26 Temmuz 2017 Çarşamba

Vodafone mesajlar geç gidiyor

Cep telefonunuzdan bir başka cep telefonuna yazılı mesaj göndermenizi ve almanızı sağlar. Merhaba arkadaşlar mi5s telefonumda vodafone hat kullanıyorum bazen mesajlar geç gidiyor ve geliyor. Vodafone hakkında şikayet yazmak için tıklayın!


Telefon değiştirdim durum yine aynı. Bu sorunumu nasıl halledebilirim? Lütfen yardımcı ol un Şimdiden teşekkürler. Ayrıca vodafone yanımda uygulamasında cihazımın 4. Birçok kişi telefonunda tanıdıkları ile mesajlaşmak, resim ve video gönderip almak için Whatsapp uygulamasını kullanıyor. Fakat Whatsapp uygulamasında bazı telefonlarda mesajların geç gelmesi veya hiç gelmemesi problemi yaşanıyor.


Eğer siz de whatsapp mesajlarını hemen alamıyorsanız aşağıdaki adımlara göz atın. Diğer hattan konuşurken deneme yapalım dedik ben attım mesaj o an yine gitmedi. Kapatıp açtığında mesajlar iletildi.


Bir tanesi dk geç, bir tanesi başka arkadaştan dk geç. Attığım mesajlar gitmiyor, geç gidiyor. Whatsapp numara değişikliğinde rehberdeki kişilere numara değişiklik mesajı gitmemekte. Rehber dışındaki her hangi biri de bu bilgiye ulaşamamakta. Dahil olduğunu tüm gruplara bilgilendirme mesajı gitmekte.


Bu haberimizde bu gsm operatörlerinden biri olan vodafone ait bir model olan smart ultra modelinde internet bağlantı ayarlarının nasıl yapılacağını anlatacağız. Biri beni aradığında bazen ulaşamıyor. Hatta sorun var diye yedek hat çıkardım.


Yine bir değişiklik olmadı. Bu zamana kadar Sınavlarımdan dolayı ilgilenemediğim için bekledim. Aynı sorunlar devam ediyor. Görüntülü konuşma dakikadan mı gidiyor vodafone ek - Men looking for a woman - Women looking for a woman.


How to get a good woman. It is not easy for women to find a good man, and to be honest it is not easy for a man to find a good woman. Want to meet eligible single man who share your zest for life?


Hikaye aslında burada başlıyor. Bu sayede Mesajlar uygulamasında girdiğimiz alıcı eğer iMessage yeteneği olan bir Apple cihazında ise, ekrandaki “Gönder” seçeneği ve alıcının mesajlarının rengi maviye dönüyor. Eğer mesajlaştığımız kişi iMessage kullanmıyorsa o zaman mesajlar SMS olarak gidiyor ve renkler yeşil oluyor. Cekim sorunu olsun , internet olsun bıktım artık. Gelen aramalar ve gelen mesajlar geliyor mu lütfen yardımcı olun.


Peki arama saati neden geç saate gösteriyor onu acilayabilirmisiniz çünkü Erek arkadsim. Bir firma deneyimi yazısına daha hoşgeldiniz. Yoğunluktan dolayı bir operatöre aktarılmam 3-dakikayı buldu. Operatöre aktarıldığımda tarife değişikliği talebinde bulunmak istediğimi.


Net Teknoloji Forumları. British Telecom neredeyse telefon ve telgrafın icadından bu yana İngiltere’de hizmet veren 1yıllık bir şirket. Bizim Türk Telekom gibi.


O kadar çok zor durumda kaldı ki maliyetlerini düşürmeyi planlıyor. Bildiğiniz gibi iOS ile birlikte hem yeni özellikler geldi, hem de önceki versiyonlarda bulunan bazı uygulamaların ve özelliklerin kullanımı değişti. Bunlardan bir tanesi de çok sık kullandığımız Mesajlar uygulaması. Bu yüzden ben de iOS kullanıcıları için faydalı olacağını düşündüğüm birkaç önemli özelliği ipucu tadında paylaşayım istedim. Aradım kontör bitti heralde diye bi baktım kontör gitmemiş.


Sabahtan beri ora senin bura benim arayıp duruyorum konuşmadığım akraba,arkadaş kalmadı. Sizde de gidiyor mu kontör vodafone kullanan. Arkadaşlar moralim psikolojim bozuldu nedeni şarj şimdi diceksiniz her androidli bu sıkıntıyı cekiyor diceksiniz ama benim sarji 1de 1dolunca cikartim pil durumuda dolu diyor cikariyorum internette tam. Ben vodafone dan sene önceki arama detaylarımı istemiştim.


Kanaya kanaya iyileşir bazı yaralar aşk gibi ihanet gibi yalnızlık gibi geç olur güç olur ama olur. Kadınlar söylenecek fazla bir şey yok dediğinde aslında söyleyecekleri çok şey olduğunu bilmek gerekir… Tok insanları sevin. Anlamak için gecenin geç bir saatinde 4te falan ara.


Belki uyku sersemi açar bile. Yalnız sürekli çalıp meşgul olması kendi yapıyor gibi geldi bana.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar