27 Şubat 2018 Salı

240 Nerenin telefon kodu izmir

Telefon Kodları ile ilgili soru öneri ve düşüncelerinizi bize iletişim bölümünden yazabilirsiniz. Liste, ilçelerde kullanılmakta olan sabit telefon numaralarından yola çıkılarak hazırlanmıştır. Alan Kodu: İzmir ‘e aittir.


Düzce telefon kodu, Düzce telefon kodu kaç? Ekvator Ginesi ülkesine aittir. Ankara alan kodu, Ankara telefon kodu kaçtır? MTS firması hizmet vermektedir. Bu yüzden tüm cep telefonlarının kodları ile başlamaktadır.


Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis. Amerika Birleşik Devletleri Uluslararası Telefon Kodu 1. Etiketler: 3nerenin kodu - ülkelerin telefon kod listesi, Hangi Ülkenin Telefon Kodu Kaç? Uluslararası telefon kodları listesi Bazı coğrafik ve siyasi görüşlere göre telefond kodları bazı bölgelere ayrılmıştır. Bölge –Kuzey Amerika Numaralandırma Plan Alanı.


Bulunduğunuz alanın kodu nedir? Bari biz böyle bir liste yapalım. Tabii ki şehir kodundan bahsetmiyorum. Her semtin birkaç tane kodu olması lazım. Belçika Telefon KoduBelçika Telefon Kodu Nedir?


Ticaret te, sanayide ve turizm de oldukça gelişmiştir. Would you like to make this site your? Eskişehir alan kodu, Eskişehir telefon kodu kaçtır?


QNB Finansbank şube kodları, QNB Finansbank şube kodu listesi ve şube kodu öğrenme. Bir günlük dahi olsa sakin ve huzurlu bir tatil isteyenler için hemde. TELEFON NUMARASI KİME AİT VODAFONE. Bu işlemin mesaj başı ücreti 1. Avustralya’da bir evde 3’ü çocuk kişi ölü Olarak bulundu. Henüz hiç yorum yapılmamış.


Hollanda Konsolosluğu İstanbul. Güncel arama tarifesini görmek için aşağıda aramak istediğiniz ülkenin adını seçebilir, arayacağınız telefon numarasının ülke kodu ve alan kodunu girebilir. Aramanız için gerekli olan şehir kodları aşağıda yer almaktadır.


Burada sıklıkla karıştırılan bir detay vardır. Amerika telefon koduile,Kanada telefon kodlarıaynıdır. Kuveyt Türk şube kodları, Kuveyt Türk şube kodu listesi ve şube kodu öğrenme. Barkod Numaraları başlangıç kodu.


Telefon Numarasının Kime Ait Olduğunu Ücretsiz Öğrenme, Numara sorgulama Rehberinizde kayıtlı olmayan numara kime ait, dolandırıcı numaraları, numaradan isim sorgulama,isimden numara sorgulama hepsini buradan öğrenebilirsiniz. Akbank, ilde toplam 7şube ile faaliyet göstermektedir. EFT ve yurtiçi para transferi işlemlerinde kullanılan banka kodu. Bu rehberde ülke kodlarının yanısıra o ülkenin başlıca şehirlerinin kodları da yer alıyor.


Hemen İndirimlerden yararlanın Toptan ve Parekende. Kurumsal Güvenilir Hizmet. Kaliteli Orijinal Parça. Nomadik numara diğer bir anlamıyla göçebe numara herhangi bir şehrin telefon alan koduna bağımlı olmaksızın her ilde kullanılabilen ve her ile taşınabilen sabit telefon numarasıdır. Comments Aile faciasını cankurtaranlar son anda.


Ticaret Odası, Mesleki Odalar, Mesleki Birlikler, işletmenin kendisi tarafından sağlanan bilgiler tarafından derlenerek oluşturulmaktadır. TEB toplam 5şubeyle hizmet vermektedir. Aşağıda TEB şubesinin olduğu iller listelenmektedir.


Seçeceğiniz ildeki TEB şubelerinin adres, telefon, faks, harita konumu ve şube kodu bilgilerine ulaşabilirsiniz. Aramadan önce seri numaranızı hazır bulundurun. Dilerseniz destek isteğinizi çevrimiçi olarak başlatın, sizi bir uzmana bağlayalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar