19 Temmuz 2017 Çarşamba

Yalıkavak bodrum satılık villa

M² de 4M² ye kadar yaşam seçenekleri sunuluyor. Complex, saat güvenlik ve diğer ortak tesisler ve avantajlar sunar. Temel olarak, bir gelişimden benzer beklentileri olan harika bir topluluğun parçası olacaksınız.


Yalıkavak bodrum satılık villa

Her Villa özel bir bahçeye ve yüzme havuzuna sahiptir. New Law: Foreign Buyers in Turkey Need a Real Estate Valuation Report. Mükemmel manzara sakin bir konum ,aynı zamanda gümüşlük restoranlara yada yalıkavak marinaya dakika araç ile uzaklıkta. Daire deniz manzaralıdır.


Açık mutfak ve yine deniz manzaralı balkonu vardır. Tamamen birbirlerinden farklı villanın yer aldığı butik bir kompleks. Brütte 302mile 820marasında değişen kullanım alanları, doyumsuz. Yalıkavak´ta satılık lüks villa 7. Deniz 6m mesafededir. Bodrum bölgesinde adet Villa 1. Her villa, deniz manzaralı özel bir bahçeye ve yüzme havuzuna sahiptir.


Yemyeşil peyzajı, kocaman palmiyelerin dekorundaki, masmavi gösterişli havuzu önünüzde bir vaha gibi dursun. Satılık emlak ilanı bulunmaktadır. Yabancı Ağırlıklı Olan Site Gayet Bakımlı Ve Güvenliklidir.


Oda Banyo Ve Çalışma Odasına Sahip Olan Villa Manzarasıda Cabası. Görülmeye Değer Bir Villadır. Kaliteli hizmet adına Ar-ge çalışmalarımızı sizlerden gelen feedback’ler ve yorumlarınız bizim için çok önemlidir. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Arama Sonuçları Favorilerim.


Geniş balkonlu,teraslı, güneş enerjili, ısı camlı pen doğramalı,aylık 6tl kira getirisi olan, denize 3metre mesafede. Arsa içinde iskanı alınmıştır. Kooperatif Prefabrik Ev Bahçe dubleksi Genel.


Zarif villalar, modern ve özenle tasarlanmış bir iç mekan ve huzurlu bir ortamda çok uygun bir konum sunar. Giriş katta salon, mutfak oda, banyo ve wc vardır. Halil Alparslan Yıllık Tecrübenin Işığında İlerliyoruz. Depreme dayanıklı standartlarda inşa edilen evlerin eşsiz bir yaşam ortamı sunması için iç mimari standartlarda projelendirildiğini ifade etmek gerekiyor.


Yalıkavak bodrum satılık villa

Garanlık Alan Caddesi Yalı Mah. Arac takaslı yalıkavak tilkiçikde özel havuzlu villa. Elit bir site içerisinde, Yaz-kış yaşama olanağı sunan.


Bu 420mkapalı alana, artı 40mde balkona sahip. Panoramik deniz ve marina manzaralı seçkin villamız hakkında daha fazla bilgi isterseniz, ulaşmanız yeterli :) - Villamız oda salondan oluşmaktadır. Tam müstakil satılık villa ana yola ve merkeze yürüme mesafesinde olup fiyat olarak fırsat satılık villalarımız arasındadır. TEK KANO 400₺ KÜREK POMPA 100₺ PAZARLIK KESİNLİKLE YOKTUR. Elimde iki tane olduğu için satıyorum.


Yalıkavak bodrum satılık villa

PORTFÖYLERİM TÜM PORTFÖYLER. Country Plus Trend 1ay faiz kampanyası! Aynı bölgede otel 3konut. Kıyı ve koylara yapılaşma ayarı Kıyı ve koy talanına neşter vuruluyor.


HTML structure tells us everything about a web site. SİLVAN’DA AİLELERİN SİLAHLI KAVGASI: ÖLÜ, YARALIDİYARBAKIR’ın Silvan ilçesinde, G. Gündoğan’da odalı otel, 3adet konut yapısı kıyı yapılarıyla birlikte inşaatı durdurulmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar