4 Mayıs 2017 Perşembe

Bayanım maddi destek arıyorum

Bayanım maddi destek arıyorum

Merhaba yasinda 1boyunda kiloda genç bir işadamıyım. Esprili, konuşmayı, gülmeyi ve güldürmeyi seven biriyim. Son zamanlarda işlerimi internet uzerinden. Bu kişinin profilini arama motorlarında maddi destek olabilecek maddi destekle gorusmek isteyen beyler maddi destek arayan bayanim üniversite öğrencisiyim maddi destek ararım öğrenciyim maddi destek arıyorum bayanım maddi destek istiyorum maddi destek arayan kadınlar maddi manevi destek olurum maddi destek arayan bayan öğrenci. Bayanım maddi destek olacak erkek arkadaş arıyorum.


Eğitimim ve geçimim için maddi desteğe ihtiyacım var. Lütfen cinsellik düşünşer,yalancı boş insanlar yazmasın. Arkadaşlık kurabileceğim dost olabileceğim kişiler olsun.


Gidip çalışabilirsin diyicek insanlar illaki olucaktır hemen cevaplıyım 8ay oldu arıyorum fakat mesleğim olmasına rağmen iş bulamadım. Olgun bayan demek tecrübeli demektir. Maddi destek karşılığında görüşmek isteyen bayan arıyorum. Erkeğin ne istediğini bilir.


Gerçekten maddi olarak İhtiyaci olan biri olursa sevinirim. Bunu meslek edinmiş olanlar hiç zahmet edip boşuna yazmasın. Maddi Destek İsteyen Bayanlar merhaba ismim Muammer.


Düzenli görüşebileceğim maddi destekte bulunacağım bakımlı kendini bilen dürüst yalan dolan ile işi olmayan güzel hanımefendiler ile tanışmak amacındayım. Bu konuda bana yardımcı olabilecek aklı başında ve maddi destek verebilecek yaşı çok büyük olmayan arkadaşlar ile tanışmak ve arkadaşlık kurmak isiyorum. Evli bir bayanım ve maddi destek arıyorum bu hem heyecan hemde içinde bulunduğum sıkışıklıktan kurtulmam için bir çıkış yolu. Mersin’liyim ama istanbul ve izmir’ede geldiğim oluyor.


Kendine güvenen , dürüst , ayakları üzerinde duran ve maddi olarak iyi durumda olan kişilerle vaktimi paylaşabilir , oturup bir kahve. Ailemin bilmediği banka kredi olayım var. Bu sebebden çaresizlikten bu arayışa girdim.


Bankaya aydır taksitleri ödüyemediğimden dolayı yasal işlem başlıcak. Bu olursa eve tebligat gelicek bu şekilde ailem öğrenicek. Güzel bayanım fotoğraf kesinlikke atmıcam. Ama şöyle yaş boy 1kilo mankenlik yapıyorum.


Paralı arkadaş arıyorum diye bir arkadaşlık ilanın bırakma istedim arkadaşlar. Ben istanbul da yaşıyorum ve yalnız yaşayan bir bayanım benim de maddi sıkıntılarım da dolayı gerçekten de bana yardımcı olacak paralı arkadaş isterim. Kalpten Ve Gönülden Sevebileceğim Eş Arıyorum. Merhaba arkadaşlar ismim Neslihan yaşındayım İzmir de yaşıyorum aslen İzmirliyim. Amacım aşk falan değil beni bana özel özelliklerim ötürü sevebilecek insanlar arıyorum.


Bana iş imkanı sağlayacak, maddi destek olabilecek bir hanımefendi ile tanışmak istiyorum. Zengin bayanım erkek arkadaş arıyorum numaram. Kadın arkadaşlık siteleri her daim ücretli olmuş hatta arkadaşlık uygulamalarını kadın yada bayan arkadaş bulmak için indirdiğinizde kullandığınızda sizden hep ücret alep ederler. Arkadaş arıyorum , tamamen ücretsiz , üyeliksiz arkadaşlık sitesidir.


Burada bayan arkadaş arayan erkekler ve kadın arkadaşlık sitesi araması yaparak gelen herkese ücretsizdir. Web sitemizde verilen erkek arkadaş arıyorum ilanlarından ilanı veren ve ilana itibar eden okuyucular web sayfası ziyaretçileri sorumludur. Merhaba yasında kumral genç güzel bir bayanım maddi durumu iyi özel asistanlık yapabileceğim bir beyefendi ile tanışmak istiyorum İstanbul Anadolu yakası.


Bu beyefendilerin amacı bayan arkadaş edinmek iken, bazı erkekler ise herhangi bir karşılık beklemeksizin yardım etmeyi istemektedir. Maddi manevi yanımda olacak erkek arkadaş arıyorum. Ben Nevşehir de yaşıyorum güzel bakımlı bayanım. Kaliteli efendi maddi destek olacak beyle tanışmak istiyorum. Ciddi olanlar ne istediğini bilenler yazsın.


Bayanım maddi destek arıyorum

Boş muhabbet için yazmayın. Bu sayfada dul bay ev arkadaşı bayanım arkadas erkek arkadaş arıyorum seri ilanlar ilanları sevgili ilanı ver: Üye Olmadan Ücretsiz ilan Ver:. Maddi ve manevi anlamda destek olacak,gizlilik ve SAYGI çeevesinde birisini arıyorum mail atarsanız dönüş Yaparım. Ne istediğini bilen dürüst maddi manevi destek olabilecek bir bey arıyorum temiz bakımlı maddi durumu iyi beyler iletişime geçebilir.


Kocaeli Gebzede yaşıyorum yaşımdayım 1. Bana Maddi Manevi Destek Sağlıyacak İlgili Biraz Maço Sahiplenici Erkek Arıyorum Selam ben Selma çalışan cesaretli bi bayanım gezip eğlenebileceğim benimleyken harcamaları yapacak cesaretli bolca boş vakti olan ilgili birazda maço sahiplenici erkek arıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar