31 Temmuz 2017 Pazartesi

Cihazımı bul tarafından kilitlendi nasıl açabilirim

Rıdvan Olucak (Herkez Telefonunun Markasını yazsın) - Duration: 14:53. Kullandığınız akıllı telefonun kilitlenmesi pek sık karşılaşılan bir vaka olarak karşımıza çıkıyor. Ekran desen kilidi ya da parmak izi engelini aşamayan kullanıcılar için bazı kilit açma yöntemleri bulunuyor. Cihazımı Bul özelliği açık olmalıdır. Kilitli cihazınızı, üzerindeki Güç ve Ses düğmelerini kullanarak silebilirsiniz.


Yanıt Yanıt Ben De telefonu açmaya çalışıyorum. Bunu kurulum sırasında da gerçekleştirebilirsiniz. Sonraki adımlarsa oldukça basit.


Eğer ekran kilit şifresini unuttunuz, ekran desenini unuttunuz ya da parmak izi engelini aşamıyorsunuz. Samsung’un Find My Mobile sitesine girmeniz. Kilitlenen telefonları açmak için, telefonlara Wipe işlemi.


Aniden telefonuma normal şifremle erişemiyorum. Sadece yanlış olduğunu söylüyor. Merhaba, Mustafa Ağabey ıpad im kilitlendi şu an Ipad in üzerinde IPad kapalı Itunese bağlan yazıyor Ipad ia bağladım ama yapamadım lütfen hemen yardim edin. Biz de bu sorulara ayrı ayrı cevap vermek yerine bir yazıyla tek bir seferde cevap vereyim istedim.


Not: Eğer ekranı kilid yani cihaz şifresini değil deYedek Şifresini ya da. Düzeltme: Bu işlem mümkün değil çünkü ipad’lerde hdd yerine chip var o yüzden veri kaybı kesin eğer şifre hatırlanıyorsa şarjı bitene kadar bekleyin ve sonrasında tekrar şarja takın akabininde günlük şifre blok süresi ile gelecektir gün bekledikten sonra doğru şifre ile giriş yapabilirsiniz. Bende var kullanici adi parola ve meil adresi yok teli satmmistim geri geldi kilitlendi galiba bendede basarili olurmu.


Selam bu sağlıklı bilginiz icin teşekkür ederim daha guzel. Galaxy SSedge,Galaxy note Galaxy Sgalaxy sedge parmak izi yedek şifre nasıl açılır? Bir ziyaretçimiz Galaxy Sedge parmak izi yedek şifre unuttuğunu ve telefonu nasıl açacağına dair yardım istemiştir. Rehber kayıtlarınız artık güvende. Gerçi yeni bir teknoloji değil.


OS‘da da iCloud üzerinden ya da girdiğiniz Gmail hesabı üzerinden, rehberinizi senkronize edebiliyorsunuz. Android‘e özel de sayılmaz. Apple iOS işletim sistemi kullanan akıllı telefon, tablet, müzik çalar gibi herhangi bir mobil cihazınız var ve yazılımsal olduğunu düşündüğünüz sorunlardan ötürü cihazı sıfırlamak istiyorsanız bunu aşağıda anlatacağımız yöntemlerle yapabilirsiniz. Apple ürünlerinde diğer bir çok akıllı telefonda olduğu gibi donanımdan format seçeneği yoktur. Lütfen birkaç dakika içinde yeniden deneyin.


Pad Pro’ya, iPad Air’e, iPad’e ve iPad mini’ye göz atın. Bilgi edinmek, alışveriş yapmak ve destek almak için Apple web sitesini ziyaret edin. Ve akıllı telefonunuzu çok kullanıyor olabilirsiniz. Akıllı telefonunuz muhtemelen tüm kişisel bilgilerinize, özel mesajlarınıza ve hatta en sevdiğiniz oyun için kaydettiklerinize sahip olduğunu tahmin ediyorum.


Phone ile nasıl çekilir. Biz herkesin harika fotoğraflar çekebileceğine inanıyoruz. Daha da iyi fotoğraflar çekmenize yardımcı olmak için derlediğimiz bazı ipuçlarını ve teknikleri öğrenin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar