3 Şubat 2017 Cuma

Ingilizce konuşmayı öğren

Ingilizce konuşmayı öğren

Bebekler ve çocuklar için önce konuşmayı öğrenmek normaldir. Akıcı olmak için, sonra okumaya başlarlar, sonra da yazmaya. O halde doğal sıralama: dinleme.


Diğer İngilizce öğrenme stratejileri ile birlikte kullanıldığında bu en iyi İngilizce konuşma uygulamaları, akıcı İngilizce konuşmayı öğrenmek için harika araçlar olabilir. Günümüzde mevcut en özgün ve inovatif İngilizce konuşma uygulamaları senin için bulduk. Bunlar, aksanını geliştirmen ve daha doğal bir. Evde İngilizce konuşmayı öğrenebildiğinizi fark etseydiniz, bugün çalışmaya başlar mıydınız?


Gerçekten de evde oturduğunuz yerden İngilizce öğren! Kurs Puanları, kurs kalitesinin adil ve doğru bir şekilde yansıtıldığından emin olmak için öğrencilerin verdiği puanların yanı sıra puan tarihi ve puan güvenilirliği gibi çeşitli diğer işaretler ile hesaplanır. Dünyanın en seksi İngilizce aksanı hangisi?


Ingilizce konuşmayı öğren

Guardian’da yer alan bir makaleye göre Time Out dergisinin anketi bu aksanın İngiliz aksanı olduğunu gösteriyor. Open English ile online İngilizce öğrenmenin çok kolay. Rahat İngilizce sisteminin beşinci prensibinde İngilizce konuşmayı öğrenmek için gerekli olan şeylerden bahsetmiştik. Bu yazıda özetle, ders kitapları okuyarak ya da sınavlar için hazırlanarak İngilizce konuşmanın mümkün olmadığını, pratik yapmanın yani uygulamanın şart olduğunu anlattık.


Konuşmayı Nasıl Öğrenebilirim? Pratik hikaye derslerini dinle ve kolay sorulara yüksek sesle cevaplar verip İngilizce konuşma becerisi kazan. Bu derslerle kendi kendine İngilizce öğrenmek, dinle ve cevapla metoduyla konuşma becerisi kazanmak çok kolay. Sen de ücretsiz dersleri indir, en. Her seviyede sunulan İngilizce dersler ile İngilizce öğrenme yolunda bir başlangıç yapabilir ya da mevcut seviyenizi yükseltebilirsiniz.


Başlangıç seviyesinde, ileri düzey seviyede olan öğreniciler. Akıcı İngilizce konuşmak için Pratik İngilizce öğren! Kimi zaman hızlı İngilizce öğrenme imkansız gibi gözükebilir, özellikle de bir dil. Online İngilizce öğrenme kaynakları, video ve mpformatında.


Bu yazıda İngilizce öğrenmeye yeni başlayanlar, yani sıfırdan İngilizce öğrenmek isteyenler için önerilerimizi paylaşacağız. Ama önce, İngilizceye başlangıç dönemini biraz tanımakta fayda var. Türkçe - İngilizce çeviri (v yeni)? Ve benim klasik cevabım “herşeyi bir kenara bırak ve ilk önce İngilizce öğren” oluyor.


Ayrıca bu cevabı kariyer tavsiyesi isteyen tüm genç arkadaşlara da vermeye çalışıyorum. Düzenli İngilizce Dersleri gibi diğer kategorilerde ilerleyebilirsiniz. Türkiye'de ilk defa Amerikalı Eğitmenler ile canlı konuşarak İNGİLİZCE ÖĞRETİYORUZ. Etkili, hızlı ve kolay İngilizce öğrenmek için çok faydalı teknikleri sitemizde bulacaksınız.


Evinizden, iş yerinizden, okuldan istediğiniz her yerden ingilizce eğitimi almakta özgürsünüz. CELTA, TESOL, TEFL sertifikalı yabancı öğretmenlerle ders işlenir. Kolay İngilizce öğrenmek için geliştirilmiş İngilizce eğitim setleri ile gramer çalışmadan kelime ezberlemeden İngilizce konuşabilirsiniz.


Ingilizce konuşmayı öğren

Effortless English seti indir ve online İngilizce öğren. Size biraz tuhaf bir soru gibi gelebilir. Ama aşağıdaki kısa videoyu izlediğinizde size Deep English İngilizce setinin nasıl akıcı İngilizce konuşmanıza ve İngilizce konuşmaları nasıl daha iyi anlamanıza yardımcı olacağını anlayacaksınız. Oyun tarzında derslere günde dakika ayırarak İngilizce öğren.


Harıl harıl İngilizce çalışıyorsun, peki hiç İngilizce konuşuyor musun? Chat yapmak gözüne ilk bakışta ürkütücü gelebilir. Bu sitede İngilizce ve Almancanın yanı sıra eğer İngilizce bilginiz varsa İspanyolca, Fransızca ve daha birçok dili öğrenebilirsiniz. Duolingo aynı bir oyun gibi, gramer ve kelimeleri öğrendikçe rozet kazanıp yeni seviyeler açabilirsiniz.


Ayrıca diğer kullanıcılarla yarışma özelliği de var. Yorumcularımızdan gelen, eğlenerek ve ücret ödemeden ingilizce öğren! Bir diğer güzel özelliği. English Ninjas anadili İngilizce olan eğitmenlerle mobil ve web ortamında canlı videolu olarak görüşme yapabileceğiniz bir platformdur.


Kendi uygulamamız üzerinden dilediğiniz anda, dilediğiniz yerde İngilizce pratik yapabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar