20 Temmuz 2017 Perşembe

Badoo giriş

Badoo giriş

Topluluğumuza katıl ve bölgende bulunan yeni insanlarla arkadaş ol. Badoo topluluğuna hemen katıl - Çok. Milyon Türk üyesiyle yayında. Badoo’da dünyanın her tarafından arkadaşlar edinip, bu arkadaşlarınızla video, fotoğraf, yazı vs. Mobil uyumlu akıllı badoo sohbet sitesi!


Kurulduğu günden itibaren Seviyeli Sohbet kullanıcılarını Arkadaşlık kanallarımızda misafir ediyor, herhangi bir ücret ödemeniz gerekmeden doyumsuz chat yapmanın ayrıcalığını yaşatıyoruz. Com iştirakı olan, Badoosohbet. Badoo`da Ücretsiz sohbet etme imkanı ile Birlikte Bilgisayar hemde mobil sohbet hizmeti sunar.


Başka yapabilecek bir eylemin yok neredeyse. Fotoğraf oylayıp duruyorsun. Kaç Ederim diye bir oluşum vardı. Aynı onun gibi birşey bu da. Resim oylamadan resimlerinizin oylamaya.


Badoo, 2milyondan fazla üyesi ile kullanıcılarına yeni ve farklı insanlarla yanışma fırsatı sunan bir Android sosyal ağ uygulamasıdır. Uygulama üzerinde kullanıcılar yeni kişiler ile tanışabilir, sohbet edebilir ve buluşma ayarlayabilir. Yükseltilmiş, daha düzenli bir gelen kutusunda yolculuğa çıkın. Giriş yapın ve e-postanız için tamamen ücretsiz, düzenleme araçlarını keşfetmeye başlayın.


Yeni temalara bakın, GIF’ler gönderin, gönderdiğiniz ve aldığınız tüm fotoğrafları bulun ve hesabınızda hiç olmadığı kadar hızlı arama yapın. Badoo, 2milyonu aşkın kullanıcısıyla en çok tercih edilen arkadaş bulma uygulamaları arasında yer alıyor ve hem masaüstü hem de mobil cihazlar üzerinden kullanılabiliyor. Yeni insanlarla tanışmak, sohbet etmek hatta buluşma ayarlayarak arkadaşlığınızı ileri seviyeye taşımak için kullanabileceğiniz en iyi mobil uygulama. Dating #128156; Download for free now #128156;. Günümüzde tercih edilen sosyal paylaşım sitelerinden biri de Badoo‘dur.


Türkiye’de de üye sayısı gün geçtikçe artmakta. Yeni bir çevre için, arkadaşlık, sohbet, eğlence ve daha fazlasına dair herşeyi burada bulabilirsiniz. Ancak bunlara rağmen hesabınızı silmek isterseniz her adımda Hesabı Sil tuşuna başarak işlemlere devam edebilirsiniz. Birkaç ikna adımının ardından son adımda kişisel güvenlik kriteri gereği hesap şifremizi girmemiz istenecektir. Artık neler kaçırdığınızı öğrenme zamanı geldi.


Badoo, tanışma ve arkadaşlık kurma odaklı olarak geliştirilmiş bir sosyal ağ servisidir. Diğer sayfada ise çıkan seçeneklerden badoo uygulamasını silme nedeninizi işaretleyelim ve sayfanın alt kısmında yer alan devam et yazan kısma tıklayalım Diğer aşamada ise silme işlemini tamamlamak için badoo hesabımıza giriş yaptığımız şifreyi yazalım ve sayfanın alt kısmında yer alan hesabınızı silin yazan. Bundan önceki konuda badoo hakkında bilgi ve üye olurken iyi bir kez daha düşünülmesi gerektiğini belirtmiştik. Badoo’yu sevmeyen tek bende değilmişim yani son saat içinde bir çok kişi badoo üyeliğimi nasıl iptal ederim diye aramış.


Bizde nasıl iptal ediliceği. Bu konuda yardımcı olabileceğimiz insanlar olabileceğini düşünerek bu yazıyı hazırladık. Ayarlar yazısına dokunarak açılan seçeneklerden Gizlilikyazısına dokunun. Profil sayfanıza dokunun.


I'm laid back and get along with everyone. Online durumunuz gizlendi. Looking for an old soul like myself. My interests include staying up late and taking naps.


Badoo giriş

Find single man in the US with footing. Daha sonra sağ üst köşede Çıkış‘ın yanında Ayarlar menüsü var oraya tıklıyoruz. Sponsorlu Bağlantı Badoo.


Güncel paylaşımlar blogu Lordiz. Bu alan adı rezerve edilmiştir ancak şu anda hizmet vermemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar