlü önlemler alınmaktadır ancak buna. Kiralık tatil villamız, Kalkan bölgesinin Kışla mevkiinde konumlanmış, deniz manzaralı kiralık villadır. Müstakil, özel havuzlu bir villadır. VİLLA ECE AÇIKLAMASI Kalkan İslamlar köyünde yer alan doğanın içerisinde konumlanmış, özellikle balayı çiftlerimizin beğenisini kazanacağını düşündüğümüz kiralık villamız tek katlı ve adet yatak odası bulunmaktadır. Türkiyenin lider yazlık villa kiralama şirketi.


Yemek dahil villalar

Kalkan, Kaş, Fethiye ve Bodrum bölgelerinde özel havuzlu balayı tatili için doğayla içiçe muhafazakar korunaklı kiralık villalar. Bir yanda yeşil ağaçlar, bahçedeki hamak ve kuşların cıvıltısı dinlenmenizi sağlarken özel havuzun maviliği ve gözlerden uzak olması da istediğiniz her etkinliği gerçekleştirip tatilinizi konforlu bir şekilde sürdürmenizi sağlamaktadır. Havuz başından basamaklarla bir alt kata inerek hamaklı, yeşillikler içinde olan geniş barbekü alanına geçebilirsiniz.


Burada sekiz kişilik bahçe yemek masası ve iki ayrı yemek oturma grubu daha bulunur. Yatak Odası:adet çift kişilik yatak, makyaj masası, elbise dolabı, banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Ekstra temizlik, ekstra yeni çarşaf ve havlu, kiralık araç, rehberlik hizmetleri, sağlık vs.


Ayrıca bir ücret talep edilmemektedir. Kısa konaklama süresinin altındaki tüm rezervasyonlarda 20- TL ekstra temizlik ücreti tahsil edilmektedir. Kalkan kalamar mevkisinde bulunan full deniz ve kalamar koyu manzaralı lüks kiralık villa seçeneklerimizden bir tanesi villa maris. On konuk kapasiteli villada çocuklar için çocuk havuzu detayı bile atlanmamış. Muhteşem deniz manzarasıyla bilinen bu villada hemen yerinizi ayırtın ve tatilinize başlayın!


Bu sayının üzeri kesinlik ile kabul edilmemektedir ve bu durum anlaşma ve konfirmasyonlar belirtilmiştir. Ancak bazı durumlarda müşterinin talebi doğrultusunda ev sahibi ile görüşme yapılarak teklif usulü ile belli bir fiyata tabi olmak kaydıyla her iki. Kaş Çukurbağ yarımadası Batı cephesi gün batımı manzaralıdır.


Yemek dahil villalar

Denize mt mesafede olan villamızın özel deniz platfomu vardır. Buna rağmen doğa içinde bulunan villalarda haşere çıkma ihtimali bulunmaktadır. Bu bilgi sadece bu villa için değil, doğa içinde bulunan tüm villalar için geçerlidir.


Deniz manzaralı villalar ve jakuzili villalar kategorisindeki villamızın, geniş bir havuz terası, lüks bir mimarisi ve iki yatak odasında jakuzisi bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar