24 Aralık 2014 Çarşamba

Dikili bademli plajı

Hanım ve Faik Bey’in torunlarının ismini. Ege’de şirin mi şirin bir köy anladığınız üzere. Biz Egelililer tarafından bile fazla bilinmeyen, yöre halkının da pek keşfedilmesini istemediği bir cennet burası adeta.


Dikili bademli plajı

Zeytin ağaçları arasında berbat toprak yollardan plaja ulaşıyorsunuz. Bölgede gördüğüm en güzel ve temiz koy,Berrak pırıl pırıl mavi yeşil suda yüzmek muhteşem. Belkide olmadığından bu kadar gözel. Denizi gördüğünüz her yerde denize girebilirsiniz.


Zeytinin yeşili ve güzelliği, aşağılardaki Ege Denizi’nin maviliğiyle buluşuyor. How to build your own swimming pool. Dikili plajları hakkında bilgi. All process, step by step (in only minutes). Bademli Garden Suite Bademli Köyü.


Dikili bademli plajı

Pisa Koyu, bunların en güzeli. Plajı aynı oranda güzel ama tesis anlamında daha iyi. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et. Adalar ve çevresi yatçıların büyük ilgisini çekmektedir. Ve dakika sonra oradaydık.


Bölgede görülecek yerleri keşfederek ve gizli saklı kalmış köşeleri gezerek gününüzü geçirebilirsiniz. Bu sayede mekanımızda, sporu seven misafirlerimiz günlerini güzel geçirirler. Barı ve bilimum çeşitte yiyecek seçeneklerimiz bulunur.


Gezi Rehberi hakkında bilgiler vereceğiz. Bazı koy ve plajlar ise gasp edilmiş. Böyle bir kaç tane plajı kendimize not ettik ve seyahatimiz boyunca gitmedik. Pissa plajı yine biraz daha iyi, 2-2.


Yürümeyi seven biriyseniz yürüyebilirsiniz fakat ellerinizde ağırlıklar ile daracık bademli yollarında güneşin altında yürümek epey yıldırıcı olabilir. Burası konaklama hususunda özel bir yere sahiptir. Bungalow evleri bulunmaktadır. Burada elektrik, su, duş, wc gibi birçok hizmet bulunmaktadır. Meğer pek çok sanatçı burada keşfedilmiş.


Harika Denizi ile popüler olmayı hakettiğini gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Ulaşım için maalesef kendi aracınız ya da otostop dışında bir seçeneğiniz bulunmuyor. Ama yaz aylarında oldukça yoğun trafiğe sahip bir nokta olduğu için otostop çekenlerin çok da sorun. Dikli yat limanında bulunan Okul önü ve Yakamoz plajı şehri merkezine yakınlığı nedeniyle tercih edilmektedir.


Ada masmavi denizi, mavi bayraklı plajı, yemyeşil doğası ve konforlu yapısı ile tatilcilerin ilgi odağı olmuş durumda. Online rezervasyon yaptırın, uygun fiyatlı tatil fırsatını kaçırmayın. Yeni Foça Halk Plajı’na nasıl gidilir? Eğer özel aracınız yoksa sizlere onlarca farklı alternatif sunan Yolcu360’tan en uygun araç kiralama seçeneklerine göz atabilirsiniz.


Dikili bademli plajı

Eşsiz kumsalların olduğu kilometre uzunluğundaki sahilinin her noktasından denize rahatlıkla girilebilir. Henüz çok fazla keşfedilmemiş bir yer. Dolayısıyla değmemiş bakir bir doğaya ve tertemiz koylara sahip.


Plaj ince kumlu ve serin berrak suyuyla yaz aylarında ilgi görüyor. The population in winter is around nine hundred. Merkezi, Çandarlı Nahiyesi ve köylerin nüfus dağılımı aşağıda belirtilmiş olup, nüfus dağılımı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi kesin sonuçlarıdır.


Merkezi ve Köylerde oturan nüfusun 85’i tarımla uğraşır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar