30 Aralık 2014 Salı

Yol arkadaşım filmi

Yol arkadaşım filmi

Bahar (Aslı Bekiroğlu), Onur için bu yolculuğu unutulmaz kılacaktır. Bu sayede ortaya güneşli bir yolculuk, bol kahkaha ve eğlenceli bir macera çıkıyor! Yerli komedilerin son yıllarda kazandığı hız ortada.


Büyükak imzasını taşıyan hikayenin yeni versiyonunuda kendisi üstleniyor. Onur, yaşadığı bütün talihsizliklerin ardından hayata tutunmayı. Onur isimli karakterimiz, hayatının en kritik dönemlerinden birini yaşamakta ve ilaç mümessili olarak görev yapmaktadır.


Kurban Bayramı için yapmış olduğu plan hayatının büyük bir bölümünü etkilemiş. Filmin Konusu : Teknoloji hızla gelişmektedir. Bu gelişim sayesinde bir çok uygulamalar piyasaya sürülmektedir.


Bu gelişmeler ve uygulamalar biz insanların hayatlarını artık önemli ölçüde etkilemektedir. Ayvalık’a doğru yaptıkları seyahat, onları birbirleriyle daha da fazla kaynaştırmıştır. Artık ikisi de sıkı bir dostlardır.


Filmi izledikten sonra yorum yapmayı unutmayın. Eğer film oynatılmıyor veya donma yaşıyorsanız kırmızı ok ile gösterilen alandan video kaynağını değiştirebilirsiniz. Bu olaylar çevresinde kaybettiği işini de tekrar kazanmak için uğraşmaktadır.


Yol arkadaşım filmi

Anthony Ying Recommended for you. Oğuzhan Koç (Onur) ve İbrahim Büyükak (Şeref) ‘ın başrollerini üstlendiği bu filmde bizi yoğun komedinin yanında duygusallık ve dram bekliyor. Yol arkadaşım izle, Yol. Onur (Oğuzhan Koç) ve Şeref (İbrahim Büyükak) bir yıl içinde hem ev hem iş arkadaşı olmuştur.


Onur’un menajerliğini yapmaktadır. Son bir sene içerisinde dostlukları artan ikili, hem aynı iş yerinde çalışmaya hemde aynı evde. Onur eski işine dönmeye karar verince, Şeref Onur’a bol sürprizli bir turne ayarlar.


Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyaka’nın boş rollerini oynadığı bu film, iki genç adamın yol macerasını konu ediyor. Oyuncuların gerçek adı ve yaşı. Cast ekibi listesi, başrol, yan rol, kadın, erkek, çocuk, konuk, bölüm, ayrılan eski ve katılan yeni sezon oyuncuları, resimli açıklamaları. Onur, çirkef sevgilisinin ailesiyle tanışacak ve işleri ilerletecekler de. Başrollerinde Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Bahar Şahin, Emre Kınay, Aslı Bekiroğlu gibi usta isimlerin yer.


Onur hem iş hem de ev arkadaşıdır. Onur da aslında şarkıcı olmak istemektedir. Onurun sesini sürekli olarak beğenmiştir. Filmlere aynı zamanda telefondan da ulaşabilirsiniz!


Gelen kutunda mesaj yok! Bir telefon uygulamasıyla tanışan ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Onur ve Şeref. Kendisini tanımıyor olmanız gayet tabi normal fakat daha önceki işlerinin BKM ile olduğunu ve bu açıdan tecrübeli olduğunu filmi izlerken anlıyorsunuz. Film yakında yüklenecektir.


Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Onur, hedeflerini gerçekleştirmek için bir telefon uygulamasıyla tanıştığı ve. Devamı Onur ve Şeref bir yıl içinde hem ev hem iş arkadaşı olmuştur. Uzay Konulu En İyi Bilim Kurgu Filmi.


BKM’nin yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosu ise İbrahim Büyükak’a ait. Bunu da büyük ölçüde başarıyor. Büyükak) ilk filmde yaptıkları yolculuğun ve yaşadıkları maceranın ardından yıl ge. Hobbs ve Shaw filmi Telif Dolayısıyla Kaldırılmıştır. Onur işinde bir süredir sıkıntı ve sorunlu dönem geçirmektedir.


Kurban bayramına yakın bir süre kalmışken başarılı olabilmesi çok zor görevler üstlenir. Directed by Bedran Güzel. With Oguzhan Koç, Ibrahim Büyükak, Emre Kinay, Asli Bekiroglu.


Yol arkadaşım filmi

Seref takes a road trip where he will find the meaning of friendship and meet someone special on the way. Serinin ilk filminde yaptıkları beraber yolculuktan sonra ikili birlikte yaşamaya karar verirler. Komedi dolu eğlenceli anlar için beklediğiniz yapım yol Arkadaşım izlerken göreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar