31 Aralık 2014 Çarşamba

Ayme karadeniz çukurambar telefon

Biz kahvaltı için çukurambar şubesini tercih ettik. Garsonların ilgi ve alakası güzeldi ambians olarakta hoş bir hava verilmeye. Ayme Karadeniz Lokantası. Ankara Gazi mahallesinde Çukurambar’a yeni şubesini açmış.


AYME Karadeniz - ANKARA. MNG Kargo Ankara Büyükşehir Belediyesi İzmir Büyükşehir Belediyesi Yön AVM Leke Jeans Ev Yaşam Rammar Market Kuryenet Yiğit Mağazacılık Paşa Döner T-Tech Mobile Dilara Bebe Akbaba Giyim Çobanoğulları Avm Adıyörem Çiğ Köfte Cemre Giyim ev saat fatura caddesi ankara sokak telefon zaman yetki çocuk borç servis bilgi. Karadeniz lezzetlerini başarılı bir şekilde sizler için sunmakta olan restoranımız geleneksel tariflere uygun bir şekilde özel lezzetleri sizler için hazırlamaktadır. Ankara Yenimahalle Emniyet Mahallesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Zengin, lezzetli ve doğal.


Kavurmalı yumurtanın yanında muhlama da serpme kahvaltıya dahil geliyor. Tek kötü yanı sürekli çalan gıygıy Karadeniz müziği ama büyük bir mekan olduğu için çok da rahatsız etmiyor. Kullanımı kolay uygulamamız sayesinde şehrindeki restoranları ve gece hayatı seçeneklerini menü, fotoğraf ve yorumlarıyla bulabilirsin.


Soru baslikta, bilhassa sicaklari lezzetli olan ve zengin cesitli kahvalti mekani ariyorum. En iyi olduğu bu işte lezzet sırrını başka bir memlekete taşımak ister. Hatta ben hep komutanım diye hitap ederdim, o da o kadar samimiyiz, komutanım ne alaka abi de geçsin derdi.


Ben de artık bir telefon görüşmesinde abi bak, artık komutanım demiyorum abi diyorum ehehehe dedikten sonra yine aklıma ya telefonları dinleniyorsa, ya malum yapıdan zannedilirsem vs.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar