21 Temmuz 2017 Cuma

Mersin de hayat kadını arıyorum

Kendini bilen ve mutluluğa huzuru önemseyen, günlük dünyada dklık heveslerin peşinde olmayan erkekleri arıyorum. Ben denizliden ali yasindayim 1boyunda kiloda esnaflik yapiyorum benimle bir ömürü yasayacak hayat arkadasi ariyorum ilgilenler bana ulasin. Merhaba yaşında kamudan emekliyim. Uzun yıllar önce kısa bir evlilik yaşadım ayrıldım. Can yoldaşımı arıyorum ikinci baharımı dolu dolu huzurlu mutlu yaşamak istiyorum.


Fakat bu benim hiç bir şeyime engel deyil. Normal insanın yaptığı her. Bu arkadaşlık kısa süreli bir arkadaşlık değil bir ömür sürecek bir arkadaşlıktır.


Kadını kadın gibi bilenler. Arkadaş arayan dul bayanlar ile dul bayan arkadaş arayan bayların ilanları ve ilanlarına ekledikleri telefon numaraları ile hayalinizdeki olgun bayan arkadaşa. Bu genelevdeki kadınlar ilişkiye girerken.


Daha çok kırmızı ve siyah tonların hakim olduğu bu genelevin sahibi eski bir hayat kadını. Genelev’de yemek ve kahvaltı servisi de mevcut. Belki de hayatımın en doğru kararını verdim. Huzurun olmadığı yerde hiç birşey olmuyor.


Sigarayı saymıyorum bile! Ben artık doğru yolu bulmuş olgunlaşmış, dinen yasak olanlardan uzak olmasını bilen, çocuklarının geleceğini düşünen bir erkek arıyorum. Amasyadan bayan arkadaş arayanların ilanları. Zengin bayan arıyorum hakkında. Erzurum da yaşayan dul bir bayanım.


Mersin de hayat kadını arıyorum

Ne güzel hem arkadaşınız olur hem de hayat arkadaşınız. Slm ben konyadan harun ilişki ask evlilik düşünün bayan arkadaş arıyorum yas fark etmez arayın hayatın tadını birlikte çıkaralım. Türkiye’nin en büyük ve güvenilir ciddi arkadaşlık sitesi istanbul. Ciddi erkek arkadaş arıyorum. Bana Sahip Çıkacak Erkek Arkadaş Arıyorum.


Bir Türk ile hayatımı birleştirip vatana dönmek istiyorum. Telefonda sohbet edebileceğim bayan arkadaş arıyorum. Arkadaş arıyorum, arkadaş arama, kız arkadaş, evlenecek bayan gibi benzeri aramalara sonuçlar üretir. Bu alanda göndermiş olduğunuz mesajlar tüm ziyaretçiler tarafından görüntülenebilir.


Slm benim ismim bahar bende ciddi sevecen bir hayat arkadasi ariyorum yasim bekar biriyim tasarimciyim ama yalnizim benle cidi olarak tanismak isteyenler bana cep telimden ulasabilirler no. Mersin Arkadaşlık İlanlar. Vala yalana gerek yok bende evlenecegım kadını arıyorum. Suriyede olan iç savaş sorunu ile halkını öldüren Beşşar Esad’ın yaptığı bu katliamdan dolayı ülkelerini terk edip Türkiye’ye sığınmak zorunda kalarak yeni bir hayat kurmak isteyen Suriyeli bayanlarla arkadaş olmak ve evlenmek isteyenler için şimdi Ücretsiz ve Üyeliksiz tanışmanın zamanı. Kapalıyım hayat kadını değilim maddi sıkıntı çekiyorum sadece.


Ama her ay bana maddi destek sağlıcak en fazla yasinda olan zengin maddi yönden güçlü birini arıyorum. Her şekilde mutlu ederim. Bunların yarısı yani milyona yakın Suriyeli bayan var.


Bu insanlar geçimini sağlayamadığı için çoğusu hayat kadınlığı yapmaktadır. Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde hayat kadınlığı yapan bu kadınlar internet ortamında ilanlar vererek ulaşım sağlıyor. Ancak yüzölçümünün büyük.


Selamün Aleyküm Ankara Keçiörende Oturan Yaşında 1. Erkek arkadaş arıyorum telefon numaram Yalnız kızların facebook adresleri Jigolo arayan bayanlar Evlilik düşünen erkek arayanlar Genç kız numaraları. Benimle manevi arkadas olacak bayanlari beklerim benimle tanismak ister misin? Hayatımda iyi bir adam isti. Ben bekar bir erkegim Afyon da oturuyorum calisiyorum kendi isimle mesgulüm.


Arkadaş arama, arkadaş bulma, yepyeni arkadaşlıklar edinmek isteyenlerin yeni adresi arkadaş ilanları sitemizde sizde istediğiniz kriterlere uygun arkadaşlar bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar