1 Ağustos 2017 Salı

Istanbul alan kodu

Liste, ilçelerde kullanılmakta olan sabit telefon numaralarından yola çıkılarak hazırlanmıştır. Semt, köy ve mahallesine ait kodları bulmak için lütfen ilçenin üzerine tıklayınız. Posta Kodu ile ilgili bu madde bir taslaktır. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi. Her il için belirlenmiş haneli telefon alan kodu vardır.


Yukardaki listede dikkatimi çeken bir alan kodu var : Polattower Yani bir binaya kod tahsis edilmiş, (haneli de olsa). Ve bu yüzden İstanbul’un alan kodu 21 Ankaranın ise 3oldu. Amma velakin bu gereksiz ve geçersiz bir sistem olma yoluna hızla ilerliyordu çünkü o zaman darbeli telefonlar yerini tonlara bırakmaya başlamıştı. Trafik (plaka), telefon alan kodları, İstanbul il ve ilçeleri posta kodları listesi.


Zaman içerisinde cep telefonlarının yaygınlaşmasıyla beraber sabit hatlar yerini operatörlere bırakmıştır. Bulunduğunuz alanın kodu nedir? Bari biz böyle bir liste yapalım.


Istanbul alan kodu

Tabii ki şehir kodundan bahsetmiyorum. Her semtin birkaç tane kodu olması lazım. Silivri telefon kodu, Silivri alan kodu kaç? Hangi ilin telefon kodu kaç? Ankara, İzmir, Adana telefon alan kodları nedir?


Avea, Turkcell, Vodafone, Kktcell alan kodları listesi. Bildiğimiz gibi her şehrin kendine ait bir alan kodu bulunmaktadır. Türkiye sınırları içerisinde bulunan ilin de telefon kodu birbirinden farklıdır. Bu kodlara bakarak telefonun hangi. Sitede yer alan Panorama görsel fotoğrafların telif hakları sahiplerine aittir.


E-Posta: Geçersiz E-Posta Adresi Girdiniz! Güvenlik: Geçersiz Güvenlik Kodu Girdiniz. Böylelikle alan adı sahipleri marka bilinirliklerini arttırmanın yanısıra servis ve içeriklerini genişletmek için daha fazla kaynak ayırmaya.


Yakın Kafa Dinlemek İçin Gidilecek Yerler. Sorgula butonuna basınız. Alan Kodu: İstanbul ‘a aittir. Misafir Kullanıcı Cevap. Istanbul telefon alan kodu nedir, Istanbul telefonkodu.


Arama kollari bu bolgede. Alfabetik sıralama yeni illerin eklenmesi ile değişmiştir. Dünya ülkelerinin ülke kodlarını aşağıda bulabilirsiniz. Ancak durum böyle değil. Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) tarafından bir zamanlar Amerika’da kullanılmış şuanda hiçbir gereksinimi olmayan bir sistemi Türkiye’deki telefon.


Telefon Kodu Neden 2? Aksaray telefon kodu yukarıdadır. Diğer illerin şehirlerarası telefon kodlarına sağdaki listeden bakabilirsiniz. STANBUL alan telefon kodu sorgulama aracı burada.


Istanbul alan kodu

Yorumlar Yorum yok Yorum Ekle. Ziraat Bankası İstanbul Karaköy şubesinin telefon numarası, faks numarası, adresi, haritadaki konumu ve şube kodu bilgilerinin yer aldığı bu sayfadaki mevcut bilgilerinin değişmiş olabilmeleri bankalar. TEB Avcılar şubesi telefon ve adres bilgileriyle TEB Avcılar şube kodu bilgisi ve İstanbul Avcılar şube iletişim bilgileri. TEB şube kodu Avcılar şubesine aittir.


Bu sayfada yer alan TEB şube telefonları tamamen bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. TEB ile bir bağlantımız yoktur. Garanti Bankası ile bir bağlantımız yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar