10 Ekim 2017 Salı

Tefeci telefon numarası

Ankara, Adana, İzmir, Kocaeli, Sarıyer, Gebze, Kağıthane, Ümraniye, Kadıköy avrupa ve asya yakası ile bursa ilimizde bu kişilerin yaygınlaştığı haberleri gelmektedir. Bir de bunun üzerine anlık ihtiyaçlar da cabası, okul ihtiyaçları, araba bakım ihtiyacı, tatil ihtiyacı gibi çeşitli ihtiyaçlar da giderek artan bir eğilim göstermektedir. Baktığınız zaman bu kişiler telefonlarını açıkça internet ortamında yazmaz. Ve bundan dolay faizci ve komisyoncular arttı.


Bu soruların cevaplarını sizler için yanıtlayacağız. Telefon numarası ve adresi nasıl bulunur? Avrupa yakasında Bakırköy civarında ikamet ettiğinden bahsedilen tefeci cemil isimli vatandaş telefon edenlere iletişim kurarak davet ederek senetle kredi verdiğinden bahsediliyor. Bu vatandaşın kim olduğu hakkında net bir bilgi olmasa da, sosyal medya da sık sık ismine rastlamaya devam ediyoruz.


Ne kadar borcun olursa olsun, Cemil’e başvur. Zira tefecilik yapmakta, tefeci olduğunu bildiğiniz biri ile alışveriş yapmakta riskli işlerdir. Tefeciler ise yasal bir işlem yapmazlar. Bir tefeciye ulaşmak istiyorsanız, ilk olarak bilmeniz gereken şey şudur: tefecilerin sabit bir telefon numarası yoktur. Yani tefecilerin telefon numaralarını aramaktan vazgeçmeniz gerekmektedir.


Hiç kimse bu sayfaya borç amaçlı telefon numarası yazamaz. Bu konuyu oluşturmamızdaki amaç sizleri borç para bulma konusunda bilgilendirmek. Bugün ki haberimizde sizlere tefeci telefon numaraları hakkında bilgiler vereceğiz.


Bu kişilerden borç para almak isteyen kişiler internet üzerinden değil de onlara direk cep telefonu aracılığı ile ulaşmak istiyor. Senetle borç para veren tefeciler bu adreste cemil bey nerede bulunur diye bir çok soru alıyoruz. Acil Nakit Sistemi kesinlikle tefecileri önermez.


Tefeci telefon numarası

Sistem şu şekilde işlemektedir: Paraya ihtiyacı olanlar yorum yaparlar ve bizde bu yorumları bankalara bildiririz bu şekilde bankalarda yorum yapanlarla iletişime geçerek parasal sıkıntıları çözer. Acil paraya sıkışmış ve tefeci arayışına girmiş insanlar genel olarak o an bunalımdadırlar. Ardından ise durumu anlatıp konuşmaya başladınız. Borç para veren tefeciler telefon numarası dahil bir çok işlemi artık buradan öğrenebilirsiniz. Bireyler genelde tefeci arıyorum sorusuna yanıt aramakta.


Hali ile senetle para veren tefeci telefonlarını ve senetle borç veriyorum kişilerini sorgulamakta. TEFECİLİK YAPANLAR VE TEFECİ ARAYANLAR İLANLARI : Bankadan değilde tefeciden faizli borç almak istiyorum diyenler, tüm tefecilikle ilgili ilanları burada bulabilirsiniz, tefeciyseniz yada tefecilik yapıyorum diyorsanız,. Hızlıca sonuca ulaşmak isteyenler biliyorum hemen tefeci adresleri ve tefeci telefon numaraları verin diyor ama siz okumaya devam ediniz.


Bazı web sitelerinde tefeci numaralarına ulaşmanız mümkündür. Bu numaraları aradığınız zaman derhal açılmaz. Yani istediğiniz kadar arayın aynı gün içerisinde ulaşım sağlayamazsınız. Aradığınız kişiler aramanız sonucunda telefon numaranıza ulaşırlar ve bu numarayı kaydederek başka bir numara ile ararlar.


Görüşme yaparken tefeci telefon numarası bulduğunuzu anlarsanız hemen konuşmayı sonlandırmanızda fayda vardır. Acil para yardımı arıyorum derken tefeci mustafa iletişim kuruyor olabilirsiniz. Dar günde nakit paraya ihtiyacı olanlara, senet veya ipotek karşılığında senetle para veren kuruluş veya kişilere tefeci denmektedir.


Günümüze tefeci arıyorum diyen ve telefon numaraları ile adreslerine facebook sayfalarında arayan birçok vatandaş mevcuttur. Eş, dost, akraba kapısını çalanlar, kapıların birer birer yüzlerine kapanmasıyla bankalardan ve çeşitli finans kuruluşlarından destek talebinde bulunurlar. Yine söz konusu olan bu arza talep oluşturan yerlerin varlığını kanıtlar nitelikte olan “acil para verilir”, “nakit para ihtiyacı. Tüm bilgilerinizi, belgelerinizi tanımadığınız insanlara teslim ediyorsunuz.


Size borç para hizmeti veriyoruz diyenlere tüm evraklarınızı teslim ettiğinizde, parayı da alabileceğinizin garantisi maalesef yoktur. MAKSİMUM İPOTEKSİZ BİN TL OLMAK ÜZERE HEMEN HERKESE SENET İLE KREDİ İMKANI SUNUYORUZ. Borç veren tefeciler ile ilgili bu yazı dizimizde sizlere bu nokta da dikkat edilmesi gereken bir kaç noktaya yer vereceğiz.


Unutmayın tefeci yasal değildir ve kesinlikle başvurmayın. Resmi kurumlar borcun faizini arttırmaz ve vadesi gelen taksitin ödenmemesi durumunda sizi rahatsız etmez. Bu nedenle bazı tefeciler cep telefonu numarası verebilmek için başka isimler ve meslekler kullanırlar.


Bu başvuru sonucunda siteden size bir cevap geldiğinde başka bir siteden cep telefonu numarasını.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar