4 Mayıs 2017 Perşembe

Çeşme fethiye arası gezilecek yerler

Listemizde bulunan yerlere kendi aracınız yoksa bile toplu taşımayı veya günü birlik turları kullanarak karadan ve denizden rahatça ulaşabilirsiniz. UNESCO Dünya Miras Listesi’ne girmiş olan kentte, binlerce yıllık tapınaklar, bir kilise, bir çeşme ve bir Helenistik Dönem tiyatrosu görülebiliyor. Doğal güzellikleri ve tarihi ve turistik yerlerinin önemiyle dikkati çeken bir yer. Adnan Menderes Havalimanı ile Alaçatı arası km ve araçla yaklaşık dakika sürüyor. Alaçatı’ya havalimanından araç kiralayarak gidebilir.


Çeşme fethiye arası gezilecek yerler

Kaş’ta Görmeniz Gereken Yer. El değmemiş doğası, tertemiz havası ve dünyaca ünlü plajı ile Dalyan ülkemizin cennet köşelerinden biridir. GEZİLECEK YERLER - ÇEŞME: PLAJLAR : km`lik Çeşme kıyı şeridi boyunca göreceğiniz birbirinden güzel plajların her birinden ayrı bir keyif alacaksınız.


Ortalama yıllık sıcaklık değeri santigrat derecedir. Kış aylarında soğuk – ılık arası bir hava var iken, bahar ve yaz aylarında ile derece arası bir sıcaklık söz konusudur. Püfür püfür esen rüzgarıyla sıcakla arası pek iyi olmayanlar için ideal tatil rotalarından. Ne guzel okumus geri bildirimde bulunmussunuz tesekkur ederim.


Gezilecek Yerler Alaçatı. Bergamayi cok sik ziyaret ediyorum hatta gunubirlik gezilecek yerler yazimda bergama,asos. Yaziyi yayinladigimda eksik kalan seyler olursa mutlaka yine yorum isterim ona gore. Türkiye’de Ölmeden Önce Görülmesi Gereken 1yer.


Muğla’ya yolunuz düşerse gezilecek yerleri ve tarihi yerleri sizler için derledik. Tatil denince aklımıza ilk gelen yerlerden olan Bodrum, Marmaris, Datça gibi bölgelere ev sahipliği yapan Muğla’da gezip görebileceğiniz, eşi benzeri olmayan pek çok güzellik bulunuyor. Dalyan gezilecek yerler dediğimizde ilk akla gelen tabi ki kanalın karşısında yer alan Kral mezarlarıdır. Günün her saati dolu olan Kaunas çay bahçesinde yerinizi alın ve bu muhteşem manzaranın keyfini çıkarın derim. Alaçatı denilen yer İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı küçük bir Ege köyü.


Seyyahlar bu yazımızda sizlere İzmir Çeşme Nerede-Nasıl Gidilir? Doğudan Urla, kuzeyden Karaburun, batıdan Ege Denizi ile çevrilidir. Fethiye gezilecek yerler listemizde 2. Sole Mare, Kafe Pi, Paparazzi, Kum Beach.


Babadağ’ ın eteklerinde olan Kelebekler Vadisi, 1. Daracık, sarmaşıklar ile kaplı sokakları, başka yerde tatmanın imkansız olduğu Kaş’a özgü lezzetleri ile tatilcilerin vazgeçemediği küçük bir belde. Ama, muhteşem bir güzellik, küçük ama sakin, güzel bir belde. ULAŞIM:İstanbul-Kaş arası uzaklık, yaklaşık:9km. Otobüs ile, İstanbul-Kaş arası yolculuk: saat sürer.


Çeşme fethiye arası gezilecek yerler

Minübüsler ise dolaşarak gititği için süre dakikayı buluyor. Bölüm Çeşme gezilecek yerler:. Ilıca arası yaklaşık km , Çeşme’nin en ünlü ve bilinen plajları arasında yer alan ılıca plajı kilometrelik uzunluğu, sığ deniz yapısı ,ince kumu ile tercih ediliyor. Suyun diğer yerlere göre sıcak olduğu plajda denizde çok sayıda sıcak su kaynağı.


Thassos plajları ve Thassos gezilecek yerler açısından, gerçekten de bulunmaz bir destinasyon aslında. O yüzden, dolu gün geçirdiğim bu güzeller güzeli Yunan Adası hakkında tüm rotamı aşağıda sizlerle paylaştım. Tüm deneyimlerimi, adeta günlük olarak aşağıda sırası ile. Ilıca ile Dalyan arasında yer alan Aya yorgi, doğal bir koy ve yarım şekline benziyor. Yaz sezonunu bir hayli hareketli günler yaşayan Ayo yorgi, tertemiz ve durgun deniziyle mavinin ve yeşilin her tonunu sunuyor ziyaretçilerine.


Çeşme fethiye arası gezilecek yerler

Rumlar Çeşme ye ilk geldiği zamanlarda yedi tane kiliseleri varmış ve bunların en büyüğü ise baş papazının isminin Aya yorgi olduğu kiliseymiş. Sakız Adasına nasıl gidilir sorusu en konulardan birisi olmaktadır. Mersin Merkez gezilecek yerler ve Mersin Merkez görülmesi gereken mekanlar hakkında en güncel bilgileri okuyun, tatili Neredekal. Biz de sizler için Muğla gezilecek yerleri listeledik. Bodrum İzmir arası otobüs ile saat, İstanbul arası saat, Ankaradan saat sürmektedir.


Bodrum’a ulaştığınızda otogar ile sahil arasında yaklaşık 5m.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar