13 Ekim 2017 Cuma

Dost nasıl olmalı şiiri

Dost nasıl olmalı şiiri

Teklifsiz kefili olmalı hatalarının, Günahlarının yegâne sahibi. Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş, Göz bebekleri bulutlandığında, fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında onun gözlerinden gelmeli yaş.


Bir dost olmalı, ilmiyle yol gösteren. Gönül dediğin şiir gibi duru olmalı. Mevsimleri yaz bahar senin gibi kokmalı. Konu aşksa aşkı daha ağır duygularla göstermelidir yada şiiri biraz daha uzun yazmalıdır.


Ama bana sorarsanız yinede iyi ancak şiirler duygusal şeylerdir basit olmamalı farklı olmalı. Elif Bingöl adlı şairin tüm popüler şiirlerine buradan ulaşabilirsiniz. Ağladığında, ağlayan, Güldüğünde, gülendir.


Aşkımızı sır gibi saklayan dost olmalı. Sıkıntını paylaşan, Haline üzülendir. Işık ve dost insanın içinde olmalı Ben bir dost buldum kendme Sen dost diye yıldızlara sarılırdın Işık ve dost insanın içinde olmalı Kırk yılı gündüz Kırk yılı gece bir ömürdeyiz Çöpe at o ömrü. Bir cevap yazın Cevabı iptal et.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Yollarımız ayrılsada… Yüreğim dost kalır sana! Habersiz gitsen uzağa… Arar bu can seni,ey dost! Bulur bu can seni,bil dost!


Dost nasıl olmalı şiiri

Yağar bu can sana,bil dost! Sevilecek biri olmadigin zamanlarda bile seni sevmeli. Sarilacak biri olmadigin zamanlarda bile sana sarilmali. Sitemizde en güzel ve en yeni şiirler vardır.


Hanifi Kara adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji. Hem az olmalı dost dediğin de çok olursa neden bilmem korkarıya dostlarım birbirine düşman olursa! Biri olmak lazım, en azından biri için İncir Reçeli filmini izleyen bilir bu sözü. Evet, aşıklar için söylenmiştir lâkin ben bunu dostum için kullanıyorum. Her yere barış,sevgi hakimiyet, İşte bu herkesin istediği bir Dünya.


Bitti sonunda savaşlar, Bütün Dünya barış içinde, Mutlu,huzurlu herkes, Sevgi dolu bu Dünyada. Eğitim Önemli şiiri ve daha fazla Okul ve Okuma Bayramı Şiirleri görün. Dostum Samaripa’a Mektup. Bunun yolu olmalı kural edinilmeli, Gelişim beklenmeden zamanlama gerekli. Anında oluşacak akılda gelişecek,.


Kargaşalar kalkmalı dost beraberliğinde. Mehmet Tevfik TEMİZTÜRK. Milliyet Blog bana şiiri nasıl da sevdirdi. Ah`la döğülmezse dost kime denir…. Cafer Demirtaş var Blog da şair.


Bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda. Yoksa , zor değil, hiç zor değil, Demli çayı bardakta karıştırıp, Bir başına yudumlamak doyasıya. Cemal Süreya’nın doğrudan “Hüznün Kuşları” diye bir şiiri yoktur ancak Mazhar Alanson, Süreya’nın ayrı şiirini (Ülke, Aslan Heykelleri, Uçurumda Açan, Bu Bizimki, Dikkat Okul Var) derleyip bu şarkının sözlerini oluşturmuştur.


Süreya ilkokulun son sınıfındayken babası yeniden evlenir. B)ir Melek arıyorum (İ)pek gibi saçlarını mutluluğa savuran (R) iyakâr dünyaya meydan okurcasına şevkatle bakan (M) ihenk taşı olmalı yüreğinin (E) llerini kopmamacasına kenetlemeli ruhuna (L) ekesiz, günahsız bir Melek (E) n saf, en kırılgan, en mavi, en beyaz. K) üçük ama evreni yaşayabileceğin bir parıltı düşün. Zamanla nasıl değişiyor insan!


Dost nasıl olmalı şiiri

Yıllar yılı dost bildiğim aynalar? Hangi resmime baksam ben değilim. Hece ölçüsünde dizeler iki ya da daha çok parçaya bölünür. Necip Fazıl Kısakürek Hani Ya Şiiri. Kaç, kurtul kelîmeden Ağlamdan,gülmeden ! Atilla İlhan Saçların Örülmüş Olmalı Şiiri.


BAKMAK İSTİYECEĞİNİZ KONULAR. Hazreti Allahımız Kaside Sözleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar