8 Şubat 2017 Çarşamba

Alevileriz biz

Alevileriz biz

This video is unavailable. Bugüne kadar en aktif,en çok üyeye sahip olan bu sitenin kapatılmasına çok üzüldüm. Anasayfasında yayımlanan yönetim yazsını sizlerle paylaşıyorum. Rahatsızlığın ne olduğunu tam olarak anlayamadık. Aldığı bir karar neticesinde, çoğumuzun üye olduğu, netteki en eski alevi forum sitelerinden alevileriz.


Alevileriz biz

BİZ ALEVİLERİZ diye cevap verirler. Bunun üzerine onlara şöyle ses gelir:-EY ALEVİLER! Güvende olmanın, kurtuluşa ermenin, sevip de veli edindikleriyle birlikte cennette olmanın adıdır.


How fast does alevileriz. Yezide, zalime biat etmeyiz. Assalar da, kesseler de inan dönmeyiz. Ufak bir hatamıza bile pişman oluruz. Erenlerin darında yekvücut oluruz.


Kimyasal maddelerin çok eski zamanlardan beri insanların ruhsal durumlarını etkilediği bilinmektedir. Bu kimyasal maddelerin bir kısmı keyif verici, bir kısmı ise tıpta hastalıkların tedavisinde olmak üzere farklı amaçlar için kullanılmıştır. DOM resources and completely render a web page.


Biz Madımak’ta siyasallaştırılmış İslam’ın istediği zaman neler yapabileceğini, kimleri yedeğine alabileceğini gördük. Bu yüzden, askerden, çaycıya, herkes yargılanmadıkça, hesaplar sorulmadıkça, bu Türkiyenin üzerindeki kara leke olarak kalacaktır. Demokrasiye olan inancın yakıldığı yerdir Madımak.


Gül Deniz adlı kullanıcıya ait tanıtım yazılarının yer aldığı sayfasıdır. Such a result may indicate a lack of SMM tactics, so the domain might be missing some of its potential visitors from social networks. Estimated site value is $2455. Selin Deniz adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji.


Internet users visit it. Nurtepe Güzeltepe Kızılbaş Gençlik. Yolumuz Devrim Yolu - Alısmadık, alısmayacağız, yaşamda ve yargıda Devrimci Durus! Hak muhammed Ali yolundayiz.


Kerbelada sehit olan O güzel Devrimci Imamimiz Hz. Ogün icin Muharem in unda sehit olmasaydi bugün insanlarin ne namusu ne serefi. Bunlardan en önemlisi ve devrimi başlatan.


Dedemin babaannesinin adının Ayşe olduğunu nüfus kayıtlarından biliyoruz. Kizilbasforumda oldugu gibi alevileriz. Acaba bir siyasi baskimi var yoksa baska bir faktormu. Babam Mecûsî (ateşperest) olduğu için, Mecûsîliği de bana, evde, tam olarak öğretti. Evde devamlı bir ateş yanar, biz ona tapar, secde ederdik.


Babamın malı ve mülkü çok olduğu için, beni bir ara dışarıya çıkardı ve dedi ki: – Yavrum, ben öldüğüm zaman, bu malların sâhibi sen olacaksın. Uydurdukları ruhbanlığa gelince onu, biz yazmadık. Fakat kendileri Allah rızasını kazanmak için yaptılar. Ama buna da gereği gibi uymadılar.


Alevi camiasini baya bir uzdu. Biz de onlardan iman edenlere mükafatlarını verdik. Diğer tarafa göre daha kolay bir çıkış oldu. Dersim Olayı, Bir Jakobenizm Faciası Mı? Televizyonlarımız kapatıldı.


Birileri de OHAL kimsenin özgürlüğünü elinden almadı en büyük yalan. Oysa ki biz Mahsuni Şerif’in dizelerini ekranlarında sunabiliyorduk. Ama gelin görün ki sorun yaşıyoruz.


MADIMAK OTELİ KAPANMIŞTIR. UMARIZ EN KISA SÜREDE MÜZE HALİNE GETİRİLECEKTİR. BAKTIKÇA KENDİNİZDEN UTANIRSINIZ BELKİ! Kürtleri, Türklerin kolu olarak görüyoruz. Ortalıkta işte dağlarda gezerken, karda yürürken kart-kurt sesleri çıktığı için Kürt denilmiştir, gibi tarifler dolaşıyor.


Alevileriz biz

Beşiktaş ın en fanatik taraftar. De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun. LMEYE YATMIŞ YEŞİL GÖZLER.


Yön Dergisinde yazmaya başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar