31 Temmuz 2017 Pazartesi

Izmir muhtar adayları sonuçları

Mahalle ve köy seçim sonuçları nedir? Bu seçimlerde belediye başkanlarının yanında muhtarlarda seçiliyor. Oy sayım süreci devam ediyor.


Izmir muhtar adayları sonuçları

Gündem seçim ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki muhtar seçimi sonuçları ne oldu? Mart muhtarlık sonuçları!


YSK resmi sonuçları açıklandığı zaman muhtar sitemizde yer alacak. Alınan bilgiye göre, Kurtalan ilçesine bağlı Demirkuyu köyünün muhtarı olan ve yeniden adaylığını koyan S. Arifiye İlçe Futbol Turnuvası Perşembe Günü Sonuçları! Diyanetten Yeni Uygulama Perşembe Geceleri Sela Okunacak. Kışlaçay Semalarında Helikopter Sel Mağdurlarını Sakarya’ya Getirdi! AK Parti İzmir Büyükşehir belediye başkan adayı belli olmasıyla birlikte gözler AK Parti İzmir ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi.


Son dakika olarak AK Parti İzmir ilçe adayları açıklandı. Diğer adayın bunu kabul etmemesi üzerine taraflar arasında tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen tartışma, taşlı, sopalı bıçaklı kavgaya dönüştü. Bursa İznik ilçesinde hangi aday önde? Oyların sandığa yansımasıyla seçimi kazanan muhtar adayları da belli oldu.


Resmi sonuçlara göre mahalle ve köylerde yıl süre ile görev yapacak olan muhtar listeleri şu şekilde oluştu: SEÇİMİ KAZANAN MAHALLE MUHTARLARI. Köy ve mahalle muhtarlıkları seçim sonuçları da belli olmaya başladı. Rakiplerine önemli oranda bir fark açan Alçı, mahallenin yeni dönemde de muhtarlığına devam edecek. Diyarbakır’da, muhtar adayları arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada kişi yaralandı.


Olay, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi 5Evler semtinde bulunan Evliya Çelebi Ortaokulu’nda yaşandı. Yerel Seçimler öncesinde muhtar adaylarının Kaymakamlık ziyaretleri devam ediyor. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret eden muhtar adayları, mahalleleri için planladıkları projeleri anlattılar.


Dogru ite ineye taşa yılana tapan olurda yagcılıga güce tapan olmazmı. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Yurt genelinde muhtar adayları ve yakınları arasında çıkan kavgalarda kişi hayatını kaybederken kişi de yaralandı. Köyde muhtar adayları eşit oy aldı sonuca itiraz edildi.


Adayları Arama Sonuçları. Anne adayları sertifikalarını aldı. Ak Parti ilçe adayları belli oldu. Yİ Parti’nin büyükşehir adayları belli oldu.


Parti Denizli milletvekili adayları belli oldu. Kaymakam Yurdagül ilçedeki muhtar adaylarıyla buluştu. Muhtar adayları Arama Sonuçları. Yerel seçimlere sayılı günler kala kadın muhtar adayları da sloganları ve vaatleriyle seçmenlerin karşısına çıkıyor.


Izmir muhtar adayları sonuçları

Tartışmaya adayların akrabaları da karıştı. Karabağlar seçim sonuçları ne olur? Kemalpaşa seçim anketi, İzmir Kemalpaşa milletvekili adayları.


Adıyaman da merkeze bağlı Sarıharman köyünde seçimi kaybeden muhtar adayları arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Demet Akalın için savcılara soruşturma çağrısında bulundu. Bunun bilincinde olmayanların da seçime bir hafta kala bile muhtar adayı olabildiği görülüyor. Büyükşehir Belediye başkan adayları Tunç Soyer ve Nihat Zeybekci başta olmak üzere pek çok ilçe adayı önemli mesajlar. CHP İzmir’in aday adayları!


YKS tercih sonuçları açıklandı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar