29 Aralık 2014 Pazartesi

Vodafone mesaj gelmiyor gitmiyor

Vodafone hattımdan sms yolluyamıyorum ! Neydi o kod bilen varmı. Haneli numaralara mesaj gönderme anlamında telefonlarımızda yaşanan sorunlar her geçen gün artmaktadır. Benim iki farklı hattımda sorunlar oldu.


Birisi mesaj göndermiyordu, diğeri ise mesaj almıyordu. Hatta okuyup üflediniz mi diye takıldım oradaki personele. Cep telefonunuzdan bir başka cep telefonuna yazılı mesaj göndermenizi ve almanızı sağlar. Ağ bağlantınızı kontrol edin.


Message veya MMS olarak mesaj göndermek için hücresel veri veya Wi-Fi bağlantısına ihtiyacınız vardır. SMS mesajı göndermek için hücresel ağ bağlantınızın olması gerekir. Mesajlarım Gitmiyor ve Mesaj Gelmiyor ? Not: Hiç bir yere mesaj sms gönderemiyorsanız yazının en alt kısmındaki not’u okuyunuz.


Sms ayarlarından tutun da diğer şebeke ayarlarına varıncaya kadar bu sorun yaşanabiliyor. Telefona Mesaj Gelmiyor Sorunu Çözümü. Gerçi artık sms pek kullanılmasa da, bu noktada ön plana çıkarılan birbirinden farklı seçimler de gayet gerçekçi bir noktaya ulaşıyor idi.


En popüler olan mesajlaşma uygulamaları arasında bulunan WhatsApp çok geniş bir kitle tarafından kullanılmaktadır. Son zamanlarda ortaya çıkan WhatsApp mesaj gitmiyor şeklinde gelen hata ve uyarı mesajı birçok WhatsApp kullanıcısını oldukça uğraştırdı. Bu yazımızda WhatsApp’la mesaj gönderme sorunu yaşayanlar için çözüm yollarını anlatacağız. Turkcell’de mesaj gitmiyor sorunu çözümü için bu yöntemleri denemeniz gerekecektir. Paket aşımı varsa hizmet kısıtlaması olabilir.


ANDROİD MESAJ YOLLAMA SORUNU,-TELEFONUM HİÇ BİR YERE MESAJ YOLLAMIYOR -VODAFONE SERVİSLERİNE BİLE MESAJ. Birkaç kullanıcıda da durum böyle. Aras Kargo Ürünüm Adrese Gelmiyor Paşalar Konakları.


Bu nasıl olur ya hem alın diyorlar hem şifre için bizi uğraştırıyorlar. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et. Güncellemeler: Takip Et. Genellikle yeni alınan telefonlar da görülen sorundur bu.


Bunun nedeni Merkez numarası eksik. Mesaj gönderirken gitmiyor veya size gönderilen mesajlar gelmiyor ise aşağıdaki önerileri sırasıyla denemenizi öneriyoruz. Yada mesaj gönderilirken üst tarafta gönderme simgesi beklemeye düşer. Menüden “İletiler” bölümüne giriş yapın. Menü tuşuna basarak Ayarlara girin.


Açılan sayfadan ayarını yapmak istediğiniz seçeneği tıklayın. Whatsapp mobilden video indirmiyor gelmiyor. Operatör kaynaklı olabilir mi? Arkadaşlar bana atılan bazı mesajlar gelmiyor yada çok geç geliyor. Hattım Türk Telekom,karşı tarafında.


Vodafone mesaj gelmiyor gitmiyor

Bu sorun telefonlamı alakalıdır yoksa hatlamı. Bilgisi olan ve ne yapmam gerektiği hakkında fikri olan varmı ? Yok mesaj atan başka insanların mesajlari geliyo ama sadece bi kişiyle konuşurken böyle oluyo. Sile ilk kez bu sorun ile karşılaşıyorum. Geçen gün telefonu kapatıp açtım ve ne mesaj atabiliyorum ne de mesaj geliyor telefona ne yapabilirim acaba? Sevgili Crovu Blog takipçileri, bu yazımızda, yine sizlerden gelen çok fazla istek üzerine, “Instagram Güvenlik Kodu Gelmiyor” konulu makalemizi hazırlama gereği duyduk.


Instagram bazı durumlarda, Güvenlik kodunu gönderemiyor ve bu bazı durumlar artık ayyuka çıkmış durumda. Benimde uygulama yöneticisinde mesaj kutusu yok görünmüyor acaba ben bunu indirmemmi gereki yor ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinecem şimdiden çok teşekkürler. Bnde not var ve mesaj gitmiyor lütfen yardım ediniz. Yaw olmadi jkullanıyorum.


Rp alacağım fakat telefonuma mesaj geildikten sonra Evet diye cevap veridğimde mesaj gitmiyor bunun çabucak. Kullanıcılarımızdan zaman zaman iMessage ve FaceTime ile ilgili sorular geliyor. Aslında daha önce paylaştığımız yazılarda parça parça bu soruların çoğunun cevaplarını vermiştik fakat bu konularla ilgili tek bir yazı olmadığı için derli toplu durması açısından bir yazı paylaşayım istedim.


Bu sayede Soru Cevap Sitemize bu konuyla ilgili gelecek soruları. Yeni bir SIM kart aldığınızda Kısa Mesaj ayarlarınız otomatik olarak yapılır. Eğer telefonunuzun kısa mesaj ayarları yapılmamışsa bu ayarları kendiniz de yapabilirsiniz.


Bu ayarları sadece bir defa yapmanız yeterlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar