31 Aralık 2014 Çarşamba

Bulmak ne demek

Bulmak ne demek

Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Arayarak veya aramadan bir şeyle, bir kimse ile karşılaşmak. Kafam her an bir konu bulmak için bin bir çeşit şeye müracaat ediyor. Altın zenginliğin, refahın simgesidir ve ekonomilerin bel kemidir?


Bulmak ne demek

Peki ya rüyada altın bulamak ne anlama gelir? Bu sorunun cevabı için rüyada altın bulmak ile bu rüyanın altın bilezik. Güncellemeler: Takip Et. Eylem Esra tarafından 27. Bu sayfada Mahana bulmak nedir Mahana bulmak ne demek Mahana bulmak ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca Mahana bulmak anlamı tanımı açılımı Mahana bulmak hakkında bilgiler resimleri Mahana bulmak sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce türkçe çevirisini bulabilirsiniz.


Büyük bir rahatlama demek olan rüya, boşa geçen zamanların sona erdiğini, çabalanan her konuda emeklerin karşılığının alınacağını tabir eder. Maddi olarak gelecekte sıkıntı yaşamayacak derecede. Sorunların rüyayı gören kişiyi çok zorlayacağı ve bu sorunlardan kurtulmadığı sürece huzuru bulmasının mümkün olmayacağı anlamına gelir. Yine Rüyada para bulmak ticaret işleriyle uğraşmaya işaret eder. Para bulmak velayet, başkanlık, mülk, zenginlik, hüküm, para kazanmak ve nimet demektir.


Bulmak ne demek

Bozuk para bulduğunu görmek. Rüyada kağıt para bulmak ne demek , bu rüyada sonra kişinin hiç geçim darlığına düşmeyeceğine delalet eder. Gören kişinin ne sıkıntısı var onun çözüleceğine yorulur. Kişinin istek ve arzularına ulaşacağına yapmak istediği şeyleri hayata geçireceğine işarettir.


Kağıt para bulup cebine koymak sıkıntının. Sağlamak, temin etmek İstenilen şeye kavuşmak, nail olmak SEKF MUSADEFE İlk kez yeni bir şey yaratmak, icat etmek Bir yere, bir noktaya erişmek, ulaşmak Yüklemek Hatırlamak Varlığı bilinmeyen bir şeyi ortaya çıkarmak, keşfetmek Seçmek, uygun saymak Herhangi bir. Rüyada yerde para bulmak ne demek, bazen bu rüya hoşunuza gitmeyen bir dedikodu anlamına gelir.


Bulmak Kelime Anlamı Nedir ? Bazende sıkıntıdan kurtulmaya parasal yönden rahatlamak anlamında yorumlanır. Uzun zamandır görüşmediğiniz biriyle görüşmeye ve hasret gidermek demektir. Rüyada para toplamak ne demek diyorsanız, rüyada para bulmak ve toplamak, rüya sahibinin sadece maddi olarak rahatlaması değil, sıkıntılarının da çözüleceği anlamını taşır. Aralarını bulmak = Uyuşturmak, uzlaştırmak, barıştırmak.


Aralık bulmak = Fırsat düşürmek. Arayıp bulmak = Aradığını bulmak, lâyık olduğu cezaya uğramak. Allah’tah bulmak = Tanrı gazabına uğramak.


Vücut bulmak = Vücuda gelmek, mevcut olmak. Yerini bulmak = Yerine gelmek, icra olunmak. Vuku bulmak = Meydana gelmek.


Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. TDK sözlükteki anlamı nedir? Zıt ve eş anlamlıları nelerdir?


Demek ki, sizin için de uygun bir iş bir yerlerde sizi bekliyor. Ama sonsuza kadar beklemeyeceğini de bilmeniz gerekiyor. Rüyada bir kadının altın küpe bulması demek, çevresindekiler tarafından beğenilip, yoğun ilgi göreceğine işaret eder. Rüyada altın küpe bulmak, bu rüya erkekler ve kadınlar için farklı yönde yorumlanır.


Rüyada bir erkeğin altın küpe bulması demek, severek yaptığı mesleğine ve hobilerine yorumlanır. Bu rüya bir uyarıcı olup kişinin vereceği kararlarda ince eleyip sık dokuması gerektiğine delalet eder. Rüyada cüzdan bulmak büyük bir maddi veya manevi kazanca işarettir.


Cüzdan bulmak maddi veya manevi açıdan kazanç sağlayacağınıza işaret eder. Cüzdanınızı kaybettiğinizi gördüyseniz, yakın bir dostunuzla kavga edeceğiniz anlamına gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar