11 Ekim 2017 Çarşamba

Sis dağı

Sis dağı

Sis Dagi, Giresun: yorum, makale ve resme bakın. Cocuklugumuzdan bu yana sos dağı manilerini turküleri ile dugunlerde oynar. Eynesilden gidilirdi o zamanlar cavuslu koy yolu vardi. Simdi ise besikduzunden şalpazi istikameti ve sahane asfalt yol.


Sisler icinde ciktiginiz zaman efer cumartesi ise oranin pazari. Koylulerden yerel tereyagpancar,tursu,yumurta,sut. Turizm açısından oldukça da önemlidir.


Akşam üstü serinlik etrafımızı sarınca, kışlık kazaklar ortaya çıkarıılır. Zaten Kaya Sisten ve Hayanından çıkan sisler bize evlerimize kapanmamızı işaret ediyor. Sis dağı yaylası benim en sevdiğim yaylaların arasındadır.


Yaylaya gitmişken mutlaka kuzu eti yemeden gelmeyin derim. Dönüşte Paşaca şelalesinide görebilirsiniz. Bazı haritalar Çanakçıdan doğruda gösterebiliyor. Otel,Elektrik, su,PTT, WC.


Havanın elverişli olması ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun şenliğe katılması vatandaşların ilgisini ve coşkusunu daha da artırdı. GİRESUN) Unlimited DVR storage space. Yayla turizmi açısından Karadeniz bölgesindeki en uğrak yerler arasında yer alan sis dağı yaylası, doğa yürüyüşleri açısından mükemmel bir ortama sahiptir.


Sis Dağı şenlikleri her yıl temmuz ayının 3. Yol boyunca fındık ve çam ağaçları arasında yapılan yürüyüşler büyük bir enerji ve zindelik kazandırmaktadır. Görele ilçesine bağlıdır. GEYİKLi ŞALPAZARI TRABZON. Bakanı Süleyman Soylu,Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile binlerce vatandaş katıldı. Bu gruba dahil sis pazarı yaylası, Erikbeli mevkiinin km.


Temmuz başına kadar karlar erimez. Giresun ilinin ve bölgenin denize en yakın ve en yüksek dağıdır. Ucuz tatil otelleri ve şehir otelleri için odanı şimdi ayır ödemesini otelde yap. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürü Yusuf Kandazoğlu ile Milli Parklar Bölge Müdürü Ahmet Usta ,Trabzon Şübe Müdürü Akif Ümüzer Sisdağı Yaylası Üvezli alan mevkiinde.


Sis dağı

En çok hazırlanan ve her yıl düzenlenen şenlikleri ile ünlüdür. Bazen tepeleri güneş iken eteklerine sis göllenmekte, bu manzara üstten deniz gibi görülmektedir. Diğer bir deyişle Trabzon ve Giresun İl sınırında yer alır. Tırmanırken görüş mesafesi yer yer metrenin altına düşüyor.


No: Adapazarı, Sakarya. Bolu Dağı geçişinde etkili yoğun sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Uçsuz bucaksız sis bulutunun üzerinde kalan caminin havadan çekilen görüntüsü izleyenleri kendine. Sarıkamış Harekâtı´nın 104.


Sis dağı

Sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer metreye kadar düştü. En kısa ve en rahat ulaşım yolu, Şalpazarı’nı Acısu istikametinde 4km. Beşikdüzü sahilihden 38km. Geyikli Beldesi içinden giden yoldur. Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir.


ECDADININ İZİNDEN SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜDÜLER. Sabah saatlerinde başlayan sis nedeniyle Bolu Dağı’nda görüş mesafesi yer yer metreye kadar düştü. D-1kara yolu Bakacak, Seymenler ve Karanlıkdere mevkilerinde etkili.


Fiyata Dahil Olan Hizmetler: Tur aracı ile ulaşım, rehberlik hizmeti. Mustafa Bulan adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar