7 Şubat 2017 Salı

Suna dumankaya

Bitki bilim ve güzellik uzmanı olan Sn. YAŞLANMA KARŞITI SERİ, bitki bilim ve güzellik uzmanı olan. PROBLEMLİ CİLT SERİSİ, bitki bilim ve güzellik uzmanı olan. Spf Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi, bitki bilim ve. GÖZ ÇEVRESİ ÜRÜNLERİ, bitki bilim ve güzellik uzmanı olan.


Suna dumankaya

SAÇ BAKIMI, bitki bilim ve güzellik uzmanı olan Sn. VÜCUT BAKIMI, bitki bilim ve güzellik uzmanı olan Sn. LEKE SERİSİ, bitki bilim ve güzellik uzmanı olan Sn. kanalıma hoş geldiniz. Paylaşmanın yüceliğine inandığım için artık sizlere kendi ekranımdan sesleniyor olacağım Sağlık. Geçmişten gelen sağlık ve güzellik sırları, günümüz teknolojisiyle harmanlanarak, her cilt tipine uygun kremlerin, vücut ve saç bakım ürünlerinin üretimine geçilmiştir.


Cilt lekelerinde sağlıklı cildin üstünde olan renk değişimleriyle kendini belli edecek ve rahat edici olan lekelerdir. Suna Dumankaya Ürünleri. Güneş, ağır makyaj, sivilce izleri, hamilelik, deri rahatsızlıkları ve bunun gibi de değişik nedenler ile bağlı olup ortaya çıkan cilt lekelerinizi ortadan kaldırmanın ve cildinizin eskisi gibi olmasına sağlamanın yolları bulunur.


Suna dumankaya

Kuru cilt, donuk, pul pul ve donuk gri renge sahiptir. Kollar, bacaklar ve yüzde sıklık ile rastlanan kuruluk probleminin en baş nedenlerinden biri yetersiz sıvı alımıdır. Cildinizin fazla yağlı olmasından şikayetçiyseniz, yumurta sarısıyla hazırlayabileceğiniz doğal maske ile şikayetinizden pratik bir şekilde kurtulabilirsiniz. Evde bulabileceğiniz basit malzemelerle hazırlanabilen doğal cilt bakım maskeleri ile cildinizi canlandıracak, lekelerden arındıracak ve sivilcelerinizi gidereceksiniz.


SUNA DUMANKAYA modelleri ve ürünleri, en uygun fiyatlar ile hepsiburada. Ellerinde hoş görünmesi önemlidir. Son teknolojiyle üretilen saç boyaları son derece geniş skalası ve zengin renk seçenekleriyle, tüketiciyi adeta büyülüyor.


Merkezi İstanbul’da bulunan markaya ait ürünler, açıklamaları ve fiyatları aşağıda sıralanmıştır. Bunlardan bazıları detaylı olarak sitemizde incelenmiştir. Mutfakta elinizin altındaki sihirli besinlerle neler yapabileceğinize bakalım!


Evinizde hazırlayacağınız karışımlarla ışıl ışıl parlayan saçlara sahip olabilirsiniz. Patates maskesi yapmayı. Cilt tipinize özel avokado maskesi arıyorsanız doğru adrestesiniz.


Erkeklere nazaran kadınlarda daha fazla rastlanan selülit, kadınların vücut yapısının yağlanmaya daha müsait olmasından kaynaklanmaktadır. Hatta ellerin üzerinde ve boyun bölgesinin ön yüzünde de aynı şekilde kırışıklıklar görülebilmektedir. Ayrıca cildi sıkılaştırarak tonik vazifesini yapar. Anneannesi Fatma Öktem, İlaçların olmadığı günlerde, doğanın gücü olan otlar, yağlar ve özler ile insanları iyileştiren bir doğa ve bilim kadınıydı.


S: Benim sorunum yaklaşık senedir uğraştığım sivilcelerim. Cildin daha sağlıklı ve genç görünmesi gözeneklerin sıkılaşmasıyla olur. Karışımı saç diplerinize sürüp dakika bekletin. Ardından saçlarınızı yıkayın. Birçok insan için saçlarının görüntüsü önemlidir ve bu sebeple de saç bakımı kişilerin hem özgüveni hem de iyi görünmesi için bir gereklilik olarak algılanır.


Suna dumankaya

Sivilce maskeleri, sivilce nasıl yok olur. Peki bu krem başka nerelerde faydalı. Cildi yenileyen,hücreleri yeniliyor,cildi sedef gibi ışıl ışıl parlatıyor,hafif lekeleri yavaş yavaş açıyor,en önemlisi çok sağlıklı bir görüntü. Yağ bezeleri için kür nasıl hazırlanır?


Sonraki hafta, kendisi bana değişik cilt tiplerine uygun değişik maske, tonik ve krem reçeteleri olan ufak bir kitapçık yolladı. Göbek yağlarınızı eritmek için tavsiyemize kulak verin. Bunun önüne geçmek adına yapacağımız eylemlerden birisi nem bakımı olacaktır.


Rendelenen havuçtan elde edilen suyu, killi toprak ile karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı zeytinyağı ile karıştırarak merhem kıvamına gelinceye kadar yoğurun. Yaş ilerledikçe ya da strese bağlı olarak ciltte kırışıklıklar meydana gelir.


Yapılacak olan çeşitli cerrahi operasyonlar yerine evde yapılacak olan doğal maskeler ve tonikler ile kırışıklıklardan kurtulmak çok kolaydır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar