28 Temmuz 2017 Cuma

Ankara asfalt parası 2018

Ankara asfalt parası 2018

Bu konu kamuoyunda uzun süre tartışılmıştı. Başkan Melih Gökçek gençlerle. Katılım bedelini etkileyen faktörler, parsel alanı genişliği, bina alanı genişliği, kat adedi bilgileri yol harcamalarına katılma payının tahakkukunu belirleyen ana faktörlerdir.


Melih Gökçek’in Ankara’da yurttaşları bezdiren uygulamalarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Gökçek şimdi de belediyenin döktüğü asfalt için ev sahiplerine ‘asfalt parası’nı ödemeleri için ihbarname gönderdi. Ankara asfalt parası Ankara Haberlerini mi arıyorsunuz? YHT kazasında kişi öldü sorumlular.


Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Benim sorum bu kanun yeni mi çıktı? Biz yıldır aynı semtte oturuyoruz boyle birşey yoktu, ayrıca yol su elektrik de benim gorevim mi oldu? Tapular şerhli durumda, asfalt parasını ödemeden gayrimenkulünüzü satamazsınız” haberleri çıkmaz mı… Oysa, bu konu kapandı, uygulamadan vaz geçildi diye biliyordum.


Son zamanlarda gündemimizi fazlasıyla meşgul ediyor. Soruları aklımızı kurcalıyor. Yaşar Zencir yıl önce. Bu nasıl adalet bu nasıl belediyecilik.


Belediye yaptığı yolun parasını bizden mi alıyor? Ankara’da yaşayanlardan alınan asfalt parası özellikle araç kullanmayanlar için oldukça sinir bozucu bir durumdu, başkan melih gökçek konu ile ilgili olarak bir açıklama yaptı, başkan bundan sonra asfalt parasının sadece aracı olanlarda. TL ile bin TL arasında değişen ‘asfalt katılım bedeli’ ile tebligatlar daire sahiplerine ulaşınca büyük tepki çekmiş, vatandaşlar soluğu mahkemelerde almıştı.


Toplam mesajın 1-arasındakiler. Asfalt Kullanım Parası ve Ayıplı Mal. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link vermek koşulu ile yayınlanabilir. Aksi hallerde yasal haklarımız saklıdır.


Durum böyle olunca muhalefet asfalt ve beton derse AKP kazanır. Muhalefet kazanmak istiyorsa asfalt ve beton dışında, imar artışı dışında bir belediyecilik önermek zorunda. Kaldı ki asfalt-betona karşı durmadıkça iktidarı besleyen muslukları açık bırakmaya devam etmiş olacak.


Ankara asfalt parası 2018

Yavaş, asfalt paralarına ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı: Vatandaşlardan alınan asfalt katılım bedelleri iade edilece. Ayrıca haciz uygulaması da yapılamamaktadır. Bu noktada kendi tezinin asfalt parasının kullanandan alınması olduğunu söyleyen Gökçek, şöyle devam etti: “Ben diyorum ki kullanandan alalım asfalt parasını. Arabanız var ayda lira gibi, yılda 1lira gibi alalım.


Yarım depo parası veyahut iki tane otopark parası gibi lira. Böyle bir para alınırsa hallolur. Biliyorsunuz, bu konuda birçok haber yaptık. Sicil Kodu ile Online Tahsilat.


Ankara asfalt parası 2018

C Kimlik No ile Tahsilat. Galeriler Videolar Yazarlar. Evin metre karesi yükseldikçe asfalt parası da yükseliyormuş. Zaten bunun dışında hiper süper projeleri falan da yoktu.


Direkt mideye ve cüzdana hitap etti. Bilboardlarda, gazete sayfalarında hep asfalt muhabbetimiz vardı. Beri yanda, merhum Sabri Uğur’un ‘hart hurt’ işleri.


Geçen yıl mağdur olan çok sayıda mahalle hizmet. Yeni Adresimiz ihalerapor. Ankara'nın Çubuk ilçesinde Batman'dan gelerek asfaltlama işinde çalışan işçiler, ramazan dolayısıyla hem işlerini, hem ibadetlerini yerine getiriyor. Alınan ücretler de iade edilecek” dedi.


Volkan Doğan’ın belediyenin vatandaşlardan asfalt ı katılım parası aldığını fakat sokakların hala köstebek yuvasına benzediği yönündeki açıklamalarını eleştiren Akın Sallarel, “Volkan Doğan’ın açıklamalarını samimi bulmuyoruz. Toki anahtar teslim parası ne kadar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar