6 Ekim 2017 Cuma

Özbek köyü urla

Aracınız varsa zaten mesafe sorun değil. Airbnb ile her yere ait olun. Satılık Yazlık Fiyatları ve Satılık Yazlık İlanları sahibinden. Satılık Ev Fiyatları ve Satılık Emlak Konut Fiyatlarına Dair Tüm İlanlar Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden. Asıl yeri, meydandan aşağıya sahile giden yolun sonunda, aşağıda Özbek Akkum Plaj.


Askeriye’nin Ilıksu Kampı’nın bulunduğu koya doğru Özbek’in sahilini oluşturan koylar başlar. Osmanlı döneminde Özbekistan’dan göç eden Özbekler’den ismini alan Özbek Köyü, aslında zamanında Rumların ve Türklerin bir dönem huzurla birlikte yaşadığı bir köy. Taş Kahve ile ilgili tarafsız yoruma bakın.


Denz ve orman manzaralihavuzluetrafi ayna duvarla evrlarsa dnmarsa ne tane daha vlla yapilir. Yapim ruhsati varİzmi̇ri̇n gözbebeği̇ urla da, özbek köy merkezi̇ne 1m. Tesisin tüm alanlarında ücretsiz Wi-Fi erişimi ve misafirlere özel ücretsiz bir otopark alanı mevcuttur. Foursquare en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak, görebileceğiniz reklamları kişiselleştirmek ve reklam verenlerin reklam kampanyalarının sonuçlarını ölçebilmelerine yardımcı olmak için çerezler kullanmaktadır.


Özbek köyü urla

Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Mahallede, ortak mekânı kullanan bir ilkokul ve bir ortaokul vardır. Ayrıca bir PTT acentesi ve haftada iki gün hekim hizmeti veren sağlık ocağı vardır. Gün boyu gezdiğimiz tüm yerlerde sertçene bir poyraz esmesine rağmen batıya bakan Özbek Köyü sahilinde yaprak kıpırdamıyordu.


Bu güzel, huzurlu ortamdaki sahilde dolaştık, gün batımına karşı denize bol bol taş attık. Keçi peynirli, kapalı pidesi çok güzel idi, bunun dışında otlu gözlemesi de başarılı. Yörük Aile Evinde bir şeyler yedikten sonra, Yağcılar köyü üzerinden eski çeşme yolunu geçip, Özbek köyü ve sahiline ulaştık. Köyümüzün bugün ve önümüzdeki gün boyunca hava durumu nasıl olacak?


Özbek köyü urla

Aşağıda yer alan hava durumu verileri Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğünün web sitesinden anlık olarak alınmaktadır. Köyü: Balıkçılık ve ziraatla geçinen köyün camisinin bahçesindeki asırlık zeytin ağaçları, balık mezatı ve yarımadanın batı kıyılarındaki yat limanı, balıkçı barınağı ve ılık su görülmeye değerdir. Bu köyleri ayrıca yazdık, detaylı yazılara bağlantılardan. Akın’ın Yeri, Özbek Köyü.


Urla, İzmir Haritada Gör. Geçmişte Özbekistan civarından göçenler tarafından kurulduğu için bu adı alan köy sahili en çok da taş evleriyle ünlü. Balıkçı köyü olan Özbek’te köylülerin çoğu geçimini balıktan sağlıyor. Köyün geçmişi ile alakalı tüm bilgiler feci bir yangında kül olmuş. Derlemelerde Yer Alıyor.


Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları TL ile 1. TL arasında değişmektedir. Mahallesi satılık arsa ilanlarını sahibinden veya emlakçıdan olacak şekilde filtreleyebilir, fiyat ve özelliklerini kıyaslayabilirsiniz. Her odanın kendine özel banyo ve tuvaleti bulunmaktadır. Tesisimizde müşterilemizin ücretsiz kullanabileceği wifi mevcuttur.


Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km ve yolların durumuna göre saat mesafesi bilgileri yer almaktadır. Gözlerden uzak, gizli saklı bir yer arıyorsanız, Özbek Köyü tam size göre. Köyü çevresi her türlü ihtiyaca cevap verecek otellerle dolu. Köyü otellerini ararken online haritamızı kullanın.


Özbek köyü urla

Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıtolmalısınız. Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti.


Son dönemde yapılan restorasyonlar sayesinde bir çok dükkanın ön cephesi otantik çehresini korurken, bu dükkanların arka taraflarına. Izmir ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) metredir. Köyü yeşil tabiatı, tertemiz denizi ve deniz kıyısında bulunan yazlıkları ile ön plana çıkmaktadır. GPS koordinatları 38° 21´ 44.


Ayrıca bölgede bulunan balık restoranlarında deniz havası eşliğinde balık yiyebilirsiniz. Köy sayfamız üyelik gerektirmemektedir. Köyümüz Çeşme Ildıra km uzaklıktadır. Köyü hakkında resim, video, haber. Alaçatı Barbaros köyü mesafe ise km dir.


Güzel, sakin bir sahil olan Özbek limanında biraz gezinip, sonrasında balık ziyafetine oturulduğunda güzel bir yarım günlük gezi rotası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar