15 Mayıs 2018 Salı

My secret love 9 bölüm

Dizi açıklamaları, yeni bölüm fragmanı ve tüm bölümler için dizi sayfasını ziyaret etmenizi öneririz. Asya Dizileri izlenmeye başlandı. Dizilerin genelinde konu aynı olsa da hepsi senaryoyu kendine göre hazırlamış gibi görünüyor.


Korecenneti de izlemek için tıklayın. Playerın altındaki altyazı seçeneğini aktif etmelisiniz. Bölüm türkçe altyazılıdır. My Husband Oh Jak Doo- My ID Is Gangnam Beauty- My Lawyer, Mr. My Secret Romance OST Part 4. My Only One- My Sassy Girl 9. Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa.


Konusu: Cha Jin Wook(Sung Hoon)zengin bir ailenin oğludur. Ailesinin büyük bir şirketi vardır. Ji-Hye (Han Seung-Yeon) duyguları hakkında dürüst olan neşeli bir kızdır. Türkçe) Bully Is Wild 17.


My secret love 9 bölüm

Onun Hyun-Woong (Yeon Woo-Jin) adında bir erkek arkadaşı vardır ama iki yıldır sevgili olmalarına rağmen Hyun-Woong ona bir kez bile Seni seviyorum. Onlar bir gün tartışırlar ve Ji-Hye ayrılmaya karar verir. Başlangıç da o kadar hızlı izledim ki son iki bölüm sırf dizi bitmesin diye izleyemedim :O Evet yanlış okumadınız, sırf dizim bitecek diye son iki bölüm kaç ay beklettim.


Etiketler: All About My Romance, All About My Romance 9. Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin. HD kore dizisi izle fan sitesinde Kore ve uzak doğu kültürünü anlatan diziler paylaşılmaktadır. Tüm dizi ve film içerikleri Kore dizi fanları tarafından oluşturulmaktadır.


Ama büyük umutlar beklemeyin. Kim Jae Young my secret romance my secret romance konusu my secret romance oyuncular. Secret Garden dizisi, dublörlük yapmakta olan Gil Ra-Im ile üst düzey bir CEO olan Kim Joo Won’un arasında yaşanacak fantastik bir Cinderalla hikâyesini anlatmaktadır. Oska skandalını çözmek için çalışan Joo-Won, yanlış bir anlama sonucunda dublör olan Gil Ra Im ile karşılaşır. My secret Romence den sonra en sevdiğim dizi bu #128536;#128536;.


It Started with a Kiss 1. Güney Kore Romantik Komedi Dizi-Film. Tüm asya dizilerini ve aynı zamanda anime dizileri başta türlerine ve yıllarına göre olmakla birlikte daha bir çok kategoride ayrılmış şekilde bulabileceğiniz Dizi Arşivi sayfamıza kesinlikle göz. Diziyo : Kore Dizileri, Yabancı Diziler.


Kralın Kızı Secret Kill Me, Heal Me The Heirs City Hunter. Love at First Hate dizisi - 9. Sonrasında da yerini Valid Love’a bırakacak. Kore dizilerini takip edenler bunların çoğunu izlemişlerdir zaten.


The Legendary Witch – Ekim. Mama’nın yerini alacak bir cumartesi-pazar draması geliyor. Oyuncuları şahsen beğendim, iyi seçim yapılmış. Yeni kurulan ve büyük bir forum olma yolunda emin adımlarla yürüyen Kore Fan Formumuz da Moderatör olmak istermisiniz? Konusu ↰ İşinde oldukça başarılı olan Do Min-Ik titiz bir yöneticidir ve bir yıldan fazla aynı kişiyi yanında sekreteri olarak çalıştırmamaktadır.


My secret love 9 bölüm

Jung Gal-Hee ise bu kuralı değiştirmeyi umarak varını yoğunu patronuna adar lakin bir yılın sonunda aynı sonuçla karşılaşır. Kesinlikle izleyin ve izlettirin. Toplam bölüm ve izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Sadece bölüm olmasına rağmen gerçekten çok kaliteli bir yapım.


Sezon direk İzle,The Secret Circle Online 1. POPÜLER DİZİ VE FİLMLER. Dizi izle, Canlı Dizi izle, Diziizle, Full HD Dizi Seyret, Full Dizi izle, Dizi indir, Yerli dizi izle, Son bölüm, Dizi izlesene, Tek parça Diziizle diziizlesene1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar