25 Temmuz 2017 Salı

Cevrendeki arkadaslari bul

Android ile aynı şekilde gerçekleştirilen bu işlemde Profil’inize giderek, sağ üst köşede bulunan dişliye ve ardından Takip Edilecek Kişiler Bul‘a dokunun. Bu adam son bir senedir seni açık açık kullanmış sanırım. Sıkılmış ve bitirmek için bahaneler aramış. Herkese yeni heyecanlar lazim dostum,,,,,seni pek bilmiyorum,ama bana,kisiligime yeni enerji enjekte edecek biri veya birseyler lazim.


Sabah uyandigimda,yazmismi diye telefonuma bakacagim biri lazim. Cok dusundum,bana bu enerjiyi enjekte edecek nesneyi ve kisiyi buldum. Kisiligim,karakterim NALAN diye haykirdi. Merhaba Arkadaslar, Ben senelik evliyim ve cocugum var biri kız biri erkek eşimle görücü usulu evlendık erken yasta o yasındaydı ben yasındaydım.


Arkadaslari, bu kadar gürültünün arasinda bu sesi duyamayacagini, kendisinin öyle zannettigini söyleyip yollarina devam eder. Aralarindan bir tanesi inanmasa da, onunla aramaya devam eder. Kizilderili, yolun karsi tarafina dogru yürür, arkadasi da onu takip eder. Binalarin arasindaki bir tutam yesilligin arasinda gerçekten bir circir.


Ayni zamanda goze batacak bir insansan hizli deger kazanirsin, sorumluluk alirsin, firma buyurse sen de buyursun velhasil bir isin tamamini ogrenirsin. Uzun lafin kisasi kucuk firmalar ile gorus ve girisimcilige onem veren, kazandigini yatirim yapan, parayi gece hayatinda yemeyen patrona sahip bir firma bul ve orada tecrube ile cevre kazan. Seni karamsar ve buhranlığa iten nedeni bul. Sosyal medya hesaplarına aldırış etme herkes içip eğleniyor mutlu orda. Birileriyle sohbet et ama bu kişiler arkadaşların değil yeni biri olsun.


Biraz da onlar konuşsun hayat nasılmış anlatsınlar. G:CEPIM VAR HATIM YOK,CEPIM VAR KONTÖRÜM YOK. Search the history of over 3billion web pages on the Internet. Tutulup gittigim zamanlari hatirliyorum da icimden o kadar kiz tanidin (simdi dusununce 5-aq fazla geliyodu o zaman) bu tam senlik demistim iliskinin baslarinda.


Her sey guzel olacak aa ne kadar superiz kafasi yasadim yani 1. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Gelmediler, gittim yanlarina, geriye doğru adim attilar Arkadasim beni dürtükledi, yaninda bir arkadaslari daha vardi, ‘sakin bahsetme, o. Zengin Dil:Yavan cümlelerin her birini önce monoton şekilde oku, sonra zenginleştirerek etkileyici bir konuşma sırasında nasıl söyleyeceğini bul. Sonra biriyle sohbet ettiğini hayal et. Peki Kuranın aslı yakılmış diyorsun ya hodri meydan aynı lisanla aynı, kafiyelerle, aynı manaları ifade eden bir kitap yaz bakalım bir de senin kitabını okuyalım.


Kargalafrı güldürecek çocuksu şeyler yapmayın lütfen, Kuranı okuyuın onda nasıl bir hayat öngörüldüğünü, nasıl. Ben Ece ve Ege’nin halasıyım. Seni hiç görmedim ama yeğenlerimin seni çok çok sevdiğini biliyorum, çok güzel ve iyi bir arkadaş olduğunu biliyorum. Bir an önce şifa bul ve arkadaşlarının arasına dön. Umarım daha uzun yıllar da gorusuruz.


Yukseklisans icin de ayrıca tebrik ederim, insallah hayırlısıyla mezun olursun. Kendi magazanizda calisman da hos, insanın kendisi icin calisması inan en iyisi. Organizasyon fikrin de cok guzel, bence herkes boyle bir fikre destek vermeli.


Dogrusu ben de arkadaslari baya ozledim senin gibi. Sahil, Ankara, Turkey, Izol Börek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar