26 Aralık 2014 Cuma

Izmir karagöl kamp iletişim

Karşıyaka Yeni Girne Örnekköy tarafından yol tamamen asfalttır. Tertemiz havası ile dikkat çeken bu alan, doğa severlerin tercih ettiği hafta sonu kaçamak adreslerinden biri. Kamp İzmir olarak Ege Bölgesi kamp yerleri, kampçılık ve kamp malzemeleri konularında deneyimlerimizi paylaşıyoruz.


Ayrıca kamp etkinlikleri düzenliyoruz. Kısa tatil kaçamakları için gayet uygun bir yer olan tabiat parkında çadırlı kamp ve karavan alanı da mavcut. Burada kişi başı yaklaşık 3-TL ödeyerek çadır.


Gölün oluşumunun incelenmesi ve araştırılması sonucunda, fay aynasında oluşan bir heyelan gölü olduğu anlaşılmıştır. Bu hizmete elektrik, yatak, çarşaf. Karşıyakadan geliyorsanız Yeni Girne Caddesi üzerindeki tabelaları takip etmeniz, çevreyolu üzerinden geliyorsanız Örnekköy Çıkışı’ndan çıkmanız gerekiyor. Karagöl Hakkında Bilgiler.


Birçok kamp alanıyla birlikte biz kampçılara kucak açan İzmir kamp alanları nerelerde? Haydi hep beraber bakalım. Göl jeolojik hareketler sonucu oluşmuş heyelan set gölüdür. Hayko Cepkin’in de kurucusu olduğu tesis dönümlük bir arazi üzerine kurulu beni en çok etkileyen ise hiçbir ağaç kesilmeden yapılmış olması, doğayla iç içe bayılacağınız bir yer burası, ağustos sonunda açılan kamp alanının en. Macera dolu bit kamp kurma hayali olanlar, İzmir’e yolunuz düşerse mutlaka bu eşsiz doğa harikasına uğramanızı tavsiye ederim.


Tabiat Parkı içerisinde ve çevresinde doğa yürüyüşü, foto safari, bisiklet gezintisi faaliyetleri yapılabilir. DİKKAT: Forumlarda yer alan tüm konular sadece referans amaçlıdır ve içeriklerinde hayati risk taşıyan tehlikeli spor ve benzeri özel uğraşılar olabilir. Lütfen forumlarda okumuş olduğunuz spor veya özel uğraşıların uzmanlarından yardım almadan kendi başınıza denemeye çalışmayın.


Gölde ayrıca balık tutabileceğiniz de söyleniyor. Destinasyonlar Ege Gezi Rehberi İzmir Yurtiçi. Burası ücretli bir alan olmasına rağmen içeriye girdikten sonra istediğiniz yere kamp atabiliyorsunuz.


Tamamıyla doğa ile içe içe bir ortam. Bu gece çadır kurmak ve doğada uyumak istiyorsak geç kalmadan kamp yerine ulaşmalıyız. Yamanlar Koleji, Yeni Girne Bulvarı’nın hemen bitimindedir. Dört mevsim çadırımızı kapıp çıkıyoruz. Bir çok arkadaşımla burada buluşup, yazın İzmir’in sıcağından, kışın da kirli havasından kaçıp kamp ateşinde sohbetlerimize dalıyoruz.


Izmir karagöl kamp iletişim

Yolu biraz uzun ve dolambaçlı olsana vardığınızda işte huzurun tavan yaptığı,oksijeni bol,yeşilin onlarca tonu ile gözlerinizi bir nebze olsun dinlendirebileceğiniz,kuş seslerinin hakim olduğu bir doğa harikası. Manzara süper,piknik yerleri bol,çadır yerleri de var. Ancak haftasonlarında buradan uzak durmakta fayda var, çünkü çok kalabalık oluyor ve ortamı bozuyor. Ben kamp yapmayı çok seviyorum, İzmir ve civarında haftasonları kamp etkinliği düzenleyebileceğimiz bir grup oluşturmak.


Urla yı geçtikten yaklaşık km sonra İzmir-Çeşme Otobanından gelecekler, ZEYTİNLİK çıkışından çıktıktan sonra 3. Istranca Dağları Istranca Yürüyüş izmir gezilecek yerler izmir gezilicek yerler izmir kamp alanı izmir kamp yapılacak yerler İzmir karagöl tabiat parkı izmir şelale iznik gölü ılıca şelalesi nasıl gidilir? Kabatepe Tanıtma Merkezi kaçış Planı. Kamp alanına araba ile gitmeniz durumunda yolların biraz kötü olduğunu bilmenizde fayda var. Geceyi orada geçirmek isterseniz, gölün yanında bir kamp alanı da mevcuttur.


LETİŞİM KARAGÖL - İZMİR Kamp Yerleri. Göl tektonik hareketlerin sonunda bu duruma gelmiştir. Etrafı geniş ormanlarla çevrilidir. Tesis yıl boyunca açıktır. Kentin gürültüsünden uzakta, çam ağaçlarının arasından ilerlerken temiz hava kendisini hissettiriyor.


Dama Kamp Alanı Saroz Körfezi’nde Yeni Yüzüyle Sizleri Bekliyor. Toroslar’ da Doğa Turizmi. Yoğun iş temposu, gürültülü yollar, kalabalık caddeler ve ruhsuzluk.


Izmir karagöl kamp iletişim

Morkoyun Bungalov Kamp için En İyi Fiyat Garantisi ile yerinizi şimdi ayırın, ödemesini sonra yapın. Oda resimlerini ve fiyatlarını inceleyin. Otel yorumlarını okuyun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar