6 Ekim 2017 Cuma

Almanya istihbarat adı

Friedrich Barbarossa’ya kadar dayanan köklü bir geçmişe sahiptir. DOĞU ALMANYA İSTİHBARAT SERVİSLERİ. Almanya İstihbarat haberi bulunmuştur.


Köln’de Ulu Cami’de örgütlenmesi sağlandı, külliye açtı, yurt açtı, aşevi açtı, bağış adı altında para toplamasına göz yumuldu. Müritleri “mülteci” statüsünde kabul ediliyor, çalışma izni verilmiyordu, yani, resmi olarak Cemalettin Kaplan’ın emrine tahsis ediliyorlardı. Bu kategoride toplam sayfa bulunmaktadır ve şu anda bunların tanesi görülmektedir. HVA MFS’e bağlı bir birimdir ama ayrıca bir casusuluk okulu da vardır. Suriye pyd pkk Fetullah Gülen İstihbarat Daire başkanları Ramazan Akyürek Ömer Altıparmak Deniz Baykal Kod adı Z Mehmet Gezer.


Basın açıklamalarının ancak zorunlu hallerde yapılmasına yönelik geleneğimizi devam ettirmekteyiz. Haberde, MİT’in Türk konsolosluklarında casusluk faaliyeti yaptığına dikkat çekildi. Arnavut asıllı Yahudi olarak geçmişti bir çok ülkenin resmi kayıtlarına.


Oysa bu ülkede üniversiteye giden Türk gençlere Karşılaştırmalı Edebiyat dersi adı altında sözde Ermeni soykırımı ile ilgili gerçek dışı bilgiler verilmektedir. N EN İYİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI 5. Rassekreçennaya Razvedka – Deşifre Olmuş İstihbarat Projesi kapsamında, birçoğu ilk defa yayımlanan arşiv belgeleri ve fotoğrafların yanı sıra, Dünya’nın en ünlü istihbarat operasyonları hakkındaki ayrıntılı bilgiler ve yurtdışında yaşayan yasadışı istihbaratçıların gerçek biyografileri kamuoyuna sunulmaktadır Willy Lehmann (Sovyetler Birliği)Kod adı. Dünya Savaşından önce kurulmuştur. Günümüzde ise CIA ile birlikte istihbarat paylaşımları yaparak bazı önemli operasyonların yürütülmesinde aktif rol almaya devam etmektedir.


Sadece o yalan söylemiyor, dün Amerika’da İstihbarat Komitesi Başkanı da benzer bir yalan söyledi. Süper güç ABD’nin CIA’i dışında dünyada bu kadar etkin tek istihbarat örgütünün İsrail’e ait olması aslında oldukça dikkat çekicidir. Terör örgütü PKK konusunda. BBC, hangi ülkenin televizyon kanalıdır? Avustralya Açık tek erkekler tenis şampiyonu kimdir?


Almanya istihbarat adı

Bu iş yerinde aşağı yukarı üç dört yıldan beri çalışıyorum cümlesindeki anlatım bozukluğunun sebebi hangisidir? Karpuz Festivalinin yapıldığı, dünyadaki tek kent olan Türk şehri. Batuhan Yaşar Avrupa medyası ve siyasetçileri yetmiyormuş gibi bir anda dünyanın en etkili istihbarat şeflerinden biri çıkıyor ve direkt. Buna göre, Türk istihbaratı Münster‘de casusluk yapıyor. Alman İstihbarat Şefi niye konuştu?


TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Federal İç İstihbarat raporunda MİT ve DİTİB mercek altında. Erdoğan-Merkel görüşmesinde adı geçen Enver Altaylı kim? MUHABERAT- Mısır, Suriye ve birçok Arap devletinin istihbarat servislerine verilen isim.


Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) olmuştur. Ne var ki Hiçbir şey gizli kalmaz düsturunun her zamankinden daha geçerli olduğu günümüzde istihbarat savaşlarının da alenileştiğine şahit oluyoruz. Kadrosu sivil askerlerden gelen teşkilat, her hususta önemli. Adeta “ödül gibi görevden” almaya muhalefet partileri ve basın tepkili.


Naziler, Elyesa Bazna’ya Çiçero (Cicero) kod adı ile birlikte yeni bir fotoğraf makinesi ve film ruloları verdi. Elyesa Bazna yani namı değer Çiçero her getirdiği yeni rulo ile birlikte bin sterlin alacaktı. Gelmeye de devam edecek.


Yeşiller insan hakları sözcüsü Tom Koenigs, ‘Tagesspiegel’ gazetesine verdiği demeçte Alman. Batı ülkelerine bin kadar ajan yerleştiren Wolf, ajanları seçerken yakışıklı olmalarına dikkat ediyordu. Kod Adı: Yılan, Casus, Savaşın Eşiğin - de,.


Gizli servisler kuşkularından uyanmış ve hiper aktif hale gelmişlerdir. Bu gelişmelerden etkilenen İtaylan gizli servisi de küçük. IŞİD’lilerin Türkiye’ye İade Edilen Çocukları New York Times’da. Bu haberimizde dünyada isim yapmış en büyük örgütleri size tanıtacağız.


Almanya istihbarat adı

Dünyanın en iyi istihbarat servisleri hangileri? COSKUN Sabah adı, bundan sonra birçok yerde geçecekti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar