2 Ağustos 2017 Çarşamba

Ankara valiliği kış lastiği genelgesi

Ankara valiliği kış lastiği genelgesi

ANKARA VALİLİĞİ İl Yazı İşleri Müdürlüğü. Kış mevsiminde aşırı yağmur, sis, kar. Genelgeye göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle. Kış lastiği takma zorunluluğunun hususi araçları kapsamaması, kaza ve can kayıplarına yol açıyor. Ankara Hürriyet’in, kara kış öncesi Vali Mehmet Kılıçlar’a çağrısı.


Resmi duyuru ve haberler için tek geçerli kaynaktır. Valiliği Kurumsal İnternet Sitesi. KDGM-Sayılı Kış Lastikleri Genelgesi. Aralık-Nisan tarihleri arasında geçerli olan kış lastiği kullanma zorunluluğuna uyulması gerektiği vurgulanan genelgede, okul servis araçları gibi özellikli taşıma araçları daha dikkatli kontrol edilerek, Okul Servis Araçları. Genelgede, trafik kazalarının oluşmasında önemli rol oynayan kış mevsimi koşulları ve trafik güvenliğine yönelik diğer olumsuzlukların dikkate.


Okul servis araçları gibi özellikli taşıma araçları daha dikkatli kontrol edilerek. Havaların soğuması ile birlikte ticari araçlar için kullanılması zorunlu olan kış lastiğinin ne zaman takılması gerektiği araştırılıyor. KIŞ LASTİĞİ HUSUSİ ARAÇLARDA ZORUNLU MU? Uygulama kamyon, çekici, tanker, otobüs, minibüs, kamyonet ve ticari araçları kapsıyor.


Otomobiller için ise zorunluluk yok. Kış Lastiği Uygulaması ile ilgili tüm haberleri ve son dakika Kış Lastiği Uygulaması haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Toplam 1kis lastigi uygulamasi haberi.


Panorama müzesi görücüye çıktı. Aralık tarihinden itibaren artık kış lastiği kullanımı otomobillerde de zorunlu oluyor. Kayak merkezlerinin bulunduğu Bursa-Uludağ. Alımı - Sürekli İşçi Kadrosuna Başvurusu Kubul Edilenlere Ait İsim Listesi. Aracılığıyla İşçi Alımı - Mülakat Sonuçları.


Kışın oluşabilecek kaza riskleri azaltmak ve zorlu kış. Zorunlu kış lastiği uygulaması başladı haberi. Denetim Genelgesi’nin “d” maddesinde belirtilen ve her yılın Aralık ile takip eden yılın Nisan tarihleri arasında kalan dört aylık dönemde İlimizde uygulanacak kış lastiği uygulaması ile ilgili olarak alınan kararlar aşağıda. Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için.


Terminallerde ve güzergah üzerinde yapılan denetimlerde, araçların takograf, kış lastiği, ışık far donanımı gibi teknik donanımları denetlenecek, eksiği tespit edilen araçların eksiklikleri. Bakan Süleyman Soylu imzalı,. Government Organization. Ankara ve Bursa gibi bir çok ilde okullar bugün tatildi peki yarın okullar tatil mi?


Ankara valiliği kış lastiği genelgesi

Hava durumu kötü olunca Kastamonu, Denizli, Bayburt tatili uzattı. Kış aylarında trafikte uyulması gereken kurallar ve alınacak tedbirlere ilişkin genelge ilin valiliklerine gönderildi. Ehliyet sınavı ne zaman y. Son deplasmana gece gittiler Spor Toto 1. Lig’de yarın deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor dün akşam saatlerinde yapt.


Kaplan’da hazırlıklar sürüyor Spor Toto 1. Kaynak: il valiliğine Yılbaşı Genelgesi Akçakocatv. Samsun-Ankara kara yolunda kış lastiği olmayan tırların geçişine izin verilmezken, kara yolunun Çorum kısmında da ulaşım güçlükle sağlandı. Yolda kalan sürücü ve vatandaşlara da AFAD ekipleri tarafından içecek ve yiyecek ikramında bulunuldu. DEN SONRA TRAFİK DENETİMLERİ ARTIRILACAK.


Genelgede, genel güvenlik ve asayişin temini, terör değerlendirmeleri ile şehirlerarası-şehir içi yollarda trafik akımının diğer günlere oranla yoğunluğu dikkate alınarak proaktif önlemler alınması istendi. Kurban pazarlarında sahte paraya dikkat. Kalıp yağlardan akaryakıt yapacaklardı Kamyonet evin duvarına çarptı: yaralı Kaçak içki operasyonunda kişi gözaltına. Küçükçekmece’de geçtiğimiz Pazar günü bin liralık altınını minibüste unutan kadını çantadaki “halı yıkamacı” kartından bulan minibüs sürücüsü, altınları teslim etti. Minibüs şoförünün örnek davranışı herkesin takdirini topladı.


Ramazanda halka tatlısına rağbet arttı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar