24 Temmuz 2017 Pazartesi

Istanbul villa kiralık

Beşiktaş kiralık daire fiyatları metrekare bazında 51. Arnavutköy kiralık daire fiyatları bir yılda 22. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları TL ile TL arasında değişmektedir. Kiralık Ev Fiyatları ve Kiralık Emlak Konut Fiyatlarına Dair Tüm İlanlar Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden. Hellovillam’dan villa kiraladağınızda havuz sadece size ait olur.


Villaların hepsi özel havuzludur. Giriş katında, arka bahçe ve havuza açılan teras bulunmaktadır. Açık Amerikan mutfak, mutfak dolapları ve. Tesisleri Kalkan Tesisleri Doğrulanmış Tesisler.


Yılın bütün yorgunluğunu atacağınız,doğa içindeki kiralık villamız da, bütün detaylar unutulmaz bir tatil için tasarlanmıştır. Bugüne kadar vardığınız tatil keyfini dilediğiniz tatil beldesinde kendi evinizdeymiş gibi kiralık villanızda çıkarabilirsiniz. Büyükçekmece mimaroba da denize sıfır, müstakil havuzlu site villamız günlük, haftalık, aylık olarak kiralanmaktadır.


Istanbul villa kiralık

Güvenli kiralama ve taksitle ödeme imkanı HemenKiralik. Salonda yemek masası ve sandalyeler yer almaktadır. Meraklı gözlerden ve şehir gürültüsünden uzak. Kiralık villa İstanbul havuzu korunaklı, doğa içerisinde ve muhteşem manzaralı.


Birbirinden özel kiralık villalar arasında size uygun olanı şimdi belirleyin! Ekstra yeni çarşaf ve havlu, ekstra temizlik, kiralık araç, transfer hizmeti ve tatil sigortaları fiyatlara dahil değildir. Bütün villalarda tatiliniz boyunca ihtiyacınız olacak her şey mevcuttur.


Istanbul villa kiralık

Günlük kiralamada uygun fiyat seçenekleri ve güvenli kiralama imkanından yararlanın. Keyifli bir tatil için evoteli. Türkiyenin lider yazlık villa kiralama şirketi. Ara, hemen villa rezervasyonu yap.


Air Arabia’dan İstanbul çıkışlı uçuşlarda yaz fırsatı! Siz de evinizi ekleyin, hemen para kazanın! Aerobilette evinizi kiraya verin, hemen para kazanmaya başlayın. Anadolu Kavağı, Beykoz, İstanbul-Anadolu.


TL fiyatından başlayan kiralık konut bulunmaktadır. Bu gözde Tatil kentimizin geçmişide M. Yabancı uyruklu misafirlerimiz için farklı fiyatlandırma uygulanmakta olup, çağrı merkezimiz üzerinden bilgi alınabilir. Fethiye Antik çağlarda Telmessos.


Turizm Seyahat Acentası Taş. Yazlık Kiralamanın, aile boyu tatilin adresi, kiralık yazlık villa ve günlük kiralık yazlık evleri Tatilevim. Tatil Evim Sayesinde sizinde dilediğiniz yerde yazlığınız olacak ve dilediğiniz zaman dilediğiniz kadar aile boyu tatil yapacaksınız. Aradığınız kiralık villa seçeneğini hemen bulun. Başakşehir Konakları‘nda villa üniteleri, müstakil ve ikiz olmak üzere farklı büyüklük ve oda sayısındadır.


Yüzlerce müstakil kiralık villa ve birçok özel kampanya, indirim burada sizi bekliyor. Tarihinizi belirleyin, size en uygun villayı seçin ve güvenli rezervasyon sistemi üzerinden hemen yerinizi ayırtın. Tatil evi yada kiralık villa, otel odalarına kıyasla daha fazla alan, gizlilik ve esneklik sunabilir. Aynı zamanda satılık villa ve apartlarımızla da hizmetinizdeyiz. Daha fazla kiralık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


Kısım, Başakşehir, İstanbul-Avrupa. BAHÇEŞEHİR BADEM ADASINDA BÜYÜK BAHÇELİ TADİLATLI D TİPİ VİLLA. Pınartepe, Büyükçekmece, İstanbul-Avrupa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar