5 Mayıs 2017 Cuma

Denize sıfır villa satılık

Gümüşlük denize sıfır satılık villa 2. TL Detay için tıklayınız. Dalyanda denize sıfır konumda özel plaj ve ortak kullanım havuzu bulunan, 180mkullanım alanlı ayrı müstemilatı. Hürriyet Emlak Endeksi verilerine göre Muğla ilinde son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde 13. Sıfır villa doğa manzaralı yola yakın denize yürüme mesafesinde uygun fiyata satılık kaçırmayın.


Yeşilöz keşefli mahallesinde denize sıfır konumda adet müstakil villa. Kiraladığımız villaların belirli kalitede olmasını denetler. Müşterilerine karşı dürüst ve güvenilir olmayı, müşteri memnuniyetini en üst düzeye taşımayı ilke ediniriz. Firmamız, tatilinizin başlangıcında ve tatil.


Kalkan merkeze ve denize yürüme mesafesinde, oldukça donanımlı bir villadır. Urla denize sıfır satılık ev ilan için 490. TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


Denize sıfır villa satılık

Satılık ev Urla ilanlarına goz atın! Yaz kış ikamet edilmektedir. Resimler satılık olan arsanın mevkisinden çekilmiştir. Bodrum - Bitezde denize sıfır konumlu modern mimarili lüks residence villalar. Bitez sahilinde full deniz manzaralı, iskanlı ve mülkiyet tapuludur.


Dilerseniz deniz manzaralı, denize yakın veya denize sıfır gibi çeşitli Kuşadası satılık villa seçeneklerine de göz atarak bütçenize uygun villayı. Gocekvillas eşsiz portföyü ile Göcek’te Deniz manzaralı lüks dairelerden, müstakil villalara, evinize botunuzla gidebileceğiniz denize sıfır lüks yazlıklardan, haftalık günlük kiralık özel havuzlu tatil villalarına kadar en uygun fiyatlarda satılık veya kiralık konutları bulmanıza olanak sağlar. Terasa Içeriden Çıkış Sağlanmaktadır. Urlada kelepir koy içinde bahçeli satılık villa SATILMIŞTIRurla - Duration: 1:42.


Denize sıfır villa satılık

Bodrum satılık denize sıfır villa ilan için 330. Bodrum Asarlık mevkiinde dönüm denize sıfır arazi üzerinde konumlanmış 1konuttan oluşan yeni proje. Ev Doğu Avrupa rüstik mimarisinden esinlenerek tasarlanmıştır.


Tamamen eşyalı olarak verilecektir. Salon ve odaların hepsinde klima vardır. Küçükkuyu’da satılık müstakil, kesme taş ve ahşap ile tasarlanmış, denize sıfır dubleks villa. Duvar kalınlığı cm’dir.


Doğal ses ve ısı izolasyonludur. Satilik yazliktrıblex, villa, izmir. Yarımadada denize sıfır 670marsa içinde bir adet villa ve misafirhane bulunan lüx villa. Ana binanın giriş katında, bir adet en-suit yatak odası, açık mutaklı salon ve çalışma odası, bir alt katta tüm elektrik sistemi, kameralı güvenlik sistemi vb tüm elektronik kontrol odası ve bir adet banyo, birinci katta ise iki adet en-suit yatak odası ve fitness salonu bulunmaktadır.


Bodrumda Elit ve doğal özel bir koy olan gümüşlükte kullanıma hazır denize sıfır satılık residence hayatı sunulan yeni dairelerdir. Asansörler,park alanları,iskeleler,restoran,spor alanları,yüzme havuzu ve mükemmel deniz manzarası,geniş balkonlar veya özel bahçeler ile modern ve şık bu fiyatlara denize sıfır bu. Muğla Fethiye Üzümlüde satılık müstakil havuzlu iki yatak odalı villa kaliteli malzeme ile itina gösterilerek inşa edilmiştir. Normal olarak yatak odalıdır. ASOS Çanakkale Kocaköy Altında, koy içinde, denize sıfır, iskanlı, tapulu, banka kredisine uygun satılık villalar.


Bodrum'un yükselen gözde beldesi Yalıkavak'ta, denize sıfır olan villamız küçük bir site içerisinde yer alıyor. Villa 500m² arsa içinde yer alır. Satın alırken fiyatın 'unu nakit, geri kalan ücretin 70'ni ise ay (yıl) vade ile ödeyebilirsiniz. Site içinde satılık tip villa vardır.


Denize sıfır Bodrum villalarının esnek ödeme planı vardır. Didim Altinkum’da satılık denize yakın müstakil havuzlu ultra lüks villa. D Marine yakın konumdadır. Viillalarımız bağımsız, girişleri ayrıdır.


Fakat, diyelim ki bir bina, denize 1m uzaklıkta ama denizi çok az görüyor. O zaman bu gayrimenkul deniz manzaralı olarak seçilmemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar