30 Aralık 2014 Salı

Şirince nerede

Şirince nerede

Ne Yenir, Nerede Yenir Üzüm Cafe. Cafe’ye Şirince’nin en nezih mekanı desek yalan olmaz. Evet ismi cafe ama hemen yakındaki bağlarında ürettikleri şaraplarından da satıyorlar. Fırından yeni çıkmış kurabiyelerinin yanı sıra peynir tabakları eşliğinde şarap tadımı yapabileceğiniz şarap barı ve.


Eşsiz mimarisi sanat anlayışınızı tamamen değiştirecek nitelikte. Dilerseniz kendi Şirince yazılarınızı sitemizde yayınlayabilirsiniz. Köyü’ne nasıl gidilir 1. Umarım Şirince seyahatiniz öncesinde bu yazı faydalı bir kaynak olur. Değirmen Boğazı mevkiinde konumlanmıştır.


Yemek demişken Şirince’de nerede ne yenir değinmeden geçmeyelim. Açıkçası biz kahvaltımızı Dimitros Restaurant‘ta yaptık. Burası Şirince Taş Mektep’in tam karşısında yer alıyor. Kahvaltısı güzeldi ama damak çatlatıyordu diyemeyeceğim.


Ben Artemis’in manzarasını tercih ederdim. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 3metredir. GPS koordinatları 37° 56´ 28. Buraya ulaşmak için birçok farklı seçenek bulunmaktadır.


Bu seçenekleri tek tek ele almak isterim. Orada normal yaşamın dışında yerli ve ya yabancı turistler akın akın gitmektedir. Aradığınız zevkte veya bütçede konaklama birimini listede bulamadıysanız, tüm Şirince konaklama birimlerine göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. Hafta sonu gidiyorsanız önceden rezervasyon yaptırın.


Şirince nerede

Bizim de bu köy tatili çılgınlığında payımız olsun, gittiğinizde nerede, ne yenir? Efes Antik Kent’e km. Bu güzel beldeye gitmek de oldukça kolaydır.


Ayrıca İzmir hava alanından. Adı gibi şirin bir Rum köyü olan Şirince’nin romantik hafta sonu kaçamakları için dizayn edilmiş huzurlu pansiyonlarının. Selçuk ilçesine çok yakın, sadece km.


Tarihi Şirince tarihi bir Rum köyüdür. Rivayete göre Rum ailesi tarafından kurulan köye yabancılar gelmesin diye Çirkince ismi verilir. Doğu gps koordinatlarıdır.


Yolcu360‘tan bir araç kiralamak. Nerede haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Konak tarzı Şirince tipi kır evlerinde konaklıyorsunuz. RİNCE mahallesi, MERKEZ köyü, MERKEZ bucağı, SELÇUK ilçesi ve İZMİR şehrine bağlı bir mahalledir.


Plakası :olup, Telefon Alan Kodu : 2dir. Nerede Yenir Küçük ve şirin bir kasaba olmasına rağmen içinde kocaman bir tarih barındıran Şirince, yemekleri ve değişik tatları içeren mutfağı ile de kocaman. Ege ve Akdeniz mutfaklarından izler bulmak mümkün. Genel olarak saltalar, sebze yemekleri ve zeytinyağlılar ön planda. Ruhunuzu arındırabileceğiniz ve üzerine de lezzetli gözlemeler (belki de ülkenin en iyileri) yiyebileceğiniz mükemmel bir tatil önerimiz var: Şirince köyü.


Ekarayolunu takip etmelisiniz. Aracınızla bu yolu izleyerek İzmir’den Şirince’ye. Müjde Hanım gerçekten burada küçük bir cennet yaratmış. Dikili Gezilecek Yerler ve Ulaşım Rehberi.


Şirince nerede

Nişanyan Evleri’nde Eski Roma havuzları gibi mermerden yüzme havuzu, bir kule (12m), Kuleli Konak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar