3 Mayıs 2017 Çarşamba

Sdcz71016gb35

Sandisk CZSDCZBCruzer Fit USB 2. Dosyalarınızı koruma altında tutan dayanıklılık. Kişisel dosyalarda parola koruması ve şifreleme1. Tak ve Kal, Düşük Profilli Tasarım. Kolay Bağlantılar İçin Düşük Profilli Biçim Etkeni. Sürücünün düşük profilli tasarımı herhangi bir USB cihazına kolayca bağlanabilmenizi sağlar.


Low-Profile for Easy Connections. For more information, see the Warranty and User Guide page. SanDisk Cruzer Force 16GB USB 2. Bu Usb flash sürücünün kendi tarzında bir çizgi sağlayan dayanıklı metal kasası mevcuttur.


Büyük HD video, müzik ve fotoğraf dosyalarınızı sığdırabilirsiniz. DAYANIKLI BIR METAL GÖVDE IÇINDE GENIŞ DOSYA DEPOLAMA Cruzer Force USB flash sürücüsü farklı ve şık bir tasarım içerisinde geniş depolama kapasitesi sunar. Bu USB flash sürücüsünün gövdesi dayanıklı metaldir ve şık bir.


Ships from and sold by Amazon. FREE Shipping on orders over $25. Flash Drive - SDCZ73- 016G -G$5. Bu Kategoride En Çok Satan Ürünler. HP 6CZ101AE Siyah Kartuş 3Sayfa.


GB’ye kadar kapasite sunan bu güvenli ve güvenilir flash sürücüsüyle. Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. Gümüş USB Bellek fiyatları, çeşitleri toptan ve perakende toptanbilgisayar.


SANDISK 16GB Cruzer Force USB2. Aynı Gün Kargo, Sıfır Kutusunda, Orijinal, Faturalı, Distribütör Garantili. Bu Ürünü Gördükten Sonra Müşteriler Başka Hangi Ürünleri Alıyor? Bought recently without reading reviews first so am concerned seeing many buyers here have had the guts fall out, so as a precaution I have added a couple of dabs of superglue on the reverse where the red plastic joins the metal in the hope it will help keep it together.


So far it still seems to be. Return Policy: You may return any new computer purchased from Amazon. Once you know, you Newegg! Usb bellek modelleri ve harici diskler için tıklayın.


Information, datasheets and documents. Where to buy in South Africa. TME has over 8employees, who provide expert support at each stage of the ordering process.


Our offer includes 250electronic components from 9producers. Doğru USB kapasitesini seçmenin basit bir yanıtı yoktur. Tamamen neyi ne kadar depolamak istediğinize bağlıdır. Tam Full HD video, birkaç gigabayt yer kaplayabilir. Andard which ensures its compatibility with any stAndard USB 2. Bakı üzrə çatdırılma (pulsuz), Azərbaycan üzrə iş günü ərzində.


Fiyatı Düşünce Haber Ver. Akü Test Ve Ölçüm Cihazları. SEPETE EKLE BUGÜN KARGODA. Express delivery Globally. Kayan konektörü siz onu bağlamaya hazır oluncaya dek güvenle içeride kalır.


Ultra Dual Drive SDDD3-016G-GUSB Bellek Kapasite: GB, USB 3. With high capacities, this secure, reliable flash drive can store even large files, including high-resolution images and HD video. Find great deals on eBay for sandisk cruzer force 16. This video is unavailable.


Bay Logo: Shop by category.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar