4 Mayıs 2017 Perşembe

Günlük kiralık havuzlu villa sapanca

Güvenli kiralama ve taksitle ödeme imkanı HemenKiralik. Büyük şehrin trafiğinden kaçıp i̇stanbula bir saat yakınlıkta olan sapanca merkezde richmond otele yakın,sahile dk. Ara Keşfet İletişim Giriş Yap Kayıt Ol Ücretsiz İlan Ver Kurumsal Ücretsiz İlan Ver. Günlük kiralık villalardan, kış ayları için şömineye kadar pek çok ayrıntıya sahip villa seçeneklerinden seçim yapabilirsiniz.


Günlük kiralık havuzlu villa sapanca

Tatiliniz, siz nasıl istiyorsanız öyle geçecek! TL fiyatından başlayarak kiralık konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla kiralık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Geçmişte bir çok misafirimizin yaptığı ortak havuza sahip villa kiralama konusunu firma olarak tamamen rafa kaldırıyoruz. Seçtiğimiz her villada, sizlere kiralık havuzlu Villalar ile artık tamamen kendinize ait havuzun tadını çıkarabileceksiniz.


Peki, kendine ait özel bir havuz olması neden bu kadar önemli? Dilerseniz bu konuya da biraz açıklık getirelim. KAPUTAŞ PLAJI deniz kaplumbağaları villa kiralama kapalı villa hızlı villa kiralama En Romantik Tatil Yeri havuzlu villa EN GÜVENİLİR VİLLA KİRALAMA. Etiketler: Kocaeli, kartepe, günlük, kiralık, dağ, evi, meleksuyu, sapanca, günlük kiralık villa, şilede günlük kiralık havuzlu villa, silivri günlük.


Deniz, kum, güneş üçlüsüne birde villa katılsa çok güzel olmaz mıydı? Tabi ki çok güzel olurdu. Kuşadası kiralık villa konusunda size oldukça fazla alternatif sunan yörelerden birisidir.


Sadece filtre kriterlerinize uygun. SAKARYA SAPANCA İLÇESİ GÖL MAH. SAHİBİNDEN GÜNLÜK KİRALIK Villa. Sonraki Slayt Gösterisi Durdur. BARIŞ DÖLEN Gayrimenkul Danışman.


Günlük kiralık havuzlu villa sapanca

Airbnb ile her yere ait olun. Muhafazakar tatil otellerinde anne-kız ya da baba-oğul tatil yapmak mecburiyetinde kalmaktan yola çıkılarak misafirlerimize sadece yemek aralarında ve akşamları değil,tatilleri süresince ailesi ve sevdikleri ile birlikte muhteşem vakit geçirebilecekleri İslami Koşullara uygun havuz ve bahçesi dışarıdan görülemeyecek şekilde. Bu tarz tercihler için adreste pek çok villa alternatifi bulunmaktadır. HAFTA İÇİ 6TL HAFT SONU 8TL. Toplamda iki banyosu bulunan villanın tüm odaları en rahat mobilyalar ile donatılmış.


Ferah iç mekana sahip olan villa, yine aynı şekilde geniş ve yemyeşil bir bahçeye sahip. Günlük hayatın stresini, yorgunluğunu atmak için bir kaçamak, ruhunuzu dinlendirmek için uzun soluklu bir tatil. Villa Nevra, kişi kapasitelidir. Muhafazakar, havuzlu, doğayla iç içe, balayı, lüks ve diğer birçok seçeneği en uygun fiyatlarla kiralayın! Kiralık villa seçeneklerini hemen inceleyin.


ANTALYA KALKAN DA HAVUZLU LÜKS KİRALIK VİLLA Kalkan koyuna tepeden bakan ve uçsuz bucaksız bir deniz manzarasına sahip olan villa Bade kat ve bir çatı katından oluşmaktadır. Dream Of Holiday size özel havuzlu villa, yazlık apart ve günlük evlerde kısa süreli konaklama imkanı sunmaktadır. Minumum gün kiralanabilir)! Yeni eklenmiş Önce en düşük. SSL sertifikası ile korunmaktadır.


MBAHÇE İÇERİSİNDE KAPALI HAVUZLU MÜSTAKİL VİLLA LÜTFEN GÜNLÜK VE HAFTALIK İÇİN ARAMAYIN YILLIK KİRALAMAK İSTEYENLER ARASIN. Batı Doğu Güney Kuzey ADSL Ahşap Doğrama Alaturka Tuvalet Balkon Kartonpiyer Klima Küvet Laminat Zemin. Tam müstakil havuzlu villada ailenizle huzurlu bir tatil yapma fırsatını yakalayın! Orchid Hills’de özel havuzlu günlük kiralık villa. Yıl boyu kiralık villa ilanlarından birini değerlendirerek, kiraladığınız villaları günlük, haftalık, aylık yahut sezonluk olarak kiralayabilirsiniz.


Sakarya - SAPANCA - DİBEKTAŞ. Hayalindeki kiralık villa burada! Dibektaş Dağı’nın tepesinde, Sapanca’da bulunan villa. Her proje sakin Sapanca Gölünün geniş bir manzarasına sahiptir.


Tüm Günlük kiralık ilanlarınızı hemen buradan verin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar