27 Şubat 2017 Pazartesi

Kalben konser istanbul 2019

Kalben 1Studio Kapı Açılış: 20. Tarihi Moda İskelesinin yanında, deniz kenarında bulunan Moda Kayıkhane BistroEventHall, bir asırlık geçmişe sa. KÜ Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi adres bilgilerine ulaş. Ankara İzmir Bursa Antalya Tüm Şehirler Etkinlik Rehberi Gönder. Zorlu PSM - STUDIO adres bilgilerine ulaş.


Kalben konser istanbul 2019

KALBEN” Şubat Cumartesi IF PERFORMANCE Hall’de! Hayata dair tüm renkleri taşıyan UNIQ İstanbul, kültür-sanat, eğlence ve iş dünyasını, doğa ile iç içe, ayrıcalıklı bir ortamda bir araya getiriyor. Memduh Şevket Esendal Sahnesi Çorum Devlet Tiyatrosu Çorum Devlet Tiyatrosu Crash the Roof Croco Tur Seyahat Acentesi CSO Konser Salonu ÇTSO Dr.


Garanti Bankası’nın sponsorluğunda, düzenlenecek 24. Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, bu yıl 20. Yer: İstanbul – Mekan: BKM Mutfak Uniq. MÜZİK DÜNYASININ EN SEVİLEN İSİMLERİ TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK POPÜLER KÜLTÜR FESTİVALİ fizy İSTANBUL MÜZİK HAFTASI’NDA BULUŞUYOR İlk isimler açıklandı! Müzik Haftası, Atlantis Yapım,.


Hem cumaya hem de ayın finaline yakışır büyüklükte bir konser. Hayranlarının konsept albümleri, şarkı sözleri, teknik kısımdaki ustalıkları ile zaten akıllarına kazıdıkları, konser için gün saydıkları, bol ödüllü şahane grup. Melek Mosso konseri, Ağustos’ta If Performance Hall Ataşehir sahnesinde! Bu etkinlik için rezervasyona gerek yoktur. Eğlence mekanlarının çoğu, belli semtler etrafında konumlanırken popüler sanatçıları sahnesinde ağırlayacak olan Mask Live Beylikdüzü, şehre farklı bir soluk getirecek!


Halil Sezai, Birsen Tezer, Can Bonomo ve. Ankara’da ve İstanbul’da, özlemle ve nadiren müzik yapmaya, konser vermeye devam etti. Küresel bir ev konserleri oluşumunun İstanbul ayağında verdiği dakikalık konserden yayınlanan Sadece videosu ile müzik kariyerine. KALBEN’in “Sonsuza Kadar” Albüm Turnesinin İlk Ankara Konseri” Aralık Salı IF PERFORMANCE HALL Sahnesinde! Ferhat Albayrak tarafından kurulan Jeton Records, her ay düzenli olarak çıkardığı EP’ler ile Dünya.


Kalben konser istanbul 2019

Istanbul Konser Takvimi. Ekim Çarşamba günü saat 20:30’da başlayacak konserin bilet fiyatı TL’dir. Kuşadası AVM Amfitiyatro. Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, İstanbul.


Ahmet Aslan Konuklu Konser Bostancı Showlan İstanbul. Mehmet Erdem Moda Kayıkhane, İstanbul. She was full of energy and she spread positivity.


Gerçekleştirdiği etkinliklerle ve konserlerle her zaman adından söz ettiren Ege Perla, bu yıl da Bahar Konserleri ile birbirinden değerli sanatçıları programında ağırlayacak. Yaz Konserlerinin hepsi burada. Ankara şehir portalı olarak sizlere Ankara Etkinlik duyuruları ve Ankara Şehir Fırsatları sunuyoruz. Ankara Firma Rehberi ile aradığınıza kolay ulaşın.


Hornsgatan Ramblers ve Gunhild Carling’in sahnesinde heyecanlı dakikalara tanık olacağız. KALBEN MÜZİKSEVERLERLE EMAAR HAYAL KAHVESİ’NDE BULUŞUYOR. STANBUL’UN YENİ KONSER MEKANI VADİ AÇIKHAVA’DA, YAZ AKŞAMLARI KONSERLERLE DOPDOLU. Sevgililer Günü “ için sayılı bir zaman kaldı. Temmuz’da başlayacak etkinlikler, yazın bitmek bilmeyen enerjisini tüm şehre yayacak.


Kalben konser istanbul 2019

Tüm etkinlikler, sanat etkinlikleri, konser, tiyatro vb. CAN GÜNGÖR, DENİZ TEKİN, KALBEN, MELİS DANİŞMEN ÖZGE FIŞKIN, PİNHANİ. Sosyal Medya Hesaplarımız. Paradiso Fest İstanbul Adalar.


Festivalde çalacak müzisyen dostları merak edenlere kısa sunumlarımız şöyle: Kaos Köksal synth-pop türünü müziğimize kazandırıyor ve dans etmeyenleri bile şaşırtıp dans ettirirken hep yeni kalan sesleri arıyor. Geçtiğimiz yıl yayınladığı Kahve, Ikaria ve Sonbahar adlı teklileri ile solo kariyerini hızlandıran ve yıl sonunda çıkaracağı albümünün hazırlıklarını sürdüren şarkıcı ve söz yazarı Güneş Özgeç ’in günümüz ozanlarını sahnede konuk ettiği sohbetli müzikli. Gündem Magazin Yaşam Sinema Sağlık Kadın Daha Fazla.


Temmuz ayı etkinlikleri ile karşınızdayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar