9 Şubat 2017 Perşembe

Izmir konut projeleri 2019

Izmir konut projeleri 2019

Yabancı yatırımcının da ilgisini çeken İzmir konut projeleri satışları sürüyor. Denize yakın ve rahat bir yaşam tarzını tercih edenler için en uygun konut projeleri Izmir’de bulunuyor. Hoşunuza giden konut projesinin konumunu ve deniz kıyısına ne kadar yakın olduğunu öğrenmek için haritamızı kullanabilirsiniz. Nevesta City, Ponti Konakları Koçsa Residence konut projeleri için tıkla. Konut projelerinde satılık kiralık.


Son dönemde yükselen konut fiyatları rekor üstüne rekor kıran konut yatırımcılarının da dikkatini çekmeye devam ediyor. Fiyat aralıkları oldukça geniş. Hemen her bütçeye uygun daire bulmak mümkün.


TESLİM AVRUPA YAKASI KONUT PROJELERİ. Nef Points Kağıthane. Bayraklı yeni konut projeleri listesi ve detayları haberimizde yer alıyor.


En yeni inşaat projelerinden, satışı devam eden, hemen teslim inşaat projelerine, projelerin fiyatlarından. TOKİ İzmir Emeklilere Ev Projeleri. Konak konut projelerinin ödeme planları resim ve video galerileri.


Livin İzmir projesi akıllı ev teknolojisiyle tasarlandı. Konak ilçesindeki konut projelerine ait kapsamlı bilgi. Aranan: BITRIXCRM MUHTEŞEM SEKİZ KAMPANYASI. Projede daire büyüklükleri ve daire fiyatları önümüzdeki günlerde belli olacak. Yaşam kalitesinin yüksekliği ile dikkat çeken İzmir’de yeni konut projeleri birbiri ardına yükseliyor.


Bayraklı, Bornova ve Çiğli’de bulunan bu projeler, merkezi konumları sayesinde yapılan yatırımı kısa sürede kârlı hale getiriyor. Gaziemir Aryom Koru projesine bin talep geldi. Konum Beytepe ödeme seçenekleriyle ön plana çıkıyor. Kılıçoğlu İnşaat tarafından yapılacak proje konumu ile Eğitim merkezi ve Tıp merkezlerine oldukça yakın bir konumda bulunuyor.


Böylece binlerce aile, 1ay ile 2ay arasında vade fırsatından yararlanarak kira öder gibi ev sahibi olacak. Deniz kenarı bir şehre yerleşmek isteyen çok sayıda kişinin tercihi İzmir’den yana oluyor. Günden güne nüfusu artış gösteren İzmir’de çok sayıda konut projesi bulunuyor. Ege-Koop İzmir Körfez Evleri’nin yüzde 70’i satıldı. Gayrimenkul İzmir Çiğli’de 5konut ve dükkan yapacak.


Alsancak projesi için protokol imzalandı. Kazançlı yatırım için İzmir yeni ev projeleri sizleri bekliyor. Karşıyaka Satışlar tamamlandı. Biva Tower, İzmir Bayraklı’da Biva Mimarlık kalitesi ile hayata geçiriliyor.


Rahat ve konforlu bir yaşamı denize sıfır bir alan üzerinde birleştiren ve lüks daireden oluşan Marinera Çeşme, Çeşme’nin en güzel koylarından Ayasaranda’da sonsuz bir deniz ve Sakız Adası manzarası vaat etmesinin yanı sıra, bölgede yer alan tüm yeşili koruyarak doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Trademark Studio 2’de fiyatlar 2bin TL’den başlıyor. Yücesoy Statü’de fiyatlar 3bin TL’den başlıyor. Duru Life İzmir’de fiyatlar 5bin TL’den başlıyor. Güncel konut projeleri, kampanyalar, fırsatlar, proje bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Yenitepe İzmir, parselde adet bloktan oluşan toplam 1. Merkez Bankası tarafından faiz indirim kararının açıklanmasıyla beraber gözler şimdi de kredi faiz oranlarındaki son duruma çevrildi. Kendi arazisine 3derece dönen ev yaptı. Erzincanlı iş adamı Yavuz Peker, arazilerini bakan tepeye 3derece dönen ev inşa etti.


Fen Lisesi (Bornova) İzmir Fen Lisesi, İzmir’in Bornova ilçesinde Ege Üniversitesi’nin içinde yer alıyor. Türkiye’deki en iyi liselere yakın konut projeleri hangileri? Dolayısıyla okulun çevresine en yakın projeler Bornova ilçesinin diğer noktalarında bulunuyor. Emlak satışları kredi faizlerinin yüksekliği ve mevsim etkisi nedeniyle yazın geriledi.


Izmir konut projeleri 2019

Vefa Tarhan - Ttyazarlar vefa-tarhan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar