5 Ekim 2017 Perşembe

Pipl gibi siteler

Kendisini dünyanın en büyük arama motoru olarak tanıtan Pipl, gerçekten de bütün bilgilerinizi ayaklarınıza seriyor. Bir kişinin bilgilerini merak ediyorsanız, Pipl’e ufak bir mesaj vermeniz yeterli olacaktır. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir.


Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Hiç farkında olmadan bu bilgiler bu koskoca platformda yer alıyor. Bu kadar bilgi fazlalığı olan bir platformda belirteceğim siteler sayesinde aradığımız kişiyi çok kısa bir zamanda bulacağız. Bu sayfalar ile yaptıklarınızı görünce internette bilgilerinizi paylaşırken bir kez daha düşünün!


Sosyal Siteler Üzerinde İnsan Arama Motorlar. Etiket: Pipl Tarzı Siteler. Webmasterlar ve grafikerler için faydalı araçlar sunan grafik ve fotoğraf siteleri. Hayatınızı kolaylaştıracak web siteleri, pixlr. Explore websites and apps like Pipl , all suggested and ranked by the AlternativeTo user community.


Hadi bu içeriğe bir göz atın da zamanınızı geçirin. Hatta saatlerinizi harcayın. Pipl, kendi arama motoru algoritmaları ile erişebileceğiniz yaklaşık milyar (online) sosyal medya hesabından oluşan çok büyük bir veritabanı sunuyor. En çok işe yarayan siteler listesi Pata Küte Magazin’de en işlevsel web sitelerini sizler için derledik. Bu siteler aradığınız bilgiye ulaşmanız için internet üzerindeki her kaynağı tarar ve size uygun sonuçları sunar.


Arama motoru olarak kullanılan tek bir web sitesi değil aslında binlerce web sitesi vardır. Mesela, Pipl en çok kullanılan kişi arama motorlarından birisidir. Pipl is tenacious people-search engine. CAN SIKINDISINA İYİ GELEN SİTELER ! Bu siteler milyonlarca web sitenin içerisinde arama yaparak size aradığınız isme göre bir liste gösterecek.


Ayrıca sadece kişi değil, yer (mekan-lokasyon) da arayabilirsiniz. Bu sitelerden bazıları insanları online olarak bulurken, bazıları da insanların profillerini arayıp bularak göstermektedir. Bitcoin ile ödeme alacaklarını açıklayan TigerDirect, bu satış rakamları ile diğer siteleri de Bitcoin ile ödeme almaya teşvik edeceğe benziyor.


Hack dersleri ve yazılım bilgileri Random. Eğer bu işi kendiniz yapmak istemiyor ve hazıra konmak istiyorsanız Pipl – People Search sizin yerinize yapabilir. Pipl, bir nevi insanları fişleyen dünyanın en büyük sosyal medya kullanıcıları arama motorudur. Mail adresi, kullanıcı adı, isim – soyisim, telefon ve lokasyon bazlı aramalar yapabilirsiniz. Hatırlatma: Pipl gibi siteler i kullanırken, aynı veya benzer isme sahip farklı kişiler hakkında bilgi bulma şansınızın yüksek olduğunu unutmamak lazım.


Pipl gibi siteler

Mesela gezegendeki tek Seran Vreskala olmama rağmen, bu siteler benimle ilgisi olmayan başka insanlar hakkında da bilgi veriyor. If you are a middle-aged man looking to have a good time dating man half your age, this advertisement is for you. Men looking for a woman - Women looking for a man. Register and search over million singles: voice recordings.


Android telefonunuza aynı uygulamanın birden çok alternatifini kullanıyorsanız radyo, tv vb. Bu cihaz indirmek için yeterli alan yok’’ uyarısı hatası aldığınızda ilk işi olarak en az kullandığınız ya da artık kullanmadığınız uygulamaları kaldırmaya başlarsanız. Ayrıca kişiler hakkında bilgi toplayan siteler mevcuttur. Sizin hakkınızda herkesin görebildiği bilgileri öğrenmek için bunlardan birini deneyin. Bu sitelerin her zaman size doğru ve tam bilgi vermediği ve ülkeye özel olmadığı aklınızda bulunsun.


Spokeo’ya benzeyen siteler, Family Tree Now, Pipl, İşte bu, IntelTechniques, ZoomInfo Dizini, Zaba Araması, USSearch, Snoop İstasyonu, Radaris, ancak birkaçı. Spokeo sitesinde kendimi arattım ve aşağıdaki sonuçlarla karşılaştım, sizde kendinizi bu sitede aratıp sonuçlara bakabilirsiniz. YMT 3Bilgi Sistemleri ve Güvenliği Laboratuvarı- Muhammet BAYKARA. Saldırı Hazırlık Evresi- Tarama(Scanning) ICMP paketleri ile aktif sistemleri tespit etmek. Kullanılabilecek araçlar.


Siber Güvenliğin ana konularından biri olan bilgi toplama ile ilgili bir sunum gerçekleştirdim. Konu ile ilgili kısa bilgileri aşağıya yazıyor olacağım. Ayrıntılı bilgi için sayfa sonundaki sunduğum power point dosyasına ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar