11 Ekim 2017 Çarşamba

Ankara talatpaşa bulvarı satılık daire

Hürriyet Emlak, size Ankara ilinde, Çankaya ilçesinde, aradığınız satılık ev ilan seçeneklerini sunar. Ankara satılık ev ilanı arasından size en uygun satılık ev ilanını bulabilirsiniz. Talatpaşa Bulvarı, No:1adresinde bulunan Barış Apartmanının 2. Katında yer alan nolu dairesidir.


Taşınmaz antre, salon, oda, mutfak, banyo, wc ve balkon hacimlerinden oluşmakta olup, 115malana sahiptir. TL fiyatından başlayan kiralık konut bulunmaktadır. Bahçelievler, İstanbul ili.


Daire talatpaşa caddesi ile adnan kahveci bulvarı arasındadır. Yer ve konum muhteşemdir. TL ilan detay ve iletişim bilgileri için tıklayın kralilan. Esenyurt konumunda hayalindeki satılık daire burada! SATILIK OTURUMA HAZIR DAİRE.


Da kiralık ön cephe daireler. Alsancak ta talatpasa bulv. Kira 80 aidat 1lira Merkezi ısıtma. Sizde TURYAP GLOBAL ailesine katılmak için bizimle iletişime geçiniz.


Emlakçılığı batıdaki gibi saygın ve popüler bir meslek olarak tanınmasını sağlayan TURYAP, bu markayla ofis açanları seçkin bir kimlik sahibi yapmaktadır. Ankara sahibinden satılık daire, Ankara acil satılık daire, Sanataryum Cd. ASKİ Genel Müdürlüğü yakınında.


Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yürüme mesafesinde ve, Metro durağına sadece 2Metre uzaklıktadır. Satılık Apartman Dairesi Yazdır. Teslimleri ay sonra yapılacak olan Yenitepe Kadıköy projesi blok olarak yükseliyor. Nuhoğlu İnşaat imzasını taşıyan 1. Bu kategoride kiralık ev ilanlarını inceleyebilir veya kiralık ev ilanı verebilirsiniz.


Cebeci Mahallesi nerede haritası ve mahallede bulunan caddeler, sokaklar, okullar, muhtarlık ve otobüs durakları, Çankaya, Ankara. Karamanda Kiralık Daire, sekiçeşme mahallesi atatürk bulvarı şehir merkezinde olup, belediyeye, çarşıya, alışveriş merkezlerine, okullara,eczanelere, fabrika servislerine,toplu ulaşıma yürüme mesafesinde kirası uygun doğalgazlı olan dairemiz katlı bina. Beypazarı Kültür ve Tarih Müzesi. Eğit-Der Eğitim Özel Müzesi.


MTA Tabiat Tarihi Müzesi. EMLAKKREDİ Türk insanı yaşamı boyunca emek vererek oluşturduğu birikimini ancak gayrimenkule çevirdiği anda boşa gitmemiş saymaktadır. Kiralık Daire ilanları arayın: istanbulda bekara kiralık ev fiyatları, sahibinden istanbulda bekara kiralık ev, istanbulda bekara kiralık ev takas ilanları sayfası. Sistemimizde yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir.


Proje bin metrekare arsa alanına sahip. Projede konutların büyüklükleri metrekare. Ben de haydar yeniçeri ile. Cadde De Katlı Binanın 4. Arama Sonuçları Favorilerim.


Kocasinan Mevlana Kiralık Daire , 4. Gazi Bulvarı üzeri batar ve bodrumu bulunan köşe dükkanmağaza. ZEMİN VE BODRUM OLMAK ÜZERE TOPLAM 80MDİR. ALSANCAK TALATPAŞA BULVARINDA KİRALIK DÜKKAN. Emlakçıdan veya sahibinden güncel adet Ereğli Süleymanlar Mah. Bugün Ereğli Süleymanlar Mah.


Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 9metredir. Altındağ ilçesine bağlıdır. Eğitim, araştırma ve hizmet sorumluluklarını birlikte yürüten hastanemiz aynı zamanda referans hastanesi olarak birçok konuda hakemlik hizmetini de yerine getirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar