29 Aralık 2014 Pazartesi

Kuşadası hava durumu ntv

Bilgilerimiz dakikada bir güncellenmektedir. Maks UV İndeksi: (Çok Yüksek) Gök gürültülü sağanak yağışlar: Yağış: inç Yağmur: inç Kar: inç Buz: inç Yağış. Hafta Sonu Buzlanma, don ve sise karşı dikkat! DİKKAT: Kuvvetli Yağışlar Geliyor!


Meteoroloji’den “tehlikeli sıcaklık” uyarısı! Sitemizdeki mgm havadurumu tahminleri, ile gunlukten sonra 1-derece farklı olabilir. Yaklaşan günlerin hava durumu tahminlerinin de tutatlılık oranı artar.


En son kuşadası haberleri anında burada. Haber ve son dakika gelişmeleri NTV ile anlık takip edin! Haberler, Türkiye ve dünya gündemi, ekonomi, spor, magazin ve diğer haberler NTV. Sağlıklı Ve Mutlu Günler Dileriz. Günlük Hava Durumu Tahminleri Hava Durumu il ve ilçelerin günlük hava durumları,günlük hava durumları,günlük hava durumları ve bir aylık hava durumlarını gösteren site.


Mevcut hava durumu Didim (Yenihisar) kentine ait hava durumu. Rasat Portalı Didim (Yenihisar) kentine ait hava durumu. Hava durumu Didim (Yenihisar) kentine ait hava durumu. Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri. Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava haberleri.


Hava tahmini Didim (Yenihisar) kentine ait hava durumu. Antalya hava durumu bilgileri, bugünkü ve günlük hava durumu, meteoroloji ve hava şartları hakkında en son haberler için Havadurumu. Sizi gideceğiniz yerde kötü hava şartlarının beklediğini önceden biliyorsanız, bu şartlara göre hazırlanmak daha kolaydır!


Aydın Kuşadası tahmini meteoroloji. Bunun için bizim günlük periyodlarla hazırlanmış hava durumu tahminimiz şuralara: Gumuldur (Égei-tenger Türkiye) yapacağınız gezilerinizde en iyi yol arkadaşınız olacaktır. Aydın’ın turistik ilçesi Kuşadası’nda havaların ısınması ile birlikte evlere arılar bastı. Kuşadası ilçesine bağlı Hacıfeyzullah Mahallesi’nde binlerce arı evleri basınca.


Semt bazında hava durumunu izleyin. Hava ve deniz suyu sıcaklığı, nem, basınç, rüzgar hızı, manyetik alan ve UV endeksi. Gündoğumu ve günbatımı saatleri. Kar rotasını değiştiriyor, uyarılar sürüyor!


Sayfamızda sizler İzmir Dikili Canlı Hava Durumu Uydu Görüntüsü hakkında detaylı bilgilere ulaşa bilirsiniz. Burada Dikili Hava Durumu,Dikili günlük,Dikili günlük,Dikili günlük, Dikili ntv, Dikili havadurumu yarın, Dikili meteoroloji, Dikili meteoroloji hava durumu, Dikili yarın hava nasıl, detaylı hava durumu Dikili, hava durumu Dikili günlük, mgm Dikili mgm. Yurttan ve dünyadan hava durumu bilgileri. Followers : View more photos.


Kuşadası, Bodrum, Marmaris boyunca sahillerde de sağanak geçişleri olacak. Kazada çok sayıda yaralı ve otobüste sıkışanlar olduğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar