10 Şubat 2017 Cuma

Hangi sigortaya bağlıyım

Yazının devamında sorgulama işlemini nasıl yapacağınıza dair kapsamlı bilgileri bulabileceksiniz. Görüntülemek istediğiniz il müdürlüğü sayfası için haritadan il üzerine tıklayınız. Artık herkes hangi işlem için nereye gideceğini bilecek bilmesine ama hafızada kalması biraz güç olacak.


Bu sebeple ben öğrendiklerimi bu sitede yazacağım SGK ya giden arkadarlar da yazarsa işimizi kolaylaştırmış oluruz. Her hangi bir hastaneye gittiğinizde SGK sağlık güvencem var mı? SSK sigortasının nasıl sorgulanacağı bilgisi verildi. Her vatandaşın sigortasının olması vatandaşa ve ona ait bireylere büyük ölçüde faydalı olmakta, yaşam kalitesi artırmaktadır.


Sosyal Sigortalar Kurumu’nun kısaltmasıdır. Sigortaya da bin lira civarında prim ödüyoruz. CEMiL CAN BIÇAKÇI (Oyuncu): Henüz çok yeniyim. SSK SORGULAMA NASIL YAPILIR?


Yeni uygulama ile beraber T. Annemizin vefatinden sonra aldığımız aylıklar kesildi ve babamızın aylığı arttı şimdi kardeşim üniversiteye başladı. Tekrar aylık bağlanması için hangi belgelerle nereye başvurmalıyız annemiz ssk lıydı. Bir de tekrar aylık almaya başlarsak babamızın aylığında değişiklik olur mu?


Ali Tezel’e Nasıl Soru Sorabilirim? Ben özel bir sandığa bağlıyım(Tekaüt Sandığı) bu ödenekten alabiliyor muyum? Hangi ilçe nereye bağlı bilmek lazım. Yanlış bir merkeze evrak gönderilirse sıkıntı oluyor. Bilgiler için teşekkürler.


Sağlık kurumum özel bir firmanın emekli sandığına. Ben de kullanıcısı olduğundan garantide para ve vakit kaybetmektense doğrudan sigortaya yönlendirdim, ve geçen hafta bir arama geldi (sigortadan mı telpadan mı tam anlamadım nereden) ve IMEI numaramın farklı olduğunu söyleyip nedenini sordu, ben de onlara hesap sordum, aynı soruyu onlara sordum neden öyle diye. Ben aileme bağlıyım yurt dışında nasıl okuyacağım keşke Türkiye ‘de okumayı seçseydim’ diye bir.


Soru: SİT alanı içinde birinci derece koruma altındaki bir tarihi eserin restorasyon işini üstlenen mimara ödenecek bedel, KDV’ye tabi mi? Yemeğe çaya katıldıysam bağlıyım, katılmadıysam şüpheli. Tabii bu durumda firar eden için çok zor bir yaşam başlamış olacaktır.


Bu kişi düzenli ve sigortaya tabii bir. Evet arkadaşlar daha önceki yazılarımızda iş güvenliği uzmanı nasıl olunur, nace kodu ve işyeri tehlike sınıflarını öğrenmiştik. Bundan sonra ne kadar daha çalışırsam, kaç yaşında emeklilik hakkını kazanabilirim? Sonra bir başka sigortaya geçtim, yıl da orada görev yaptım.


Keyifle çıkan işlerden, mutlu insanlardan keyif alıyorum. Başka hangi meslek seni mutlu. Tesadüfen, ucu DNS sunucusu tekrar başparmak vidalarının bir kural olmalıdır gittiniz tek veri bilgisayarınızda aldı varsa Artı GB hakkında. Baska birsey soylememe pek gerek yok. Kucuk-yada ucuk- hayallerim olmasaydi eger, gercekci hayaller kurabilseydim misal ve buyuk, cocuguma kesinlikle umut ismini koymayi dusunurdum bu yazinin akabinde.


Bireysel emeklilik sisteminde vergi avantajını nasıl kullanabiliriz? Merkezi Çorumda olan bir şirketin İstanbuldaki ofisinde muhasebeyi yürütüyorum. SMMO ne kaşe talebinde bulundum fakat kabul edilmedi. Merhaba odanıza bağlıyım.


Bugünkü yazımızda vatandaşlar tarafındna tam olarak bilinemeyen kavramları detaylı olarak açıklayacağız. Anayasa Mahkemesini kaybetti. Ama bunu göz ardı edemezsiniz.


Kesinlikle göz ardı edilemez bu. Bu bizim ATAD Kararından sonra yeyeceğimiz ikinci büyük darbe olur. Siz Ulusal Birlik Partisinin hangi vaadine inanarak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar